- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #37.881
ya kızlar bişi sorucam size
şu trendyola üye oaln varmı ben üye olmak istiyorum ama bi arkadaşının kefili lazımmış yani arkadaşının snaa istek göndermesi lazımmış o yüzden olamıyorum
varsa bi zahmet biri el atsın bana
aslıcım yarın iftara davetliyiz 7 mesajı dolduramassam beni izinli yazar mısın?orda kalma ihtimalim olabilir çünkü yine:26:
canım iyi yapmışsın yaaa valla kaç ml yapıyosun bende koşu bandını almadna önce yapıyodum
3 ml zor yapıyodum baya baya yoruyo insanı
lesli ablamı severim her gün yap bak nasıl farkedecek füçutun sıkılaşıcak
evet canım çok konuşuyo benim başım ağrıyordu bende onun sesini kısıp müzik açıyordum güzel oluyordu
ama yaaaaaaaaaaaa :84::84::84::84:
:
neyse kızlar ben bugün erkenciyim. Yoruldum uyuyayımm. Hepinize iyi geceleer, tatlı tatlı rüyalaar :))
bende çıkıyorum kızlar öpüyorum sizi
neyse yavrular ben yaTIYORUm
sabah bi uyandım damat adayından msjlarr akşam ve gece msj atmışsonra sabah uyandım çıktım yine msj attı günaydın die merak etmiş ama yorgun olduğumu hatırlamış uyuya kaldığımı düşünmüş flan filann :78::78::78: onun etkısınde kalarak kötü bi rüya görmüşş yazıkkk gııı günahh derss çalışş dioo ama nasııı çalışıyım yaa off kızlar hakkatten eger derslerimden birini bile veremezsem sınıfta kalıcamm ama yokk yaa bugün kesin başlıyorum hazır gözlerim açıkkenn
kızz fadiikkk koy ver gitsin yaaa.bu çocuk pek bi ormantik beeekızlarr yaa şimid hani benim bu damat adayı var ya haniii bence ona bi takma isim koyalımm nedersiniz mesela okşann felann
ne bilimmm ahmet felan diyelimm nedersiniz damat adayı demekten daha iyidir bence
veee ben çıkıyorum kızlar kimsecikler yok zatiiiiders çalışmaya başlimmm gelen olursa hemen bana tel. msj atsın olar mıııı
canım Allah rahmet eylesin..mekanı cennet olsun inş....tekrar başın sağolsun...bende iyi olamay çalışıyorum çocukların hastalığı bide bu olay toparlanmaya çalışıyorum....
hemen evlendirmem kuzum birz nazlanırım merak etme sen en az 2 sene sözlülük 3 sene nişanlılık kına gecesinden 1 sene sonra düğün
yoksa ağlarım bak ha sel gider ortalık
nazco annem ne ettiin yafff...yazık bee damadaaaa....sevenler kavuşsunnnn hemenciik.ben çok çektim mesafe sorununnu.o yuzden hemen evlendirelim yafff.yooook olmaz kız evi naz evi kokmazsın korkma bebekken tuzlamışlardır seni
fadikcim avatarın süper olmuş canım
kaptancım ara ara oluyo işte şeytan insana en zayıf yönünü gösteriyo sürekli..boşver kışt de gitsin şeytannn...bu araad hakkaten fadik siyah beyazdan kelebekli reenkli küçük kıza adım atmışın..bilemiyorum kalbinde ufaktan bi hararet artışı var ama neyseeeeeevalla babam biraz önce sende damardan takılıyon bugün diyo
aaahh bir bilse içimi
hakkat fadik senin doğum günün ne zaman?heraldeee ablan yaşındayım ablayım bennn ablaa houyy yaşş 26 olcakk şurda ne kaldıı yaaa
haydinnn afiyet olsunnn görüşürüz canım
hee canım öyle bir köroğlu bir ayvaz kaldık başbaşa
sevgili köroğlum dün evde idim modemde sıkıntı varmış.benim telden de mesaj atamadığım için eim geldiğinde mesaj atarım size die düşünüyordum kine meryemim kelebeğeeeee aradıı ay pardon ayvaz dicektim:)))bu arada dün misafirim vardı ona hazırlık yapıyodum bi taraftan..gündüz de çizdiğim hastanenin oraya ölçüm yapmaya gittiydimm.yaff şu insanlar ne alem..herifler hastane projesinin altını üstüne getirmşler sonra da mevcut projesi alakasız bişey olmuş..ilk önce mevcut binayı ölçüp gerçek projesini çizmeye çalışıyorumm.ama baya komik bi sahne oluyo..doğumhanenin içinde hamileler bi de elinde metre önünde kağıtt kapalı bi kızzz:)))neyi öçcen die soruyo herkesss:)))bebek boyunu dicem olmeycekkk:)))aynı şeyi bende düşünüyordum canım hatta sana sorcaktım haberin var mı diye
canım hayırlısı olsun sözleşmeli girip kadroluya geçiş olur olmadı bu aradala çok loldu inş sen de de öle olur...geldim sonundaa...kuzenim aradı aniden cıktım çünkü ücretli öğretmenlik için basvuru yapmaya gittik belgeler falan uzun sürdü biraz..siz naptınız
bence de duymasın fadikin anne gibi terlikle tam 12den vurur valla:))elinin lezzeti var demek ki..maşallah canım:))kızlar bu aralar evde yemekleri ben yapıyorum annem duymasın ama onunkilerden daha çok beğeniliyor
bugün de menü de
tavuk sote
pilav
yayla çorbası var :87::87::87:
yaa prensesim ben aşk tesadüfleri severi çok beğendim.başlangıç filmini de..ama önce senin tarzını bilmem lazım..ona göre isim söliyim....romantik komedi de de aşk doktoru ve güzel dedektifi tek geçerim mesela...ama tarzına göre dizi de söleyebiliirm..biraz severim dizi ve film seyretmeyi de:))Canim o diziyi hic duymadim, hangi kanaldaki ? internnettenmi izliyorsun? bende turk tv yok, ama internetten bakiyorum , guZelse bende izleyim:)
kizlar tavsiye ediceginiz filmler varmi?
ayrica izlediginiz begendiniz diziler?
teeyy teeeyy teeyy hem hüzünlü hem hareketli..türünün tek örneğiii:)))‪Tuttu Fırlattı (Gökçe)‬‏ - YouTube
1 kere 2 kere 3 kere 4 kere 5 keree ahhhhhh tuttu fırlattı kalbimi ezdi üstünü çiğnedi zamanla geçer dedi zamanla zamanlaaa tey tey teyyyy
bugün pazarda eski bir komşuyu gördük abla beni tanımadı ben laf attım
aaa diyo ne kadar deişmişsin zayıflamışsın tanıyamadım
nasıl verdin diye soru yağmuruna tuttu beni banada yardım et ne olur diyo
çok mutlu oldum tabisi bende
Vayy ne güzel yaaa Allah bize de nasip etsin o günleri şu an bile anlıyan var ama canım 16 kilo dile kolay maşallah...insanın kendine olan özgüveni çok değişiyor di mi:)maşallah yaa ama sen kilo korumayı da burda yap annem yaa hemen mezun olma olma mmıevet aslı gerçekten başkasından duymak çok onur veriyo insana
ayın 17 de 5 ay olacak 5 ay da 16 kilo aslında çok az geliyo bana düşününce ramazandan sonra hızlandırmayı düşünüyorum inşlh
kurban bayramına kadar rabbim izin verirse mezun olmayı planlıyorum artık
ellerine sağlık canım..ya sağolsun fadik arayıp halimi sorunca didiydim..ama arada kaynamış zannımca.izinli sayın beni aslıcım dün olma mı?9 ağustos mesaj sayım bildirisi
aynalar---------> 48
gözdee07-------> 24
elifus-----------> 15 :76:
aysen_34-------> 12
prenses88-------> 3
pinkcat87-------> 15 :87:
emidaf----------> 30
nazco-----------> 16
selinay----------> 9 :81:
irras_-----------> 7 :79:
eylulums--------> izinli :92:
fatta83---------> sanırım izinli hiç mesajı yoktu :s :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?