- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.521
kıytırıktan alkol ve uyuşturucudan ölen yabancı bi şarkıcıyı bile kaç gün haberlerde gündemde tutan medya
vatan yolunda ölen askerine polisine 2 dk haber ayırıyor evet ne acı bir durumdur gerçekten
insan böyle insanlar içinmi kellesi koltuğunda geziyor düşünmekten alamıyor kendini
yazık çokk yazık gerçekten
çok fenayımmm
ben hala düzelemedim iki gündür içtiğim ağrı kesici kas gevşelticilerin haddi hesabı yok ne biçim bişimiş hiç anlamadım
başım ağrıyo burnum akıyo sol tarafım felç gibi tutuk hiç böyle hastalanmamıştım
azcık iyiyim şimdi ama açılmayabaşladım bugün çocuğu okula götürebilirmiyim bilmiyorum ama
bu akşam için iftara misafir çağırmıştım onlarıda perşembeye erteledim artık
ikigündür yediklerimi yazamadım ama pekte bişi yemedim aslında
çorba içtim hep kocişe şehriye çorbasını tarif ettim bana yaptı habire onu yedim bu akşamda garibim menemen yaptı bir tabakta ondan yedim
gündüz gidip ben seviyorum diye süpangile almış hayır diyemedim artık bide onu yedim
günaydın kızlar....
çıtırlar xls medikal diye birşey varmış. reklamlarda da çıkıyor ya. zararı yok diyorlar ne diyorsunuz.
cnm nerhaba xls nedical .in geldimi geldiyse tavsiye edermisin ne kadar zamanda ne kadar verdin ay çok sordum galiba paylaşırsan çok sevinirim:)) son soru 3 çeşiti varmış sen hangisinden aldın şimdiden saol
geçmiş olsun canım misafirleri perşembeye alman iyi olmuş
ooh ohh maşallah bak kocan sana gözü gibi bakmış
günaydın canım nasılsın
iftar nasıl geçti
yengen beğendi mi çocuğu
kaptann nasılsın sonuçlar ne oldu kim seçildi?
ve benim yemek güzeldi yengem cocuğu ınanılmaz begendı ama bana sen onu uzebılırsın cunkı o sana hayran bakıyor sen yokk yokk kıymetını bıl v.s v.s çokk çokk begendıı yanı adayıııı
ve benim yemek güzeldi yengem cocuğu ınanılmaz begendı ama bana sen onu uzebılırsın cunkı o sana hayran bakıyor sen yokk yokk kıymetını bıl v.s v.s çokk çokk begendıı yanı adayıııı
Hoşbulduk canııımmmmm..görünüyomuyum?fadikcim sitede sorun var ya hatta bizi online göstermiyo bazen
fatmamda gelmiş hoşgeldin nasılsın canım
selam canım iyiyim bende
çok sevindim iftarın güzel geçmesine
eee sende bi değişiklik oldu mu
aşık oldun mu çocuğa
yazdıklarım gitmemiş bi daha yazayım
canım bende iyiyim
iftarın güzel geçmesine sevindim
sende bir değişiklik oldu mu peki
aşık oldun mu çocuğa
bu arada enişte ne iş yapıyordu
Asllııı faddiiikk ben geldiimmm beni görüyomusunuzzzzzz???ya sorun sorun sorun nereye kadar akrdeşimmm..nerde bu internet nerde bu devlet
Hoşbulduk canııımmmmm..görünüyomuyum?
bende evet oldu kaptann yani nasıı diyiimm çocugun masumiyeti hoşuma gidiyoosaçları felan bayaa hoşuma gitti bu sefer birde bana kitap almış " BİR DELİ İLE EVLENDİM" diee içeriği felan çok begendim kitabıı iyii yanii msjlaşıyoruzz gun içinde felan filan
sizi özledim bayaa ama alıştım yaa hafta sonları gelememk kötü bişey ve bu hafta sonuda ben yokum yaa sesizmiş buralarr
fadiikk noliii?ne oğlanı ne iftarıı kızz geçmişe bakmadım yaff neler kaçırmışşımkaptann nasılsın sonuçlar ne oldu kim seçildi?
fadikcim sitede sorun var ya hatta bizi online göstermiyo bazen
fatmamda gelmiş hoşgeldin nasılsın canım
Asllııı faddiiikk ben geldiimmm beni görüyomusunuzzzzzz???ya sorun sorun sorun nereye kadar akrdeşimmm..nerde bu internet nerde bu devlet
Hoşbulduk canııımmmmm..görünüyomuyum?
fadiikk noliii?ne oğlanı ne iftarıı kızz geçmişe bakmadım yaff neler kaçırmışşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?