- Konu Sahibi Pinarbartu
- #56.521
bu söözze bayılıyorum :))))))))))))))))))![]()
öğlen urfa dürüm yedim çünkü =(((((((((((((((şimdi tartılcam çok merak ediyorum dün hedefime 100 gr kalmıştı bakalım şimdi kaç
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu söözze bayılıyorum :))))))))))))))))))![]()
evet ya nasıl kargaşa olur herks bişi getirir.. en iyiysi ortada self servis kutlarım bebeimmm maşallah canımmmmkızlar bir başım ağrıyor sormayın boğazımda fena haydi gözüm aydın hasta olcam yine ben :26: bide nazar değd, bugün banayerli malı kutladık bütün hocaları davet ettik ben öyle bir düzen kurdum ki ne kargaşa vardı ne ses self servis çocuklarım gelip sessizce isteklerinden tabaklarına alıp yerlerine oturup yediler herşey çok güzeldi diğer sınıflar kendi aralarında yapmıştı ben davet ettirdim çocuklara bütün hocaları onlarda düzeni görünce şaşırdılar yapılanlarıda çok beğendiler ben herkese durumuna göre ne yapacaklarını söylemiştim hep aynı şey olmadı herkes benim hakkımda konuşmuş çok düzenli aslı hocadan kaynaklanıyor bu diye öğleden sonra 6. sınıflara bi baktım bir kargaşa bir ses duramazsınız kendimle gurur duydum valla
![]()
![]()
misafirin varsa başka seçeneğin yok zaten yiyecennnkızlarrrr selam ben geldimmmm menümü yazayımDD çok vahim bugün hehe sabah 1 dilim rulo pasta öğlen 1 tabuk budu (kızarmış tavuk budu kömür atesşinde) 1 dilim pide küçück ve ince akşam (asıl vahim olan) 1 kase aşure(1 kepçe kadar) 1 küçük mercimekli börek (4 çatal) 1ceviz büyüklüğünde patatessalatası 1 dilim rulo pastaaa
DD yarın aç yaşayabilirmm hehe kızlar misafirlerim vardııııııı eşlik etmek durumudaydımmmmmmmm ev sahibi yemeyince onlarda yemiyorr yenmezse bize kalcaktımecbur yedim
![]()
iyi tutuyon misafirlikte kendini... ben olsam oooooooooosabah 1 lokma peynir yarım dilim ekmek öğle 1 küçük poğaça 2 kaşık patates salatası 1 kaşık kısı1 1 bardak çay akşam küçük bir kase makarna salatası 1 gül böreği 2 bardak çay
oh oh sporlar harika menünde güzel olmuşson sayfaya giremiyorum yine menümü yazayım kahvaltı 1 tost ara 1 minik kasew aşure öğle 1 dilim kek ara 4-5 kaşık çorba yarım kase falan 1 tahıllı bar akşam 2 mandalina 1 elma spor 40 dak. eliptik 30 dak. egzersiz![]()
çamaşır yıkarken üşüttün sanırım... ıhlamur çok ii gelir soğuk algınlınaselam kızlar ben geldim orda çok kötü oldum bir hap verdi arkadaşda biraz kendime geldim ateşim çıktı şimdi gidip yatcam tabi uyuyabilirsem inş sabaha daha iyi olurum
zayıfladıkça daha mı az yiyoruz neesabah aç karna elma sirkeli su 1 fincan 1 bardak süte kahvaltılık gevrek (cornflakes) ara 1 adet elma 1 bardak ıhlamur öğlen 6 kaşık sebze yemeği ara 1 1 bardak sıcak çikolataakşam 1tabak kereviz yemeği 1 dilim kepek ekmeği 4 çatal avakoda salatası
spor filan hak getire uykusuzluktan btn gün süründüm :)))
evet hayatım öyle oluyo bugünden itibaren dikkat etcemkuşum çok sıkıyosun gündüzleri biraz bişiler koy ya..
canım menün çok güzel nerdeyse hiç yememişsin..ne güzel sporunu da yapmışsın...yaa ben sporu iyi ce boşladım iki gündür dün uykum vardı ondan öncede misafire gittik bahane çok yanee..gaza ihtiyacım var gazlayın beni ne olur :))))son sayfaya giremiyorum yine menümü yazayım
kahvaltı
1 tost
ara
1 minik kasew aşure
öğle
1 dilim kek
ara
4-5 kaşık çorba
yarım kase falan
1 tahıllı bar
akşam
2 mandalina
1 elma
spor
40 dak. eliptik
30 dak. egzersiz![]()
bende 5 kilo kadar verdim önceden giyemediğim kıyafetlerimi giyiyorum şuan... tam rahat olmasalarda hemen farketti.. bu arda eşin kaç kilo... ben bizimkinden 10 kilo fazlaydım şimdi fark 6 ya düştübugün evde giydigim pantolonum biraz genişledi ya.yemek hazırlarken lavabonun önünde arkam dönüktü eşime gülmekten öldü.. sana noldu böyle diyo.. erimiş akmışın .arkadaşların ne diyo farkettiler mi diye soruyo.ama çok komik olmuş canım pantolonumda gepgeniş![]()
spor yapınca daha hızlı kilovericen.. yediklerimizi azaltarak fazla kilo veremiyoruz süper olmuşegzersiz leslie 1-2 30 dak egzersizmekik ve yerde göbüş çalışma 15 dak kondisyon bisikleti toplam1,5 saat![]()
sabah
1 lokma peynir
yarım dilim ekmek
öğle
1 küçük poğaça
2 kaşık patates salatası
1 kaşık kısı1
1 bardak çay
akşam
küçük bir kase makarna salatası
1 gül böreği
2 bardak çay
güzel olmuş çok iradelisin tebrik ederimkahvaltı: 2 yumurta beyazı 1 kk peynir ara:2 incir ögle: 1 tavuk bud 2y.k.kerevizli,patates ara:1 ayva akşam: 1 dilim kepek ekmegi 1 kk peynir 2 yeşil zeytin 1 ceviz büyüklügünde et 3 y.k.yogurt ara: 3y.k.aşure
buyur etseydin ya kız..
sıcak çikolatan hoş kaçamak olmuş
.
tabi sevince daha verimli işler çıkarıyor insan.... hem bizi hem sınıfı idare ediyokaşısaydın sağını solunu aslıcığım...ne güzel insan işini severek yapınca güzel sonuçlar alır tabi ki de :))
kızlarrrr selam ben geldimmmm menümü yazayımDD çok vahim bugün hehe
sabah
1 dilim rulo pasta
öğlen
1 tabuk budu (kızarmış tavuk budu kömür atesşinde)
1 dilim pide küçück ve ince
akşam (asıl vahim olan)
1 kase aşure(1 kepçe kadar)
1 küçük mercimekli börek (4 çatal)
1ceviz büyüklüğünde patatessalatası
1 dilim rulo pastaaa
DD yarın aç yaşayabilirmm hehe kızlar misafirlerim vardııııııı eşlik etmek durumudaydımmmmmmmm ev sahibi yemeyince onlarda yemiyorr yenmezse bize kalcaktımecbur yedim
![]()
internet berbat yaaaa![]()