Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende bende

canım kusura bakma görmemişim ben altınyayladayım geçen sene geldim sivasa daha önce 5 yıl erzurumda çalıştım
haftasonu arada bir gidiyorum sivasa çok nadir

sen de hep soğuk yerlerde çalışmışsın canım.memleket neresiydi senin?Sivas hakkındaki izleniömin nedir beğendin mi burayı?dün biletimi aldım demişsin bizim eski hallerimiz geldi aklıma biz de bu vakitlerde hakkari biletlerimizi alırdık ne zor günlerdi.yani zor olan ailemden ayrılmaktı aslında yoksa dışarda çalışmak güzeldi.

canım evet ben çok şanslıyımdır(!)
sivas fena sayılmaz ama ben merkezde olmadığım için bişey ifade etmiyor malesef
çok yalnızım sivasta
erzurumda en azından ev arkadaşlarım vardı güzel dostluklarım vardı birbirimize yetiyorduk
ama sivasta bunu yakalayamadım 3 yıl sonra tayin isteyebiliyorum gitti 1 yıl kaldı 2 yıl
gün sayıyorum yani

erzurumdan memnunsan keşke istemeseydin sivasa bir yere alışmak zor oluyor.erzurumda puan biriktirip istediğin yere gidersdin sonra.neyse buraya alışırsın.ben altınyaylayı pek bilmiyorum küçük bir ilçe sanırım.evet tayinlerde 3 yılda bir oluyor artık.insanın düzenini oturtması baya zaman alıyor canım .ben geçirdiğimiz aşamalrı anlatsam ohooo.neler neler.senin de otıurr düzenin zamanla.

6 yıl hep dışardaydım artık bıktım canım tek başıma uğraşmaktan
şimdiki okulum daha iyi
erzurumda birleştirilmiş sınıftı müdür yetkiliydim bütün sorumluluk bana aitti
ama sohbet edecek birileri vardı evde
bende durmadan düzen kurmaktan bıktım işte alış sonra hadi tekrar boz
ben düzenimi bozmasam bile yanındakiler bozuyor gidiyor kalıyorsun öyle
artık erzurumdan gitmek zorundaydım bütün arkadaşlarım teker teker gidiyorlardı

selam kızlar ben geldiiimm

bi karnıyarık yapıyım dedim benim karnım yarıldı nerdeyse yahu:90: patlıcanlar hiç güzel değildi bi de o şişko patlıcanlardan aldım onlardan olmuyormuş meğer saat 5 ten beri mutfaktayım hala mutfaktayım. Oyulmadı falan. Oyulan yerleri çiğ kaldı falan. Şimdi herşeyini yaptım fırına koydum tam pişsin diye bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya:90::90:

slm kızlar ben geldim bugün misafir vardı hazırlıklar yemekler annemle uğraştık durduk daha yeni yazabildim o yüzden hiç vaktim olmadıı.nasılsınız neler yaptınızzz???

daha iyiyim ama az biraz halsizlik var.oruç da etkiliyo tabii.haplarla ayaktayım.bugün kuzenim iftara davet etti oraya gitcem belki açılırım kalabalığa çıkınca

Cok gecmis olsun, soguk alginlimi? canim sen nerede yasiyorsun? cok soguk usuuyorum dedigini hatirliyorumda.

iftar menüm kızlarrr ;
1 tabak çorba
salata
kepek ekmeğim bitmiş o yüzden ekmek yemedim
patatesli tavuk yemeğinde azıcık
1 bardak kolaa
:87:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…