- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #57.421
komşunun çocukları geldi oyun oynamak istediler
bend eişim var 5 dk ancak dedim oynadılar gittiler
ayıp oldu ama napıyım yoksa akşama kadar oynuyorlar
ay ayy tamam severek aldım görevitamam o zaman verdik gitti....kızlar haberiniz olsun menü eleştirmeni bundan sonra mihro:)))
hee bana arkidişlerim hep polyanna fatma dirler kendi aralarında:))
heheh aynen öyle şeker:)) çok yakışmış fatoyaa:)yani bu mu pembe gözlüklü fato:103::103::103::103::103:
ayy olmaz yaaa yaamam öyle şekerrrnispeet yap bizde kıskanıp gaza gelelim
günlük kalori ihtiyacı diye arttım googleden çıkn sitelerde yaptımbunu hangi sitede yaptın canım
bak bak nasıldaa çayıyorrrr:)))))Aslı toplu alıntı yapmayalım cevap yaz mak zor oluyor... Yine tektek alıntı yapalımm. Yine 7 tane mesaj sayılır gerisi sayılmaz.... Ben paylaşımın artacağına eminimmm
yazmam çok yedimmmm:)))unuttum bileeoy oy oy ben de çok tedim dün yaz yaa ne olacak heheheheee bizde senin yedikelrini okur doyarız:))))
oyyy canım benim sen yaz biz sayarız seni :)))
kız nesi süper ben çok yediğimi sanıyordum ama herkes beğendi her gün böle mi yesem acebe....
Allah hep güldürsün snei güzleim:))ohh valla iyi oldu hep böle kalsın artık ne o öle say say bitiremiyordum vallah...
hahahahahhaaa ayy ilkoş çok güldürdün beni yaaa sabah sabah...
uzun h,kayeydi şekerkız niye kızdırmıştı seni kayınvaliden...yaa arada benimki de yapıyor ama sevgisini bildiğim için seslenmiyorum çok uçlarda bişey sölerse karşılığını veriyorum ben de tepkimi koyuyorum ama çok bişi yapmaz zaten eşimden çekinir..çok merak ettim ne yaptıydı anlat bakiiim
bitmiyor o borçlar yaa biri bitse biri başlıyor
bende inceleyim bakalım..
evet canım sana katılıyorum allah sağlık versinde çalışalım kimseye muhtaç olmayalım...
hahahahaaa yıkıl karşımızdan:))) canım internette yapılan bu sonuçlar doğru çıkmıyor çünkü senin kilona ve boyuna göre yağ oranını kas oranını tahminen hesaplıyolar ben mesela 1.61 boya göre 58 kilo olmam lazımmış ama ben 58 de balık etli oluyorum tam anlamıyla 55 den sonra gidiyor benim löp etlerim...oo çok farklı oluyor yanii o sayılara güvenme sen..daha zayıfla da burda kal :)))hehehehe seni göndermemek için zayıflama hastalığına yakalatacaz yakında seni ayy allah korusun
hahahahaaa ayy kilo al diyo :)))) acilen hemde hahahahahaaa
/QUOTE]
aynen canım snein gibi düşünüyorummmmmm banada çok inandırıcı gelmiyor zatenDDD
alırmıyım o kiloları vericem diye canım çıktıı zatenDDD
kuzum inş. Alırsın gönlüneee göree bir evbende ev istiyorum bende borçlanmak istiyom
:))) negüzel benzetmeeee böyleeeAyşe sende mi deniz kızı oldun.. Zayıflayan deniz kızi oluyo.. Şişmanlar da deniz anası olsun:):) kiki
yaaa denizkızımıyım şimdik benilkosun resmi bunun gibi yaa
:)))))) buda güzelll yaaaaa hehe:))ya benim derdim başka ben hiç istemiyorum..niye kadın dogruyor erkek sefa suruyor :) eşim zaten erkek dogurabilse ben yapcam meraketme diyo bana :))
yy geçmiş olsun aslım snein hastalıklar kronik yaaaaa vallaaaa çok fenaaaaiyi pazarlar kızlar
güneşli bir güne boğaz ağrısıyla merhaba
nasılsınız
şekerim bensana özelll formülü vereceğimm püff noktasınıbabam yapardı ama ben h,ç yapmadım ne biiym yılbasında evde olursak düşünüyom ilkoştan tarif alıp
hımssssssss bizi kandırıyorlarr bence
doğum kadının vücudunu yıpratıyor gibi görünsede aslında her doğumda hücreler yenileniyor
neden kadınınların ömürleri erkeklerden uzun canım
doğumu biz yapalım evle çocukla biz uğraşalım ama biz daha uzun yaşıyalım cevabı doğum vücut kendini yeniliyorda ondan bilimsel bir araştırmadır bu
acılı sancılı bir durum ama kadına faydası var doğumun
neden avatarsızsın yaaaa kullannnnnn boş boş olmuyorrrrral Saliha kullanmıyorum avatar falan
iyiki seviyorsunn yoksaa evde isyan çıkardııı:))))Ben gidip poğaça için hamur yogurayım
Allahtan yemek yapmayı seviyorum valla onuda yapmazdım
canım benim eşimde eder tek laf edersem nankörüm demektir.İlgisi yardımı hep vardır.Kocamla ilgili değil genel olarak o süreci biz yaşıyoruz ya niye biz..Buna bozuluyorum.regl bize her ay her ay..çocuk bize emzirme biz vs vs..zaten toplumun kadına bakış açısından hiçç söz etmiyorumm..
Akşamları çok az yicem bundan sonra.. Çok az çok az çok az.. Azıcık yicem.. Minicik yicem.. HiçbirşeY yemicem.. :) yok böyle çok abarttım.. Birascik yiyim.. Gündüz yediklerim değilde akşam yediklerim üstüme kalıyo sanki.. En geç 7 de yiyordum.. Hakan olmayınca abimle spora da gideriz.. :) oda zayıflamak istiyormus.. Sömester tatilinde söz kesicez abime.. Inşallah benim boşanma olayım etkilemez planları..
kızlarrrrrrrrrr menüm
sabah=öğlenn
1 yumurta
3 çatal sucuk
1 domates
2-3 çatal peynir
5 zeytin
3 çay kaş. bal
2 dilim ekmek (kızarmış)
akşam
1 pirzola tavuk fırında
yarım gögüss fırındaa
1 kase yoğurt
2 yk zeytinyağlı kereviz
ilerleyen saatlerdee 1 kepçe kadar aşure yemeyi düşünüyrum
bende geldim :)
kızlar ben buradayımmmm:))) ayşenin dereotlu pğaçasını yapıyorum
saol canımcımm:)afiyet olsun ilkoşşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?