- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.401
ya canım inan o molayı bulduğun zaman daha çok sıkılıyorsun moralin bozuluyor
ama eşinle 2-3 gün biryerlere gidemez misiniz
biraz kendine gelir moral toplardın
gerçi şimdi bir iş almıştınız demi
bu aralar çok yoğundun iş bir taraftan akşam ya size misafir geldi ya siz misafirliğe gittiniz bir kaç gün kendinize ayırın başbaşa kalın
yok canım benim herfi eşine vakit pek ayıramıyor.akşam bozuktuk biraz.hediye almış bana 2 tane eşarp yarın doğum günüm die bugünden vermiş...öptü barıştık ben duşa gircem dedim tamam dedi.mutfaktan sesler geliyodu ben de bize çay yapıyo die sevindim oturur laflarız die düşündüm.bi çıktım herif apartmana çay yapmış.ben aşağı iniyorum sende gel beraber çay içelim dioevet canım çok güzel oluyor gerçi onlar baya yol alıp sen olduğun yerde saydığını görüyorsun ama olsun yinede güzeldi
yok canım benim herfi eşine vakit pek ayıramıyor.akşam bozuktuk biraz.hediye almış bana 2 tane eşarp yarın doğum günüm die bugünden vermiş...öptü barıştık ben duşa gircem dedim tamam dedi.mutfaktan sesler geliyodu ben de bize çay yapıyo die sevindim oturur laflarız die düşündüm.bi çıktım herif apartmana çay yapmış.ben aşağı iniyorum sende gel beraber çay içelim diosinir küpü oldum tabi belli etmedim...sen git ben içmiycem didim yolladım didim kalas malas ama anlar herhalde.neyse yarım saat sonra geldi sevindim bende...herhalde laflıycak die düşündüm.üstünü değiştirdi abimle çay içmeye gidiyoruz dedi çekti kapıyı çıktı...:2::2::2:tamm ODUUUNNNN YAAAAA
iyiyim canım sen nasılsın? (
ben artık konuşmaktan bıktım inan ki aslı...ailenin bütün erkekleri bu şekilde olduğu için normal görüyor bunu..anormal olan benim isteğim inan kkicanım bu konuyu konuşsana onunla güzel bir dille seni rahatsız eden şeyleri söyle o anda neler beklediğini anlat canım anlamaz mı yoksa daha önce konuştunda bir değişiklik olmadı mı
sağol canım ne olsun güzel bir gün geçirdim yorgunum biraz
ben artık konuşmaktan bıktım inan ki aslı...ailenin bütün erkekleri bu şekilde olduğu için normal görüyor bunu..anormal olan benim isteğim inan kkineyse zamanla öğreteceğim ona inan bu kendi kendime verdiğim bir söz olsun...canım ben artık çıkıyım çok yorgun hissediyorum kendimi.teravimi kılıyım da yatam artık.sabah tekrardan işe geçicem çünkü..yarın da iş başı:)))çok öptüm kaptancım
ne güzel canım şu sıcak günde soğuk soğuk içiniz ferahlamıştır
geçmiş olsun canım tamam izinli yazarız
bir ferahladık canım bir ferahladık ki sorma:90::90:
hu huu kızlaaar ben geldim nasılsınızz anlatın bakalım nasıl geçti gününüüz :))
hoşgeldin canım ben güzel bir gün geçirdim ama evlenip çocuk sahibi olmak istiyorum
oo bu gazla sen seninki gelince yıldırım nikahı basma da aslı abla unutma bizlere sözün var:90::90:
yok canım basmam merak etme
he iyi bari baya bi gaza gelmiş gördüm seni
yok canım ben hep gaza gelirim icraat olmaz ama bu konuda
beni çarşaflar mafedio yaaa
Canim bazen esleri sikistirma politikasi ise yariyor, sanirim suan sen o politikayi uyguluyorsun:) birazdaha sabret, esin kafama koyduysam yaparim demis, sana mahcup olmamak icin mutlaka birseyler dusunuyordur yeni eve cikma konusunda. sen biraz rahat ol.
utu meselesine gelince ben haftalik utulemeye calisiyorum, biriktirince birikiyor ve hic yapmak gemiyor icimden , zaten nefret ederim utu yapmaktan:) bence haftalik dene bak ozaman derdin kalmazsen ic camasira kadar utuluyormusun sekerim.? ya ben zorda kalmasam kot pantolan tsort bile utelemem :))) ama esim biraz titiz ve ic camasir haric tum esyalarinin utulenmesi hosuna gidiyor, ve bende utuluyorum
Canim menun gayet guzel. sigara boreginede bayilirimmm. biber kozlemeside sofrada meze olarak cok yakistigini dusunuyorum. Zeytinyagli fasulyede oldukca sevilen bir yemek. tatliyi kendinmi actin canim?
geçmiş olsun canım olabilirKizlar dun iftara davetliyiz demistim ya, yaa sormayin heralde gida zehirlenmesi yasadim. belirtiler onu gosteriyor.
menude sulu kofte, taze fasulce, kozlenmis yogurtlu patlican, firinda tavuk dolmasi, salatalar falan...
ben sadece diyetteyim diye, sulu kofte yedim bir tabak, biraz pilav taze fasulye ve patllican kozleme. eve 12 gibi donduk, bir mide bulantisi , yuzum bembeyaz oldu, esimde aynisi oldu. sulu kofteden oldu diye dusunuyoruz. ikizinde ayni anda midemize dokunmasi zehirlenme diye dusunduk...
biraz cikardim, rahatlayamadim bile, sabah uyandim midem gene iyi degil..
ya acaba kiyma mi bozuktu yada oda sicakliginda durdugu icin kofteler bakteri mi olustu ...
slm kızlar iftardan geldim
çok güzel geçti eski günleri hatırladık yıllar ne çabuk geçiyor
o sıkıntılı günlerden bana kalan çok iyi dostluklar oldu
güzel bir gündü mutluyum
sizler neler yaptınız bakalım bi geçmişe bakayım
ii canım ya.sanırım buralar bunalttı beni artık.nefes almakta zorlanıyorum bazenhayattan biraz mola istesem verri mi acep aslııııı çok yoruldum yafffff
yok canım benim herfi eşine vakit pek ayıramıyor.akşam bozuktuk biraz.hediye almış bana 2 tane eşarp yarın doğum günüm die bugünden vermiş...öptü barıştık ben duşa gircem dedim tamam dedi.mutfaktan sesler geliyodu ben de bize çay yapıyo die sevindim oturur laflarız die düşündüm.bi çıktım herif apartmana çay yapmış.ben aşağı iniyorum sende gel beraber çay içelim diosinir küpü oldum tabi belli etmedim...sen git ben içmiycem didim yolladım didim kalas malas ama anlar herhalde.neyse yarım saat sonra geldi sevindim bende...herhalde laflıycak die düşündüm.üstünü değiştirdi abimle çay içmeye gidiyoruz dedi çekti kapıyı çıktı...:2::2::2:tamm ODUUUNNNN YAAAAA
6 ağustos mesaj sayım bildirisi
aynalar--------> 32
gözdee07------> 11
fatta83--------> 13
elifus----------> 15
aysen_34------> 18
irras_----------> 9
prenses88------> 4
pinkcat87-------> 8
nazco----------> izinli :92:
eylulums--------> izinli :92:
selinay----------> izinli :92:
emidaf----------> izinli :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?