Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlar bir başım ağrıyor sormayın boğazımda fena haydi gözüm aydın hasta olcam yine ben :26: bide nazar değd, bugün bana :27: yerli malı kutladık bütün hocaları davet ettik ben öyle bir düzen kurdum ki ne kargaşa vardı ne ses self servis çocuklarım gelip sessizce isteklerinden tabaklarına alıp yerlerine oturup yediler herşey çok güzeldi diğer sınıflar kendi aralarında yapmıştı ben davet ettirdim çocuklara bütün hocaları onlarda düzeni görünce şaşırdılar yapılanlarıda çok beğendiler ben herkese durumuna göre ne yapacaklarını söylemiştim hep aynı şey olmadı herkes benim hakkımda konuşmuş çok düzenli aslı hocadan kaynaklanıyor bu diye öğleden sonra 6. sınıflara bi baktım bir kargaşa bir ses duramazsınız kendimle gurur duydum valla :nazar::nazar::nazar: :27::27::27::27:
evet ya nasıl kargaşa olur herks bişi getirir.. en iyiysi ortada self servis kutlarım bebeimmm maşallah canımmmm

kızlarrrr selam ben geldimmmm menümü yazayım:DDD çok vahim bugün hehe sabah 1 dilim rulo pasta öğlen 1 tabuk budu (kızarmış tavuk budu kömür atesşinde) 1 dilim pide küçück ve ince akşam (asıl vahim olan) 1 kase aşure(1 kepçe kadar) 1 küçük mercimekli börek (4 çatal) 1ceviz büyüklüğünde patatessalatası 1 dilim rulo pastaaa :DDD yarın aç yaşayabilirmm hehe kızlar misafirlerim vardııııııı eşlik etmek durumudaydımmmmmmmm ev sahibi yemeyince onlarda yemiyorr yenmezse bize kalcaktımecbur yedim:D
misafirin varsa başka seçeneğin yok zaten yiyecennn

14 aralık msj sayımı
aynalar 9 :3::3:
mihrace 38 :54::54:
melekayşe 15 :16::16:
fiyona 19 :33::33:
fatta 12 :10::10:
pisiq 45 :65::65::nazar:
1.73 14 :71::71:
hazos 20 :79::79:
emidaf 19 :109::109:
pinkcat :68::68:
sergungunser :106::106:

sabah aç karna elma sirkeli su 1 fincan 1 bardak süte kahvaltılık gevrek (cornflakes) ara 1 adet elma 1 bardak ıhlamur öğlen 6 kaşık sebze yemeği ara 1 1 bardak sıcak çikolata :17::17: akşam 1tabak kereviz yemeği 1 dilim kepek ekmeği 4 çatal avakoda salatası:56::56: spor filan hak getire uykusuzluktan btn gün süründüm :)))
zayıfladıkça daha mı az yiyoruz nee

son sayfaya giremiyorum yine menümü yazayım

kahvaltı
1 tost

ara
1 minik kasew aşure

öğle
1 dilim kek

ara
4-5 kaşık çorba
yarım kase falan
1 tahıllı bar

akşam
2 mandalina
1 elma

spor
40 dak. eliptik
30 dak. egzersiz:8::8::8:
canım menün çok güzel nerdeyse hiç yememişsin..ne güzel sporunu da yapmışsın...yaa ben sporu iyi ce boşladım iki gündür dün uykum vardı ondan öncede misafire gittik bahane çok yanee..gaza ihtiyacım var gazlayın beni ne olur :))))

bugün evde giydigim pantolonum biraz genişledi ya.yemek hazırlarken lavabonun önünde arkam dönüktü eşime gülmekten öldü.. sana noldu böyle diyo.. erimiş akmışın .arkadaşların ne diyo farkettiler mi diye soruyo.ama çok komik olmuş canım pantolonumda gepgeniş:9::9::9::9::9::9:
bende 5 kilo kadar verdim önceden giyemediğim kıyafetlerimi giyiyorum şuan... tam rahat olmasalarda hemen farketti.. bu arda eşin kaç kilo... ben bizimkinden 10 kilo fazlaydım şimdi fark 6 ya düştü

kahvaltı: 2 yumurta beyazı 1 kk peynir ara:2 incir ögle: 1 tavuk bud 2y.k.kerevizli,patates ara:1 ayva akşam: 1 dilim kepek ekmegi 1 kk peynir 2 yeşil zeytin 1 ceviz büyüklügünde et 3 y.k.yogurt ara: 3y.k.aşure
güzel olmuş çok iradelisin tebrik ederim

buyur etseydin ya kız..

:21::21::21::21::21::21:

:46::46::46::46::46::46::46:
sıcak çikolatan hoş kaçamak olmuş :17::17::17:

.

hehehe evet çok hoştu gerçekten de :))) ama spor yapsaydım iyi olurdu en azından onu yakardım ama neyse bgn dinç ve girişken hissediyorum kendimi.:))) hem temizlik yapıcam hem spor dün yediklerimi yakıyım dimi :)))

kızlarrrr selam ben geldimmmm menümü yazayım:DDD çok vahim bugün hehe

sabah
1 dilim rulo pasta

öğlen
1 tabuk budu (kızarmış tavuk budu kömür atesşinde)
1 dilim pide küçück ve ince

akşam (asıl vahim olan)
1 kase aşure(1 kepçe kadar)
1 küçük mercimekli börek (4 çatal)
1ceviz büyüklüğünde patatessalatası
1 dilim rulo pastaaa

:DDD yarın aç yaşayabilirmm hehe kızlar misafirlerim vardııııııı eşlik etmek durumudaydımmmmmmmm ev sahibi yemeyince onlarda yemiyorr yenmezse bize kalcaktımecbur yedim:D

öle çok bişi yok bence az az yemişsin herşeytden...aşure fazla biraz o kadar oda olsun artık :)))

Back
X