Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hadi ben gidip yatıyorum artık
ben tükanı açtım herkeze bol kalori yakmalı ve paylaşımlı bir gün diliyorum
ben bugün oğluşla ilgilenicem iki gündür çok kendi haline kaldı yavrum ilgilenemedim
kendimi kötü hissediyorum o böyle yanlız kalınca o yüzden akşam üstü gelirim artık bu günüm oğluşun

canım olayın medya ile alakası yok durmadan bu haberlerden bahsedilmesi birilerinin işine gelmez onun için yapay gündem oluşturulur.

hayırdır canım ne oldu :26::26::26:

geçmiş olsun canım misafirleri perşembeye alman iyi olmuş

ooh ohh maşallah bak kocan sana gözü gibi bakmış

günaydın kızlar....

günaydın canım nasılsın
iftar nasıl geçti
yengen beğendi mi çocuğu

çıtırlar xls medikal diye birşey varmış. reklamlarda da çıkıyor ya. zararı yok diyorlar ne diyorsunuz.

cnm nerhaba xls nedical .in geldimi geldiyse tavsiye edermisin ne kadar zamanda ne kadar verdin ay çok sordum galiba paylaşırsan çok sevinirim:)) son soru 3 çeşiti varmış sen hangisinden aldın şimdiden saol

cnm nerhaba xls nedical .in geldimi geldiyse tavsiye edermisin ne kadar zamanda ne kadar verdin ay çok sordum galiba paylaşırsan çok sevinirim:)) son soru 3 çeşiti varmış sen hangisinden aldın şimdiden saol

canım o arkadaş 9. takıma geçti ordan ya da özel mesaj atarak sorabilirsin ama çok kullanmadı diye biliyorum haberlere bu ilacı kullanıp birinin öldüğünü duyunca bırakmıştı yanlış hatırlamıyorsam

kaptann nasılsın sonuçlar ne oldu kim seçildi?
ve benim yemek güzeldi yengem cocuğu ınanılmaz begendı ama bana sen onu uzebılırsın cunkı o sana hayran bakıyor sen yokk yokk kıymetını bıl v.s v.s çokk çokk begendıı yanı adayıııı

selam canım iyiyim bende
çok sevindim iftarın güzel geçmesine
eee sende bi değişiklik oldu mu
aşık oldun mu çocuğa

selam canım iyiyim bende
aşık oldun mu çocuğa

yazdıklarım gitmemiş bi daha yazayım
canım bende iyiyim
iftarın güzel geçmesine sevindim
sende bir değişiklik oldu mu peki
aşık oldun mu çocuğa
bu arada enişte ne iş yapıyordu

fadikcim sitede sorun var ya hatta bizi online göstermiyo bazen

fatmamda gelmiş hoşgeldin nasılsın canım

Asllııı faddiiikk ben geldiimmm beni görüyomusunuzzzzzz???ya sorun sorun sorun nereye kadar akrdeşimmm..nerde bu internet nerde bu devlet

selam canım iyiyim bende
aşık oldun mu çocuğa

yazdıklarım gitmemiş bi daha yazayım
canım bende iyiyim
iftarın güzel geçmesine sevindim
sende bir değişiklik oldu mu peki
aşık oldun mu çocuğa
bu arada enişte ne iş yapıyordu

bende evet oldu kaptann yani nasıı diyiimm çocugun masumiyeti hoşuma gidiyoo saçları felan bayaa hoşuma gitti bu sefer birde bana kitap almış " BİR DELİ İLE EVLENDİM" diee içeriği felan çok begendim kitabıı iyii yanii msjlaşıyoruzz gun içinde felan filan
sizi özledim bayaa ama alıştım yaa hafta sonları gelememk kötü bişey ve bu hafta sonuda ben yokum yaa sesizmiş buralarr

Asllııı faddiiikk ben geldiimmm beni görüyomusunuzzzzzz???ya sorun sorun sorun nereye kadar akrdeşimmm..nerde bu internet nerde bu devlet

hoşgeldin canım görüyoruz canım sesimize doğru gel

Hoşbulduk canııımmmmm..görünüyomuyum?

heee görünmen mi

ooohhh ne güzel
çok sevindim inan ama kıskandım bana niye kitap alınmıyor yaa

fadiikk noliii?ne oğlanı ne iftarıı kızz geçmişe bakmadım yaff neler kaçırmışşım

fadikcim sitede sorun var ya hatta bizi online göstermiyo bazen

fatmamda gelmiş hoşgeldin nasılsın canım

yaaaa ewett ama burdayım ben gitmiyorum bi yereeee

Hoşbulduk canııımmmmm..görünüyomuyum?

HOŞ GELDİNN CANIMM BENİMMMMMMMM GÖRÜYORUM GÖRÜYORUMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…