- Konu Sahibi Pinarbartu
- #56.541
tabiki tatlımm gönderirimben de KARIŞTIRIYOM BAZEN İSİMLERİ NOTLARINI BANADA GÖNDERSENE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tabiki tatlımm gönderirimben de KARIŞTIRIYOM BAZEN İSİMLERİ NOTLARINI BANADA GÖNDERSENE
cınım benim yirim ben onuuuubelli olmaz canım o bazı çocuklar hiç çaktırmadan çıkarıyor..benimki biraz sancılanıyor sanırım ağlıyarak uyanıyor![]()
14 aralık msj sayımı
aynalar 9
mihrace 38
melekayşe 15
fiyona 19
fatta 12
pisiq 45
1.73 14
hazos 20 :79::79:
emidaf 19 :109::109:
pinkcat
sergungunser :106::106:
canım menün çok güzel nerdeyse hiç yememişsin..ne güzel sporunu da yapmışsın...yaa ben sporu iyi ce boşladım iki gündür dün uykum vardı ondan öncede misafire gittik bahane çok yanee..gaza ihtiyacım var gazlayın beni ne olur :))))
bende 5 kilo kadar verdim önceden giyemediğim kıyafetlerimi giyiyorum şuan... tam rahat olmasalarda hemen farketti.. bu arda eşin kaç kilo... ben bizimkinden 10 kilo fazlaydım şimdi fark 6 ya düştü
günaydınnn canımmmgünaydın kızlar sayımı yaptım geldim..nasılsınız bakalım:)))
günaydınn kızzzzzGünaydınnn ben geldimm nasılsınız bakalım kızlarr.....
hehe ii geceler kuzucummmDD tatlı rüyalarrr benkendi kendimeeeeeee yzıyorum
![]()
öğlen urfa dürüm yedim çünkü =(((((((((((((((şimdi tartılcam çok merak ediyorum dün hedefime 100 gr kalmıştı bakalım şimdi kaç
Günaydınnn ben geldimm
nasılsınız bakalım kızlarr.....
zayıfladıkça daha mı az yiyoruz nee
günaydınn kızzzzz
tabi sevince daha verimli işler çıkarıyor insan.... hem bizi hem sınıfı idare ediyo![]()
reca ederim:))saol hayatımmmm
evet bölece öğrenmiş oldum:))evet karnıbahar felaket gaz yapıyor :)
canımcım işin aslı ben ilkoukldan sonra çok hızlı kilo aldım adet döneminde...boyum 145 kilom 78 falandı...oralardan buralara geldim..anlayacaın kendimi bildim bileli kiloluyum özellikle 73-71 aralığı benim 15-16 senelik sabit kilom..vücut da haliyle kıramıyo bu direnci..burada takılıp kalmamın başlıca nedeni bu zannımca..bir de şu misafir olayları beni zorluyo almıyorum fakat veremiyorum da...çünkü bu telaşla oturup kendime güzel bi sebze yemeği yapmak yerine 1 poğaça,1 tabak pudingle akşam yemeğimi geçiştirmek zorunda kalıyorumbu kadar harekete koşturmaya nasıl kilo veremiyosun datlum..bi hormonlara mı baktırsan..
limonu deniyim bariii=) iyi bari açık alayım belki daha içilebilir bişeydir=)
cınım benim yirim ben onuuuu
spor yap spor yap spor yappppppppppp
hadi evdesin...uykunu al kalk spoor yapppp![]()
ay bu konuda sabah acayipppppp mutlu oldum balık modelli bir eteğim vardı hişç bir yerim cıkmadan giyidmmm
günaydınnn canımmm
günaydın kızzlarr nasılsınız:))
ben hemencik bi geçmiş yapiim önce..ç.