Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben değilimde fadik üye galiba yarın ona sor bi canım

aslıcım yarın iftara davetliyiz 7 mesajı dolduramassam beni izinli yazar mısın?orda kalma ihtimalim olabilir çünkü yine:26:

tamam canım izinli yazarız

inşallah canım ya iyi olur valla :))
ilk başta youtube'tan baktığım için 1 ile 2 sini bitirdim. İftardan sonra da 3 ü denedim ama dediğim gibi daha fazla dayanamadım yarısını yaptım :92::92:

sen ne kadar yaptın hangisinden :))

Son düzenleme:
evet canım çok konuşuyo benim başım ağrıyordu bende onun sesini kısıp müzik açıyordum güzel oluyordu

cidden aynı anda her yerini çalıştırıyo kadın çene kası da dahil:90::90: ben de öyle yapıyorum açıyorum radyoyu hareketli hareketli hareketlerde hareketli sıkılmıyosun ohh yaptıkça yapasın geliyo valla:90::90:

ben gellldimmmm annemlerle annanemlere gittik ordan teyzeme gittik çay kahve içtik sora annanem annem ben sahile indikkk sorada eve geldik çok yorulmuşum bugun yaaa

9 ağustos mesaj sayım bildirisi

aynalar---------> 48
gözdee07-------> 24
elifus-----------> 15 :76:
aysen_34-------> 12
prenses88-------> 3
pinkcat87-------> 15 :87:
emidaf----------> 30
nazco-----------> 16
selinay----------> 9 :81:
irras_-----------> 7 :79:
eylulums--------> izinli :92:
fatta83---------> sanırım izinli hiç mesajı yoktu :s :92:

kizlar yarin ilk orucumu tutuyorum ins.

sahurda ve iftarda isvec diyetini yapamam sanirim.

ne yiyeyim ki sahurda ve iftarda??

hatunlar herifff yatiii.ben de hazır boşş ikene geçmişi okiyim didim..birazdan da çıkcam ofise....bu arada sanırım modem sürekli açık olduğu için bağlanmıyomuş.açıp kapatınca düzelmiş.bana gelen duyumlar o yönde:))

kızz fadiikkk koy ver gitsin yaaa.bu çocuk pek bi ormantik beeekız meryem kelebeğe ancaa isa tırtıl gider ne dersin bu takma ada

bende iyi olamay çalışıyorum çocukların hastalığı bide bu olay toparlanmaya çalışıyorum....
canım Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun inş....tekrar başın sağolsun...

hemen evlendirmem kuzum birz nazlanırım merak etme sen en az 2 sene sözlülük 3 sene nişanlılık kına gecesinden 1 sene sonra düğün
yoksa ağlarım bak ha sel gider ortalık

yooook olmaz kız evi naz evi kokmazsın korkma bebekken tuzlamışlardır seni
nazco annem ne ettiin yafff...yazık bee damadaaaa....sevenler kavuşsunnnn hemenciik.ben çok çektim mesafe sorununnu.o yuzden hemen evlendirelim yafff.
bu arada bebekken tuzlanmış mı süpersinn

fadikcim avatarın süper olmuş canım

valla babam biraz önce sende damardan takılıyon bugün diyo
aaahh bir bilse içimi

kaptancım ara ara oluyo işte şeytan insana en zayıf yönünü gösteriyo sürekli..boşver kışt de gitsin şeytannn...bu araad hakkaten fadik siyah beyazdan kelebekli reenkli küçük kıza adım atmışın..bilemiyorum kalbinde ufaktan bi hararet artışı var ama neyseeeeee

heraldeee ablan yaşındayım ablayım bennn ablaa houyy yaşş 26 olcakk şurda ne kaldıı yaaa
haydinnn afiyet olsunnn görüşürüz canım
hakkat fadik senin doğum günün ne zaman?

hee canım öyle bir köroğlu bir ayvaz kaldık başbaşa

aynı şeyi bende düşünüyordum canım hatta sana sorcaktım haberin var mı diye
sevgili köroğlum dün evde idim modemde sıkıntı varmış.benim telden de mesaj atamadığım için eim geldiğinde mesaj atarım size die düşünüyordum kine meryemim kelebeğeeeee aradıı ay pardon ayvaz dicektim:)))bu arada dün misafirim vardı ona hazırlık yapıyodum bi taraftan..gündüz de çizdiğim hastanenin oraya ölçüm yapmaya gittiydimm.yaff şu insanlar ne alem..herifler hastane projesinin altını üstüne getirmşler sonra da mevcut projesi alakasız bişey olmuş..ilk önce mevcut binayı ölçüp gerçek projesini çizmeye çalışıyorumm.ama baya komik bi sahne oluyo..doğumhanenin içinde hamileler bi de elinde metre önünde kağıtt kapalı bi kızzz:)))neyi öçcen die soruyo herkesss:)))bebek boyunu dicem olmeycekkk:)))
geldim sonundaa...kuzenim aradı aniden cıktım çünkü ücretli öğretmenlik için basvuru yapmaya gittik belgeler falan uzun sürdü biraz..siz naptınız
canım hayırlısı olsun sözleşmeli girip kadroluya geçiş olur olmadı bu aradala çok loldu inş sen de de öle olur...

kızlar bu aralar evde yemekleri ben yapıyorum annem duymasın ama onunkilerden daha çok beğeniliyor
bugün de menü de
tavuk sote
pilav
yayla çorbası var :87::87::87:
bence de duymasın fadikin anne gibi terlikle tam 12den vurur valla:))elinin lezzeti var demek ki..maşallah canım:))

Canim o diziyi hic duymadim, hangi kanaldaki ? internnettenmi izliyorsun? bende turk tv yok, ama internetten bakiyorum , guZelse bende izleyim:)

kizlar tavsiye ediceginiz filmler varmi?

ayrica izlediginiz begendiniz diziler?
yaa prensesim ben aşk tesadüfleri severi çok beğendim.başlangıç filmini de..ama önce senin tarzını bilmem lazım..ona göre isim söliyim....romantik komedi de de aşk doktoru ve güzel dedektifi tek geçerim mesela...ama tarzına göre dizi de söleyebiliirm..biraz severim dizi ve film seyretmeyi de:))

Son düzenleme:
‪Tuttu Fırlattı (Gökçe)‬‏ - YouTube

1 kere 2 kere 3 kere 4 kere 5 keree ahhhhhh tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi zamanla geçer dedi zamanla zamanlaaa tey tey teyyyy
teeyy teeeyy teeyy hem hüzünlü hem hareketli..türünün tek örneğiii:)))

Vayy ne güzel yaaa Allah bize de nasip etsin o günleri şu an bile anlıyan var ama canım 16 kilo dile kolay maşallah...insanın kendine olan özgüveni çok değişiyor di mi:)maşallah yaa ama sen kilo korumayı da burda yap annem yaa hemen mezun olma olma mmı(

ellerine sağlık canım..ya sağolsun fadik arayıp halimi sorunca didiydim..ama arada kaynamış zannımca.izinli sayın beni aslıcım dün olma mı?

sonunda geçmiş bitti maşallah 25 sayfa daha arttıran yokmıydı yafff:))bu arada dün misafirim de vardı akşam üstü de ona hazırlık yaptım..çok şükür anlımın akıyla kurtuldum bundan da son 2 posta kaldı misafir.inş onlar da bitsin tamamdır....faidikkkiimm gelmişiinn ne ediinnn?nasılsın kelebeğeeemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…