- 8 Aralık 2009
- 2.866
- 1.867
- 173
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.901
sonunda geçmiş bitti maşallah 25 sayfa daha arttıran yokmıydı yafff:))bu arada dün misafirim de vardı akşam üstü de ona hazırlık yaptım..çok şükür anlımın akıyla kurtuldum bundan da son 2 posta kaldı misafir.inş onlar da bitsin tamamdır....faidikkkiimm gelmişiinn ne ediinnn?nasılsın kelebeğeeemmmm
yavv kız fadiikk eşim uyandıı ben kaçıyorumm.hazırlanıp ofise gitcezz..orda da fırsat bulduğum ilk an girerim olma mı?sanırım sen geçmişle boğuşuyon..bu arada dün saçma sapan bi lsite oldu..ya oruçlu olmak en iisiymiş bee.kilo veriyon bi yemek düzenin var en azından(neyse fatma kaçar...
9 ağustos mesaj sayım bildirisi
aynalar---------> 48
gözdee07-------> 24
elifus-----------> 15 :76:
aysen_34-------> 12
prenses88-------> 3
pinkcat87-------> 15 :87:
emidaf----------> 30
nazco-----------> 16
selinay----------> 9 :81:
irras_-----------> 7 :79:
eylulums--------> izinli :92:
fatta83---------> sanırım izinli hiç mesajı yoktu :s :92:
kızz fadiikkk koy ver gitsin yaaa.bu çocuk pek bi ormantik beeekız meryem kelebeğe ancaa isa tırtıl gider ne dersin bu takma ada
sevgili köroğlum dün evde idim modemde sıkıntı varmış.benim telden de mesaj atamadığım için eim geldiğinde mesaj atarım size die düşünüyordum kine meryemim kelebeğeeeee aradıı ay pardon ayvaz dicektim:)))bu arada dün misafirim vardı ona hazırlık yapıyodum bi taraftan..gündüz de çizdiğim hastanenin oraya ölçüm yapmaya gittiydimm.yaff şu insanlar ne alem..herifler hastane projesinin altını üstüne getirmşler sonra da mevcut projesi alakasız bişey olmuş..ilk önce mevcut binayı ölçüp gerçek projesini çizmeye çalışıyorumm.ama baya komik bi sahne oluyo..doğumhanenin içinde hamileler bi de elinde metre önünde kağıtt kapalı bi kızzz:)))neyi öçcen die soruyo herkesss:)))bebek boyunu dicem olmeycekkk:)))
canım hayırlısı olsun sözleşmeli girip kadroluya geçiş olur olmadı bu aradala çok loldu inş sen de de öle olur...
kızlar ben memlekete gidiyorum plansız birden
az önce çıktı
nekadar kalıcamıda bilmiyorum beni izinli yazın bir hafta falan
orda bulduğum ilk netten gene gelirim
kilom bugün 77,3 dü cumaya kadar gelmeye çalışırım ama olurda gelemezsem köye gidersem gelemem çünkü
cuma böle yazarsınız
öptüm herkezi beni özleyin anacım
günaydın kızlar nasılsınız geçmişe bakam biraz..
gerçekten mii sevindim kaptann hani kelebek yaa onun için bu resmi koydumm
eşim yemektne sonra fazla geçe kalmıycaksan git diyo ama hemen yemeği yiyipde kalkmak iztemiyorum asıl muhabbet ondan sonra başlıyo
uzakda değil aynı mah 10 dk yürüme mesafesinde
bu gece iyi bi düşüniyim bakayım
günaydın canım ben iyiyim birazdan kalkıp temizlik yapıyım diyorum
sen nasılsın
selinaycım sen geçmişi okuyorsun galiba
ben kalkayım şimdi oturursam kalır temizlik yoksa
seni öpüyorum kocaman
günaydın kızlar
fadik kız nereye yolladın davetiyeyi anacumm çok cahil cühalayım bu konularda ben
aslı temizlik yapmaya kalktınmı ordamısın
bende kalktım hemen koltukların minderlerini yıkatmaya başladım
sonra mutfak tülünü atıcam sonra cam silmeyi düşünüyorum
sonra evi süpür sil toz al çokkk işim varrrrrrrrrrrr
he geçmişle boğuştum kuzum .....
ay kolay gelsin kızlar banada bi el atın olmazmı,benimde temizlik yapmam lazım...
seliii naberrr canım
işlerimi halledemde giderim herhalde evde kendime yemek yapmaya üşenirim zati
hadi kalk bakim sende o zaman topluca zengin temizlik kalkışı yapalım
dinlenmeye gelen yazsın
neyse ben kalkıyorum başliyim bi ucundan artık
kızlar geldim ama hemncik çıkmam lazımm çalışıyorum çünkiii
ayşen bana msn mail atmışş ona cevap yazımm buradan bakacakmış cunkı
ayşenn kıııı sana mail gelicek onu onayla üyeliğin başlıcak üye yaptım ben senii haydiinnnn öp kızlar gelicemm yoğunluğum azalsınn
bu arada seliii canım benim aşağıda senı gördümm nasılsın iyimisin birazdaha kuzummçocuklar nasıl oldu
kızlar geldim ama hemncik çıkmam lazımm çalışıyorum çünkiii
ayşen bana msn mail atmışş ona cevap yazımm buradan bakacakmış cunkı
ayşenn kıııı sana mail gelicek onu onayla üyeliğin başlıcak üye yaptım ben senii haydiinnnn öp kızlar gelicemm yoğunluğum azalsınn
bu arada seliii canım benim aşağıda senı gördümm nasılsın iyimisin birazdaha kuzummçocuklar nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?