- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #56.041
kızlar merhaba hemen cıkacam arkadaşımı bekliyorum gezmeye gitcem..giremem bi daha bi bakıyım size ona kadar dedimm
Yalancı dolma diyoruz.. Normal et sarması malzemelerini ve et yerine patates koyuyoruz çok lezzetli oluyor.. Hele üzüm yaprağıyla daha güzel oluyor
sabah aç karna elma sirkeli su
1 kase yarım yağlı sütle müsli
ara 1 adet elma 1 bardak yeşil çay
öğlen 2 dilim kepek ekmeğine 1 kk beyaz peynir,marul yeşil biberli sandiviç
ara 1 adet muz 2 bardak rezene çayı
akşam ayşenin mükkemmel dere otlu patatesinden bir porsiyon(küçük bişi oluyor bir tanesi ayşenin bloğundan bakabilirsiniz)
ara 1 adet mandalina 1 bardak yeşil çay
spor 30 dk plates 35 dk eliptik
valla bende öleydim sabah dan beri ev topluyorum ama zorladım kendimi yaptım sende zorla ne güzel veriyoken kiloları tembelleştirme metabolizmanıbugün kendimi yorgun hissediyom spor felan yapasım yok
slmmmm kızlarrrr benn geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bitti artıkkk tatil oh evimdeyim özlemişim evimiiiiii bir geçmiş yapıp hemen geliyorummmmmm
afiyet olsun canımmmm bunun arkasından ne paklarrr tabikide telafii hehe:))sabah
1 dilim ekmek
peynirli omlet
1 kk peynir
3 zeytin
1 çay kaşiği bal
öğlen
1 gül böreği minik
1 incedilim kek
1 tane ceviz kadar poğaça
ara
malt içeceği
akşam
1 yemek tabağı çorba
salata
ara
incecik kek arkası görünüyodu valla o kadarcıkk
1 gül böreği
misafirim vardı o yğzden hamur işi yedim..yoksa yapmicam artık..kalanları da buzluğa atıcam..gözümün önünden kalksınnn
afiyet olsun fıstıkk çok güzelllsabah - öğle
2 dilim ekmekten yapılmış tost
domates
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
2 bardak çay
ara
1 dilim kek
2 bardak çay
akşam
yarım tabak makarna
ara
1 elma
ellerine sağlık canımm izinli olmama rağmen saymışssın öpüldünn11 aralık msj sayımı
aynalar 43
pisiq 20
mihrace 27
melekayşe 12
fiyona 14 :111::111:
fatta 14 :112::112:
hazos 23
1.73 24 :94::94:
emidaf izinli
pinkcat izinli
sergungunser izinli
elifezgi izinli mi ayrıldı mı ??
canımmmmmmmmmmmmmm bende özleidm seniiiiifatoşumm bendee özledimmm walaaaa
bendee bir hafta çok olumsuz şeyler olduu sorunlar vardı ailesell ama en olumsuzu ablam ayağını yaktıı iştee ona baya üzüldümm öyle yanii şimdi daha iyi ama üzüldük işte. çocuklara ben baktım karmaşa halindeydim yani fatoşum bi aa yetrrrrrrr diye bi feryat ettim her tarafa koşturmaktan yoruldum diye tam 3 saat deli gibi ağladım rahatlamak için yanii anlıyacağın böyle geçti gitti işteee fatoşummm
özge benim kız ana kucağındayken kafayı kaldırmaya başladı kalkmak istiiyor sankiiii çok şeker yaaaa.senin kızının o süslü oturan pozunu gördükten sonra benimkinin de hemencecik büyüyp oturmasını istiyorummmmmm
oyy kuzucuğa bak sen kız cimcime kız tam bunlar benimki şimdi yürütecine biniyor da bi görsen geri geri gidiyor :))))) fazla tutmuyorum çok sağlıklı değil diyolar yürüteç için ama rahat oluyor yaa 10 dk bile dursa bana yetiyor...oturunca önüne at oyuncaklarını arkasından yanlardan da destekle oyuncakları inceliycem diye yarım saat bile oyuruyolar :)))
ama en güzeli kendi kendine birşeyler yaparken onları izlemek oluyor bir de oyuncaklara bişiler anlatıyor bazen kızıyor onlara bi hoşuma gidiyor halleri anlatamam..
11.aralık 2011
pazar 73.8
sabah
yok
öğle
1 kase patates kavurması
akşam
1 tabak bulgur pilavı
2 kaşıkyoğurt
3 lahana dolması patatesli
gün içerisinde 10 bardak ıhlamur
spor
100 mekik
yarım saat koşu
10 dk egzersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?