Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın erken kalkıcam saat 10 dan sonra bi yerde hatim duası var sonra sohbet olacakmış oraya gidicem ordanda yengemlere geçerim beraber pazara gideriz
eğer yarın gelemezsem izinli sayıverin beni gelirsem yazarım zati :42:

sahurda karpuz peynir yemeyi düşünüyorum bugün
kiraz sapınada başlıycam prşmbe geceye kadar içerim her gün :6:

şimdide form çayımı içiyorum

çok iyi bir içiciyim yawwwwwwww:60::60::60::60:

kızlar birde kılmak isteyen olur belki diye söyleyeyim diyorum

ramazanda her gecenin bir namazı var her gecenin ayrı bir sevabı
gece yarısı kılınıyo yani sahura kalktığımızda

bu gecenin namazı 12 rekat 2 rekatta bir selam veriliyor
her rekatta 1 fatiha 10 ihlas 5 felak 5 nas okunuyo

bu gece bu namazı kılanların 10 haceti kabul olurmuş inşlhhh

kılarsanız dularınızda benide unutmayın ama:52:

bu arada aslı beni izinli saymasanızda olur artık 7 mesajı çoktan geçmişimdir :9::9::9::9::9:

şimdi kalkayım amirim anons geçti benden içecek bekliyo:86::86::86::86:

menümü yazıyımm hemenn unutmadann:87::87:

sahurda bi kase yoğurtla salata yedim. 3-3.5 şişe civarında su
iftarda da eski çalıştığım yerden aradılar iftar programı varmış sen gider misin dediler gittim
bi kase çorba, iki kaşık pilav ve türlüye benzer bir şey koymuşlar. Pilav çok yağlıydı rahatsız oldum yemedim diğerlerini yedim. 1 tane de ayran.

ve tabi gideceğim yeri yakın zannediyordum. Yürüyüş olur diye yürüyerek gittim ama baya uzakmış yahu semt değiştirdim resmen:90::90: vardır bi 6-7 km falan en son yeri sorduğumuz amca 800 m ilerde diyordu siz düşünün gerisini:9::9: sonra dönüşte de yanımdaki arkadaşı ikna ettim yürüyerek geldim. Sonra da su içimlerine başladım. Ve 1 tane soda içtim :))

ve kızlar giderken göbeğime dikkat ettim yok denilcek kadar azdıı hiç belli olmuyordu dar giydiğim halde çok mutlu oldum ve inanıyorum ki bi gün tok olduğum zaman o halde olcam:64::64:

Back
X