- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.481
herkes yemek mi yiyo
tek olunca tadı olmuyo iftarında
bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
2 dilim çavdar ekmeği
3 kaşık yoğurt
1 dilim kek sırf merağımdan yedim dermişim
slm kılzar ben geldim (
iftar menüm;
1 kase yayla çorbası
3 kaşık taze fasülye
1 dilim kepek ekmeği
ve salata
arkidişler bugün doğumgünümdü...eşim 2 tane eşarp almış bana.tam da ihtiyacım olan renkler...bir tanesi söz yıldönümümüz için bir tanesi de doğum günüm için.sözümüz 1 ağustostaydı da..onu da aradan çıakrmış.bi de en mutlu olduğum olay annemle babam çiçek gönderdiler...ya çok duygulandım gerçekten..bir de eşimin yeğenleri var...onlardan birisi sağolsun çok sever beni...o çok ağladı ben nasıl hatırlamadım fatma ablanın doğumgününü die..daha 5 yaşında ama çok ince düünceli bi çocuk:2::2:duygulandım bende yafff...
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (1 üye ve 2 ziyaretçi)
faTTa83
aaa hadi ama kızlar gelin de laflayalım:))ne zaman girsem ziyaretçilerle ben varımmm
canım tekrardan doğum günün kutlu olsun
ne güzel hediyelerde gelmiş oohh ohh
hoşgeldin canım ne var ne yok?nasıl geçti günün?geldim canım geldim
canım tekrardan doğum günün kutlu olsun
ne güzel hediyelerde gelmiş oohh ohh
hoşgeldin canım ne var ne yok?nasıl geçti günün?geldim canım geldim
aslı canım ya sitede sorun var ya da benim bağlantıda...cevap yazarken forumda dilmişim gibi gözüküyo
selam kızlar ben geldiim. Haftasonları burası çok mu sesssiz oluyor ne hiç alışkın değilim. Nasılsınız kızlar nasıl geçti gününüzz:))
Fatmacım canım doğum günün kutlu olsun, nice senelere :))
İncir Reçeli'ni seyrettim az önce içim bi burkuldu ki sormayın
sağol canım teşekkür ederim...incir reçelini herkes dio ama izlemedim daha.şöle duygusal bi anımı bekliyom açıkcaıs:)))selam kızlar ben geldiim. Haftasonları burası çok mu sesssiz oluyor ne hiç alışkın değilim. Nasılsınız kızlar nasıl geçti gününüzz:))
Fatmacım canım doğum günün kutlu olsun, nice senelere :))
İncir Reçeli'ni seyrettim az önce içim bi burkuldu ki sormayın
evett burdayım burdayım ama yokmuşum gibi duruyobende bu kız nereye gitti diyorum
burda mısın kız
evett burdayım burdayım ama yokmuşum gibi duruyoanlamadım nieeee
neyse ben menümü yazıyım kızlar
sahurda bana bir şey oldu bi korku geldi neyden korktuğumu bilmeden kabus mu gördüm anlamadım bir an önce yatmak istedim 1 kase yoğurtla 1 süt içip gömüldüm yatağıma:89:
sonraa kalktık babamla pazara gittik, sağolsun nazımı çekti her istediğimi aldı babacımsonra geldim eve yemek yapmaya başladım. Mutfak kısmını artık bana teslim ettiler sonra bende mercmek köftesi yaptım
akşam menüm de 1 tabak çorba 6 tane köfte ve salataa :))
yürüyüş pek canım istemedi oturdum film izledim bende o sırada soda içtim fındık-ceviz-kuru üzüm falan yedim şimdi de elimde bi soda sizlerleyim kızlaaarr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?