Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canım ben kırıkkaleliyim
hee canım çok nazlandırıyor
merak etme o sen alışmayasın die ilgi göstermiyomuş gibi yapıyodur..bir de muhtemelen yaz olduğu için işlerin en yoğun zamanındır onun da etkisi vardır.bi eylül ekim olsun sen gör enişteyii..bu arada son karar ne oldu görüşme meselesinde?

oyy kuzumm hemencıkte vermiyomuşş benııı oyyy annnemmmm

yaa kaptannn hiççç söylenme evde kalıcaz bız senle

kolay gelsin canım bende tam bunu diyecektim birini çizsen diğer katlar aynı değil mi işin kolay olur diye
sonra hastane olduğu aklıma geldi farklı olur didim :86:

hayırlısı olsun canım ya bilmem evliliğe gider mi daha kaç fırın ekmek yememiz lazım

evet ya çok kötü bu aralar site
kız hayırlısı ile olacak ise o kadar çabuk ilerliyor ki bazı şeylerrr sen bile hızına yetişemiyorsun....hayırlısı cnaım ama sakın unutma bu dönemde naz senin en müthiş kozunnn:78::78:

kocam eve geliyomuş ben kaçam tekrar gelirim...

tamam canım sağolasın.görüşürüz sonra

kızlar ben de çıkıyım bare...çizime devaammm....
AYYYYYY CAN YOLDAŞŞLARIIMM BENİM BEEE İİYİ Kİ VARSINIZ BEEEE.ÖNCE ALLAH SONRA SİİZN SAYENİZDE DAHA Bİ ENERJİK HİSSEDİYOM KENDİMİİ...
ya bu arada oruçsuz olunca düzen felan pek kalmadı ama toparlıycam inş....çok öptümmm pampişlerimmm

canım ben bu konuda artık ağzımı açmıyorum bekliyorum aslı ben geldim gel diyince tamam geliyorum diyecem
dün ne söylesen haklısın mahcubum sana bu konuda söyleyecek sözüm yok ama iş yüzünden olduğunu bil aklına başka bişey gelmesin dedi bende tamam dedim
bu konuda sizden farkım yok bende bilmiyorum ne zaman görüşeceğimizi

yaa kaptannn hiççç söylenme evde kalıcaz bız senle

sus kız ağzından yel alsın

nazda olmuyor böyle uzaktan yazışarak malesef

güle güle canım kolay gelsin

hemencikk iftar sahur yemekelrimi paylaşıyımm

Iftar
1. Tabak mercimek çorbası
çeyrek pide
1. Bardak fanta

2 saat sonra elamlı soda

sahur

1. Tane şeftali

işte benimde gayem artı çıkmamak
Kaptan burda hep yürüyorum her yereeee

gizemm yawrummm kelebeğim beklesin benii demişşssinnn ahanda bekledimm veeeeeeeeeeeeeee beklenen ann geldiiii gizeemm ve kelebekk buluştularr sayın seyiciler Bir hasret daha sona erdiii

şimdiiii dersi bıraktımm sizee odaklanıcam hemencıkk
Napıyonuzzz bakemm anltın hemencıkk bır özet geçinnn

valla canım ben hem sizle hem fatihle ilgileniyorum ne becerikliyim ya

özlediniz mi beniiiiii kaptennnn hııı yokluğum belli oldumu topiktee

özlemez miyiz
yerin hiç doldurulmuyor canım

işte benimde gayem artı çıkmamak
kaptan burda hep yürüyorum her yereeee

yürü yürü canım hep yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…