- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.061
kızlar ben kalkıyorum kitap okuyum biraz belim ağrıdı oturmaktan
haydin öpüldünüz gece şekerleri
sende öpüldüün iyi geceleer
ben de çıkayım bari yatıyım kalkıyım sonra tekrar yatıyım:90::90: Haydi aslı abla seni de öpüyorum çokİyi gecelerr :)) Hepinize tatlı tatlı rüyalarr :))
Aaa bende yeni unv gireceksin sandim:) biyoloji bolumu guzel bir bolum, master yapmayi dusunuyormusun? hadi kolay gelsin bakalim
oo bugün resmi tatil desene şefimevet canım herkes gitmişşşgünüm sıradandı canım televizyon izleyip annemle babamla oturdum kardeşim bilgisayarı tapulamıştı kalkar kalkmaz ben geçtim yerine bugün komşu iftara davet etmiş birşey yapmadım tatlım artık önümüzdeki maçlara bakacağızz :90::90::90:
Canim ben her turlu filmi izliyorum:) dram romantik, romantik komedi, akssiyon, sadece korku izlemiyorum. eskiden onuda izliyordum ama sacma gelilyor artik ayni senoryolar hep. ask tesadufleri izledim guzeldi. ask doktoru ve guze;l dedektif bakicam. sagol. varsa baska alabilirim:))
kesinlikle hastalıktan normal zamanda dönüp yüzüne bakmam bile baklavanın o kadar alakasızım yani....Canim regl oldugun icin tatli yiyorsun dimi ? ara ara yedigin icin birer dilim birseycik olmaz merak etme:) seker canin istedigi zaman cikolata yiyebilirsin, yada kuru meyve, ozaman sekerini ayarliyor.
ayy fadiik merakktan öldüümmm yaa..hadi anlat ne oldu kız ne oldu?bak yanlış anlamayasın haben geldimm ama meleklerimin hiçbiri yok
ablamdayım kızlarrr fırsat buldum bı bakimm dedim gelişmeler güzel size anlatıcam öpüyorum hrpinizi
ooohhh bayan ittifakııı hadii bakalım.ii oluyo di mi kız insan deşarj oluyo valla bayan bayana.....selamlar kızlar
anee kız fadik kaçırmışım seni bi kaç dk ile
bende eve yeni geldim 4 kadın güldük eğlendik iyi oldu yemeğide bahçede yedik
hayırlısı olsun canım
yok duymadık canım bizimkisi bir garip aşk hikayesi
canım zaten geçen hafta da öle yapcaktık o şekilde konuşmuştuk ama zannımca kaçırmışsın..yaa kızlar ben şimcik ben bu tartılma işini baya baya abarttım her gün tartılıyorum
birde mesela bugün baya eksşk çıkıyorum ertesi gün 200 gram artı atıyo neden böle oluyoki
birde aslı ben yarın akşam üzeri tartılıcam bildirimi cuma sabaı yaparım ama tartılmayı yarın yapıcam
çünkü sahuru yapıp yatıyoruz suları içiyoruz artı çıkmamız çok normal olur
evet canım biyoloji çok güzel bi bölüm ve acayip severek isteyerek gittim ama zaman geçtikçe gerçekler hayalleri yoksayıyor :85: iş imkanı az olduğu için sınav sonucuna göre bakacağım birşeyler yada kpss ye tüm gücümle yükleneceğim bilemiyorum ama kafam karışık aslında formasyonda almak istiyorum öğretmenlik hep hayalimdi
‎"Elalemin çocukları 1.nci oluyor.'' diyen anneme, "Bak analar neler doğuruyor , sende iş yok." dedim & ardından terlik ♥çok beğendim paylaşayım dedim
ayyy canımm çok romantik biz deeşimle tam 3 ay hiç ses duymadan götürdük sonra 2 ay da telde görüştük en sonunda büyük buluşma olduu...yaa o zamanki heyecanı hiç bişeye değişmem canım yaaaa..hadi hayırlısı inşş.Rabbim yardımcın olsun zor sabretmek ama inan ki hiç bi dönem o kadar güzel duygular olmuyor insanda..bi de enerji patlaması oluyor emin ol...
merhaba kızlarumarım hepiniz sağlıkla kolaylıkla hedeflerinize ulaşırsınız :114:
ben şööyle bir gözatıyordum topiğinize, bir şey dikkatimi çekti anlamadım; mesaj sayma olayı ne ki? amacı ne? anlamadım :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?