Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hürrem gerçekten güzelmiş kızlar dün gece iki sayfa okuyim diye bir başladım bir baktım sabah ezanı okunuyor çok sürükleyici

büyük ihtimal ondan dikkat et canım

hoşgeldin tatlım ben nazmiye 37 yaşındayım izmirdeyim

kızlar bugün sivasa dönüş biletimi aldım
bu ne demek oluyo tatil bitiyo

allah ya tatil nasıl çabuk geçti bişi anlamadım ben bu yazdan

neyse kizlar ben cikiyorum, girerim tekrardan.

buarada dun kiz kardesimle konustum, 3 gun sonra geliyormus baska bir eyalete, heycanladim. ins aramiz uzak ama burayada tatillerde gelebilir.

gözün aydın tatlım olsun aynı ülkede olcaksınız hiç değilse

gizemcin nasıl gidiyor dukan tatlım hiç bahsetmiyorsun
manünüde görmüyorum ordan takip ediyodum ben dukanı

dukan yalan oldu bu aralar ya seyir evresine geçmiştim en son
sebzeeler eklendi işte ama bu ara uyamıyorum dukana inş önümüzdeki hafta başlıcam

sebzeeler eklendi işte ama bu ara uyamıyorum dukana inş önümüzdeki hafta başlıcam

verdiklerini almıyorsun ama değilmi tatlım böle delinebilirmiki bu diyet ben ondan korkuyorum
arkadaş geldi ben şimdi kaçıyorum akşam gelirim öptüm sizi

verdiklerini almıyorsun ama değilmi tatlım böle delinebilirmiki bu diyet ben ondan korkuyorum
arkadaş geldi ben şimdi kaçıyorum akşam gelirim öptüm sizi

slm kızlar...ya benim girdiğim vakittev kimsecikler olmuyor...

ramazan etkiledi baya canım haftasonuda daha sessiz oluyor

allah ya tatil nasıl çabuk geçti bişi anlamadım ben bu yazdan

bende canım

iyidir tatlım bu gün hayata mola verdim diyet anlamında diil tabiki oğluşa eşim bakıyo bugün bende birazdan duş alıp çıkıcam arkadaşla
kuaföre gitçez ordanda bi yerlere gidip oturacağız

ooohh ohhh ne güzel

canım sıkılıyor yaaa

hayırdır canım eşine ulaşamadın mı hala

hadi canım
görmedim mesajını nerde öğretmensin canım

akşam yazmıştım görmedin demekki.ben merkezde çalışıyorum aynı zamanda sivaslıyım ben.4 buçuk yıllık öğretmenim.son 1 yıldır sivasta çalışıyorum daha önce bursa ve hakkaride çalıştık eşimle beraber.eee sen ilçedesin sanırım.merkeze geliyormusuınuz arada?

karnım acıktı şimdide uaaa

bende bende

canım kusura bakma görmemişim ben altınyayladayım geçen sene geldim sivasa daha önce 5 yıl erzurumda çalıştım
haftasonu arada bir gidiyorum sivasa çok nadir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…