Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yarın eşim yok iftarada sahurada arkadaş çağırdı iftara kocası evde olmayanlar orda toplanacak gidip gitmeme konusunda kararsızım
yemeği yiyip fazla geç olmadna kalkmam laızm zira tek başıma dönmek korkutucu geliyo gözüme eşimde gitme diyo ama bakalım

prşmbede büyük teyzem çağırdı fitara anemmm evde fitar edemiycez kaç gün

ooohh oohhh ne güzel insan mutlu oluyor dimi

sesss seeeeeeeess huu serenat yapasım geldii iyiyim canım ben sen nasılsıın :))

yap canım çal ordan bir müslüm baba sensiz olmaz sensiz olmaz

evet aslı gerçekten başkasından duymak çok onur veriyo insana
ayın 17 de 5 ay olacak 5 ay da 16 kilo aslında çok az geliyo bana düşününce ramazandan sonra hızlandırmayı düşünüyorum inşlh
kurban bayramına kadar rabbim izin verirse mezun olmayı planlıyorum artık

hımm canım sen bilirsin istemiyorsan eğer eşinde gitme demiş
gitme istersen

ooo olunmaz mıı olunur tabii ben de çok mutlu oldum canım senin adınaa :)) Ohh ohh gez valla sür sefasını :))

hımm canım sen bilirsin istemiyorsan eğer eşinde gitme demiş
gitme istersen

eşim yemektne sonra fazla geçe kalmıycaksan git diyo ama hemen yemeği yiyipde kalkmak iztemiyorum asıl muhabbet ondan sonra başlıyo
uzakda değil aynı mah 10 dk yürüme mesafesinde
bu gece iyi bi düşüniyim bakayım

inş canım 16 kilo az bir kilo değil canım kilonun yüzde kaçı gidiyor
haa benim için az benim yüzdemde devede kulak

ooo olunmaz mıı olunur tabii ben de çok mutlu oldum canım senin adınaa :)) Ohh ohh gez valla sür sefasını :))

ayy valla dün kaynanamla konuşuyorum anlatıyorum eski kıyafetlerim çoğu oluyo artık (evlenmeden önce olan kıyafetlerim yane )
iyiki atmamışım yeni yeni eteklerim gömleklerimi felan
kadın diyoo ayy ne mutlusun demi ama daha fazla etme yeter hasta olursun allah korusun diyo
dedim ne hastası hala kocaman göbeğim var yaaaaaaaa

zayıflamak insana gerçekten çok başka bir özgüven getiriyo

inş canım 16 kilo az bir kilo değil canım kilonun yüzde kaçı gidiyor
haa benim için az benim yüzdemde devede kulak

üzerimdne nerdeyse bir damacana attım o kadar yükü vücudumda gezdirdim 3 sene boyunca
yazık füçutuma yaaa:86::86::86::86:

yok kız varya sen şöle bi 85 80 lere felan in bak nasıl zayıf görüneceksin

bu arada aslı beni izinli yazmasanızda olur yetiştim 12 ye kadar

ayy her gün yetişemem diye izin istiyorum ama kullanmıyorum ne kadar sorumluluk sahibi biriyim yawww

menümü yazıyım barii

sahurda salata yiyip büssürü tane su içip yattım :)) İftardan önce de burda leslie miydi lessie miydi bi gacı varmış videoları varmış işte dışarda spora gidemeyenler için biliyosunuzdur mutlaka. Canım sıkıldı onun videosunu açtım o gacıyla beraber yaptım bi 45 dakika falan. Ne o öyle çok konuşuyo ya Sonra sonra iftar vakti geldi gittim bir çorba yedim sonra iki tane yoğurtlu dolma yedim (ben yapmıştıım :))) Sonra 2 tane şekerpare yedim.

Sonra aklım o gacıda kaldı yine açtım onla yeni videosunu 65 dakikalık 25 ine kadar dayanabildim baya yordu. Sonra sonra sularıma başladım. Şimdi de çayımın soğumasını bekliyorum ve sizlerleyiimm:90::90:

canım iyi yapmışsın yaaa valla kaç ml yapıyosun bende koşu bandını almadna önce yapıyodum
3 ml zor yapıyodum baya baya yoruyo insanı
lesli ablamı severim her gün yap bak nasıl farkedecek füçutun sıkılaşıcak

ama ama oldu mu şimdi kaçtı bütün hevesim

ama yaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:

selammm ben geldimmm

hoşgeldin canım

vermez mi

üzerimdne nerdeyse bir damacana attım o kadar yükü vücudumda gezdirdim 3 sene boyunca
yazık füçutuma yaaa:86::86::86::86:

yok kız varya sen şöle bi 85 80 lere felan in bak nasıl zayıf görüneceksin

aaahh keşke

ya kızlar bişi sorucam size
şu trendyola üye oaln varmı ben üye olmak istiyorum ama bi arkadaşının kefili lazımmış yani arkadaşının snaa istek göndermesi lazımmış o yüzden olamıyorum

varsa bi zahmet biri el atsın bana

aslıcım yarın iftara davetliyiz 7 mesajı dolduramassam beni izinli yazar mısın?orda kalma ihtimalim olabilir çünkü yine:26:

evet canım çok konuşuyo benim başım ağrıyordu bende onun sesini kısıp müzik açıyordum güzel oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…