Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aaa bende yeni unv gireceksin sandim:) biyoloji bolumu guzel bir bolum, master yapmayi dusunuyormusun? hadi kolay gelsin bakalim

evet canım biyoloji çok güzel bi bölüm ve acayip severek isteyerek gittim ama zaman geçtikçe gerçekler hayalleri yoksayıyor :85: iş imkanı az olduğu için sınav sonucuna göre bakacağım birşeyler yada kpss ye tüm gücümle yükleneceğim bilemiyorum ama kafam karışık aslında formasyonda almak istiyorum öğretmenlik hep hayalimdi

10 ağustos mesaj sayım bildirisi

aynalar---------> 32
gözdee07-------> 13 :87:
elifus-----------> 12 :81:
aysen_34-------> 12
prenses88-------> 7 :79:
emidaf----------> 26
selinay----------> 16
irras_-----------> 11 :80:
fatta83---------> 16
eylulums--------> izinli :92:
nazco-----------> izinli :92:
pinkcat87-------> izinli :92:

kimsecikler yok

ben sahurumu yaptım ne yiyceğimi bilemedim
bende iki dilim çavdar ekmeğinin üstüne acılı ezme sürdüm 1 kk kaşar peyniri doğradım ince ince eccikde mayonez sıktım tost gibi yapıp yedim çok lezzetli oldu be yaaaa

ahhh ahhhhhhh kilo işi olmasa ben bundan bi tane daha yerdim ama :84:

sahurun son saatlerindede b bardak süt içerim tamamdır inşlh

kızlarr sahurluk hazırlıyorummm
şöyle kahvaltılık birşeyler yapayım bizimkilere
salçalı sosis
yumurta
peynir
zeytin
domates
salatalık
çay yeter ya

canım sıkıldı diyette başarı hikayelerini okuyorum helal olsun ya ne kilolar vermişler bizde onların arasına gireceğiz inşallah

‎"Elalemin çocukları 1.nci oluyor.'' diyen anneme, "Bak analar neler doğuruyor , sende iş yok." dedim & ardından terlik ♥ çok beğendim paylaşayım dedim

neyse bende artık yatayım kızlar hiç uykum gelmiyor ama en azından yatağa gireyim dimi oda birşeydir
bu arada herkese
GÜNAYDINNNNNNN

GÜNAYDINNNN HATUNLARRRR....BUGÜN TARTIDA AZ KALORİLİ GÜZEL RAKAMLAR GÖRMENİZ DİLEĞİYLEEEE..
oo bugün resmi tatil desene şefimbu arada profilindeki resim senin mi elif gıııı?

Canim regl oldugun icin tatli yiyorsun dimi ? ara ara yedigin icin birer dilim birseycik olmaz merak etme:) seker canin istedigi zaman cikolata yiyebilirsin, yada kuru meyve, ozaman sekerini ayarliyor.
kesinlikle hastalıktan normal zamanda dönüp yüzüne bakmam bile baklavanın o kadar alakasızım yani....
filmlere gelince karşında tam bir film delisi duruyor emin olabiirsinking's speech var kralın konuşması,çok güzel bir film bu senenin oscarlılarından...
million dolar baby var kesinlikle harika...
slumdong millioner var bunlar benem en sevdiklerim arasında,son samuray,young victoria,what happens in vegas,a beautiful mind,notting hill,monalisa smile,the trueman show,yes man bunlar hep hoşuma giden ve çok uç sahneleri olmayan filmler.ingilizcelerini yazdım türkçe isimlerini yazınca bazen bulamıyorsun netten...
dizi olarak da rizzoli and issles var şu an takip ettiğim,umutsuz ev kadınlaı favorim,house md,how I met your mother bunlar da şu an takip ettiğim diziler..hepsi çok komik haouse ve how I met your mother bazen sansür gerektiriyo ama diğerleri hem komik hem maceralı hem de sansürsüz izlenebilecek olanlar...ii izlemeler...

ben geldimm ama meleklerimin hiçbiri yok
ablamdayım kızlarrr fırsat buldum bı bakimm dedim gelişmeler güzel size anlatıcam öpüyorum hrpinizi
ayy fadiik merakktan öldüümmm yaa..hadi anlat ne oldu kız ne oldu?bak yanlış anlamayasın ha

selamlar kızlar
anee kız fadik kaçırmışım seni bi kaç dk ile

bende eve yeni geldim 4 kadın güldük eğlendik iyi oldu yemeğide bahçede yedik
ooohhh bayan ittifakııı hadii bakalım.ii oluyo di mi kız insan deşarj oluyo valla bayan bayana.....
hayırlısı olsun canım
yok duymadık canım bizimkisi bir garip aşk hikayesi

ayyy canımm çok romantik biz deeşimle tam 3 ay hiç ses duymadan götürdük sonra 2 ay da telde görüştük en sonunda büyük buluşma olduu...yaa o zamanki heyecanı hiç bişeye değişmem canım yaaaa..hadi hayırlısı inşş.Rabbim yardımcın olsun zor sabretmek ama inan ki hiç bi dönem o kadar güzel duygular olmuyor insanda..bi de enerji patlaması oluyor emin ol...
canım zaten geçen hafta da öle yapcaktık o şekilde konuşmuştuk ama zannımca kaçırmışsın..

canım benim küçük görümce biyoloji mezunu en rahat öğretmenlik dio..bence formasyon al bi bayan için olabilecek n nezih meslek çünküü.yine de sen bilirsin....
‎"Elalemin çocukları 1.nci oluyor.'' diyen anneme, "Bak analar neler doğuruyor , sende iş yok." dedim & ardından terlik ♥ çok beğendim paylaşayım dedim

iyi cevapmış....

aaaa kızlar alıntı yapmıştım ama hepsi gitmişş yaaaa:84::84::84::84::84::84::84:

neysekii hepimizi iyiyikkkkkk

HAYDİİİİİ KIZLARRR ÇITIR BACULARRRR UYANINN SABAH OLDUUU GÜNAYDINNNNNNN HEPİNİZEE:118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

kızlar ben accıık çıkıyom....akşam üzeri görüşürz...Ya hava atiim biraz bu gece de dışardayız peeeeehhh

slm aarkadaşlar...baya bir uzak kaldım burdan daha önce yazmıştım ev taşıycaz diye.evimizi taşıdık,bebekle çok zor oldu tabi.internet bağlantımız kesildi 4-5 gün buraya yazamadım.umarım gruptan çıkarılmamışımdır.bana bir cevap yazın .

merhaba kızlar umarım hepiniz sağlıkla kolaylıkla hedeflerinize ulaşırsınız :114:
ben şööyle bir gözatıyordum topiğinize, bir şey dikkatimi çekti anlamadım; mesaj sayma olayı ne ki? amacı ne? anlamadım :26:

oohhh oohh iyi tek garip çift biz değilmişiz
amin canım allah hayırlısını versin

canım hergün 7 mesaj yazmak zorunlu amaç paylaşım artsın.
sıraylada her üye bir hafta boyunca o gün hangi üye ne kadar mesaj yazmış onu sayıp listeyi hazırlıyor
7 mesaj altında mesaj yazan üye cezalandırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…