- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.581
hürrem çok güzel ablacım.ondan sonra aynı yazarın mihrimah ve nurbanu adlı kitapları çıktı sırasıyla onları da oku.biraz magazin kısmı tarihin ama olsun.benim tarihim hiç iyi değildir ve hiç sevmem.biraz bişeyler öğrendim sayesindeYakında safiye geliyo:)
valla canım dün gece grip hapı içtikten sonra biraz daha iyiydim.gece içince de sahurda içemedim şimdi yine halsizim ve boğazım acıyo.ayakta atlatmaya calışcam ama kafam kalkmıyo ki.havalar bir anda soğudu bizim burda bir gece soğudu aniden.pncerem açık kalmıs o gece ondan hastalandm diorum ben
hoşgeldin tatlım ben nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyimselam canım benim vucüdumda kolestrol tutmama gibi bir hastalık var o yüzden damar çeperlerim ince kalıyordu sürekli burnum,gözüm kanıyordu.Kolestrol tutsun iğneler kortizonlar derken 58 kilodan 102 kiloya çıktım geçen yaz 100 75 e inmiştim ama yeniden hastalanınca aldım şimdi yeniden başlıyorum ama bu defa tahammül yok desteğe ihtiyacım var bende gruplara katılayım dedim
Buarada 23 yaşında ankarada öğrenciyim yaz için eve geldim.KK uzun süredir takip ediyordum çok fazla aktif değildim.
kızlar bugün sivasa dönüş biletimi aldım
bu ne demek oluyo tatil bitiyo
neyse kizlar ben cikiyorum, girerim tekrardan.
buarada dun kiz kardesimle konustum, 3 gun sonra geliyormus baska bir eyalete, heycanladim. ins aramiz uzak ama burayada tatillerde gelebilir.
ben geldiiimmm bıcı bıcı yappptımmm
nazco ne yapıyon kıs
gizemcin nasıl gidiyor dukan tatlım hiç bahsetmiyorsun
manünüde görmüyorum ordan takip ediyodum ben dukanı
dukan yalan oldu bu aralar ya seyir evresine geçmiştim en son
sebzeeler eklendi işte ama bu ara uyamıyorum dukana inş önümüzdeki hafta başlıcam
dukan yalan oldu bu aralar ya seyir evresine geçmiştim en son
sebzeeler eklendi işte ama bu ara uyamıyorum dukana inş önümüzdeki hafta başlıcam
ilkin nasıl oldun kuzum düzeldinmi biraz
geçmişimi okuyonki
daha iyiyim ama az biraz halsizlik var.oruç da etkiliyo tabii.haplarla ayaktayım.bugün kuzenim iftara davet etti oraya gitcem belki açılırım kalabalığa çıkınca
evde yatınca daha hasta hissediyor insan kendini çık açılırsın canım
slm kızlar...ya benim girdiğim vakittev kimsecikler olmuyor...
allah ya tatil nasıl çabuk geçti bişi anlamadım ben bu yazdan
iyidir tatlım bu gün hayata mola verdim diyet anlamında diil tabiki oğluşa eşim bakıyo bugün bende birazdan duş alıp çıkıcam arkadaşla
kuaföre gitçez ordanda bi yerlere gidip oturacağız
canım sıkılıyor yaaa
aslı sivasta çalışıyormuşsun benim mesajı okumadın sanırım ben de sivasta öğretmenim
hadi canım
görmedim mesajını nerde öğretmensin canım
karnım acıktı şimdide uaaa
akşam yazmıştım görmedin demekki.ben merkezde çalışıyorum aynı zamanda sivaslıyım ben.4 buçuk yıllık öğretmenim.son 1 yıldır sivasta çalışıyorum daha önce bursa ve hakkaride çalıştık eşimle beraber.eee sen ilçedesin sanırım.merkeze geliyormusuınuz arada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?