- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #38.601
bende bende
canım kusura bakma görmemişim ben altınyayladayım geçen sene geldim sivasa daha önce 5 yıl erzurumda çalıştım
haftasonu arada bir gidiyorum sivasa çok nadir
sen de hep soğuk yerlerde çalışmışsın canım.memleket neresiydi senin?Sivas hakkındaki izleniömin nedir beğendin mi burayı?dün biletimi aldım demişsin bizim eski hallerimiz geldi aklıma biz de bu vakitlerde hakkari biletlerimizi alırdık ne zor günlerdi.yani zor olan ailemden ayrılmaktı aslında yoksa dışarda çalışmak güzeldi.
sen de hep soğuk yerlerde çalışmışsın canım.memleket neresiydi senin?Sivas hakkındaki izleniömin nedir beğendin mi burayı?dün biletimi aldım demişsin bizim eski hallerimiz geldi aklıma biz de bu vakitlerde hakkari biletlerimizi alırdık ne zor günlerdi.yani zor olan ailemden ayrılmaktı aslında yoksa dışarda çalışmak güzeldi.
canım evet ben çok şanslıyımdır(!)
sivas fena sayılmaz ama ben merkezde olmadığım için bişey ifade etmiyor malesef
çok yalnızım sivasta
erzurumda en azından ev arkadaşlarım vardı güzel dostluklarım vardı birbirimize yetiyorduk
ama sivasta bunu yakalayamadım 3 yıl sonra tayin isteyebiliyorum gitti 1 yıl kaldı 2 yıl
gün sayıyorum yani
erzurumdan memnunsan keşke istemeseydin sivasa bir yere alışmak zor oluyor.erzurumda puan biriktirip istediğin yere gidersdin sonra.neyse buraya alışırsın.ben altınyaylayı pek bilmiyorum küçük bir ilçe sanırım.evet tayinlerde 3 yılda bir oluyor artık.insanın düzenini oturtması baya zaman alıyor canım .ben geçirdiğimiz aşamalrı anlatsam ohooo.neler neler.senin de otıurr düzenin zamanla.
herkes yemek yiyor olmalıı.. Daha benim pişmedi bileSize afiyet olsun kızlar ben de geçmişe bakıyım bari o sırada
herkese selam nasılsınız:)
sanada afiyet olsn canim. bende yeni kalktim sayilirr. gun yeni basliyor..
daha iyiyim ama az biraz halsizlik var.oruç da etkiliyo tabii.haplarla ayaktayım.bugün kuzenim iftara davet etti oraya gitcem belki açılırım kalabalığa çıkınca
o zaman güzel bi gün geçirmenn dileğiyle canım.. Eee keyfin nasıl :))
sagol canim. keyifler iyi diyelim iyi olsun, bunada sukur. birazdan ailemi ariyacagim. esim cok israr etti ara diye:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?