- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.081
hoşgeldin ilkooşşşşslmmmm kızlarrrr benn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitti artıkkk tatil oh evimdeyim özlemişim evimiiiiii bir geçmiş yapıp hemen geliyorummmmmm
bende gördüm o patatesleri yapcam dereotu alınca tadı nasıldısabah aç karna elma sirkeli su 1 kase yarım yağlı sütle müsli ara 1 adet elma 1 bardak yeşil çay öğlen 2 dilim kepek ekmeğine 1 kk beyaz peynir,marul yeşil biberli sandiviç ara 1 adet muz 2 bardak rezene çayı akşam ayşenin mükkemmel dere otlu patatesinden bir porsiyon(küçük bişi oluyor bir tanesi ayşenin bloğundan bakabilirsiniz) ara 1 adet mandalina 1 bardak yeşil çay spor 30 dk plates 35 dk eliptik
hımssss bu gece güzelll bir uykuu çekersin inş. canımcımmmmmmmmmmmbilmiyorum canım uyuyamadım gündüz uyudum diye heralde
noldu niye kızdın kayınvaldene
tatlım kahvaltı yapmadığım günler 12 de 1 de uyandığım günler.. yoksa akşama kadar aç beklemiommmafiyet olsunnn canım ama ben sağlıklı bulmuyorum beslenmeni nedne bukadar çok öğün atlıyorsun yawsss
hoşgeldin ilkooşşşş
ohh ohh pek güzel şeyler yemişsin afiyet olsun kııııızbugünküüüü kahvaltımıııı yazayımmmmmmmmmmm sabah 1 yumurtaa yarım domatess 1 biber 5 zeytin 1 kk peynir 1 dilim ekmek öğlen yok akaşm 1 kepçeden az tarhana 12 sardalya hamsi kadardı boyları dahada küçüktü (sorunşuydki kızartmaydı(( yarım dilim ekmek yeşillik roka falan yarım kk kadar tahin helva az öncede 2 kayısı üfsss ne ymeişim beee
hımssss bu gece güzelll bir uykuu çekersin inş. canımcımmmmmmmmmmm
aman boşverrr kayınvalide iştee ne iyisi benimmmmki o bile bazen cozutuyorrrr
ne yedin kııız ordaben geldim çoookk yorgunum yaa
tamam fıstık.tatlım kahvaltı yapmadığım günler 12 de 1 de uyandığım günler.. yoksa akşama kadar aç beklemiommm
SAĞOL TATLIM ÇOK İYİYİM az önce revani yaptım bide karamelize ettim ayyy çok güzel oldu...hoşbulduk salihacımmmmmmmmmmmmmmmm nabersinn
ayy saol canım gerçektne güzel yedimohh ohh pek güzel şeyler yemişsin afiyet olsun kııııız
aptal sumenümü yazayım aptal sular gelmediği için pırasamı yapamadım geldiğinde de çok geçti yapmadım..allahtan kocişin yemeği vardı kurufasulyee=(((( sabah 2 dilim ekmek 1 kk peynir 4 zeytin 1 tatlı kaşiği bal omlet öğlen 1 kase tavuk çorbası 2 çatal patates kızartması ara 1 grissini 2 kuru kayısı akşam(saat 9) 1 tane gül böreği ara 1 bardak süt(ilerleyen saatlerde)
hımsss vucudun da ağrılar varsaaaa uyuyyamazsınnn ama bir ağrı kesici alırsannn bebek gibi uyursunnnnninş canım bakalım yorgun oluncada uyuyamıyorum ben
amaaaanın dikkat et demicem zaten vereceğin yarım kilon kallmışayy saol canım gerçektne güzel yedimDDD yarında aşure yapacağım hehehe aıl ondan korkuyorum
SAĞOL TATLIM ÇOK İYİYİM az önce revani yaptım bide karamelize ettim ayyy çok güzel oldu...
SAĞOL TATLIM ÇOK İYİYİM az önce revani yaptım bide karamelize ettim ayyy çok güzel oldu...
amaaaanın dikkat et demicem zaten vereceğin yarım kilon kallmış
canım yaaaaa kızzzzz valla içim gidiyor sizin bu bıdıklarrrraaa ona göree aynı şehirde olsaydıkkkk ısırmaya gelirdim defneyiii:)))
benim için çok çok öp annesii
menümü yazayım aptal sular gelmediği için pırasamı yapamadım geldiğinde de çok geçti yapmadım..allahtan kocişin yemeği vardı kurufasulyee=((((
sabah
2 dilim ekmek
1 kk peynir
4 zeytin
1 tatlı kaşiği bal
omlet
öğlen
1 kase tavuk çorbası
2 çatal patates kızartması
ara
1 grissini
2 kuru kayısı
akşam(saat 9)
1 tane gül böreği
ara
1 bardak süt(ilerleyen saatlerde)
ne yedin kııız orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?