- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.501
kızlar kaptan yardımcılığı için gönüllü olan ya da kimin bu görevi yapmasını istiyorsanız bana özel mesaj atın lütfen
bildirim yapmayanlar
Gözde
Fatma
Eylül
fındık-ceviz-kuru üzüm çok değildir inş
slm canım hoşgeldin
bi ben izleyemedim şu filmi
canım bu haftasonu izinli çok
neyse allahtan yarın pazartesi dolar burası :)) bende izleyemedim diye baya içimde kalmıştı şimdi bi tuhafım:86:
sağol canım teşekkür ederim...incir reçelini herkes dio ama izlemedim daha.şöle duygusal bi anımı bekliyom açıkcaıs:)))
evett burdayım burdayım ama yokmuşum gibi duruyoanlamadım nieeee
bide ben izletim bariiii
kızzzz fatmaaa yine mi gizledin yoksa o ziyaretçi sen misin
izle canım izle Aşk Tesadüfleri Sever'deki gibi o kadar kötü olmadım ama gerçekten güzel senaryo, güzel oyuncular tavsiye ederim :))
bence bize hep ziyaretçiler geliyo ya aslı abla aslnda o gelenler fatma bence
Ve fıkra zamanıı
Temel derede yıkanırken, köyün çocukları hınzırlık yapıp dere
kenarında bıraktığı elbiselerini alıp kaçmışlar. Dereden çıkan Temel elbiselerini bulamayınca utancından elleriyle önünü kapayarak eve doğru koşmaya başlamış. Uzaktan çırılçıplak, koşarak geldiğini gören babası
seslenmiş:
"Ula Temel, ula benim salak uşağım, yüzünü kapasana, oni kim
tanıyacak!!!"
uzun zamandır okumuyodum iyi geldi:90::90::90:
iyi geceler kızlar
namazlarımı kıldım birde gece gece ütü yaptım eşim birini yakalamay çalışırken belediyelerin fiskiyesinin altına girmiş ıslanmış eve gelicem üstümü değişmeye dedi ütüledim alel acele üniformalarını
birde kızlar acayip moralim bozuk bugün mayın patlaması sonucu şehit olan polis eşimin okul arkadaşı nöbet arkadaşıymış
eşim çok fena oldu duyunca
allah belalarını versin köpekler kahrolsun yok olsunlar inşlh
daha gencecik 26 yaşındaay çok fena oldum aklıma geldikçe ağlıyorum
iyi geceler kızlar
namazlarımı kıldım birde gece gece ütü yaptım eşim birini yakalamay çalışırken belediyelerin fiskiyesinin altına girmiş ıslanmış eve gelicem üstümü değişmeye dedi ütüledim alel acele üniformalarını
birde kızlar acayip moralim bozuk bugün mayın patlaması sonucu şehit olan polis eşimin okul arkadaşı nöbet arkadaşıymış
geçmiş olsun canımcım
oruç başa vuruyo bazenyat dinlen akşama daha çok
yok canım benim herfi eşine vakit pek ayıramıyor.akşam bozuktuk biraz.hediye almış bana 2 tane eşarp yarın doğum günüm die bugünden vermiş...öptü barıştık ben duşa gircem dedim tamam dedi.mutfaktan sesler geliyodu ben de bize çay yapıyo die sevindim oturur laflarız die düşündüm.bi çıktım herif apartmana çay yapmış.ben aşağı iniyorum sende gel beraber çay içelim diosinir küpü oldum tabi belli etmedim...sen git ben içmiycem didim yolladım didim kalas malas ama anlar herhalde.neyse yarım saat sonra geldi sevindim bende...herhalde laflıycak die düşündüm.üstünü değiştirdi abimle çay içmeye gidiyoruz dedi çekti kapıyı çıktı...:2::2::2:tamm ODUUUNNNN YAAAAA
kızçeler günaydın dün itibarıyla bazı kararlar almış bulunmaktayımmm
bi kutu yaptım kendime her gün olmasada az çok bişiler atıcam bozuk para bazende kağıt para .. düşündümde çok masraf yapıyorum inciğe boncuğa .. kısma vakti artık ..
ay sonu eğer yeteerli param varsa gram altına yetiyorsa onu alıcam 2-3 ayda birde çeyreğe niyetlendim inşşş
tmm olanları aynen yazıyorum uzun olcak ama nese :/
sonunda içtiğim yeşil çaylar form çaylar işe yarıyo sanırsam tartı bugğn yüzüme güldü
ayy çok mutlu oldum gerçekten sanmayın 1 2 kilo verdim ama kaç gündür 100 gram bile oynamıyodum
sanırım ödem olmuştu füçutumda gitmeye başladı
iyi geceler kızlar
kıytırıktan alkol ve uyuşturucudan ölen yabancı bi şarkıcıyı bile kaç gün haberlerde gündemde tutan medya
vatan yolunda ölen askerine polisine 2 dk haber ayırıyor evet ne acı bir durumdur gerçekten
insan böyle insanlar içinmi kellesi koltuğunda geziyor düşünmekten alamıyor kendini
yazık çokk yazık gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?