Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yani daralmamanın bir yolunu bulursun o dert değilde bence sen bu ara bunalmışsın kpssyide dert ediyorsun üst üste gelince geliyolar insana biraz daha iyi hissedince kendini geçecek cnm..Bir an önce olsun tabi :)

beninm arkadasım var arabaya koyuyor cocugu yağmur camurda olsa tüm marketleri dolaşıyo..uzak yerlere gidiyoo ..ama her gün onunda kimsesi yok burda ..:)))

haklısın da ne bilyim ben bizim arabayı kullanamam ki:( otomatik vitese alışkınım bununla ist trafiğine çıkamam yaaa
Yani daralmamanın bir yolunu bulursun o dert değilde bence sen bu ara bunalmışsın kpssyide dert ediyorsun üst üste gelince geliyolar insana biraz daha iyi hissedince kendini geçecek cnm..Bir an önce olsun tabi :)
aynen valla herşey üstüste stres topu gibiyim hehehe

ben geldim kızlarrr nasılsınız?:34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::34::16::16::16::16::39::39::39::39::39::39::39::39::39:

hoşgeldin fadik ya sen nerelerdesin bi varsın bi yoksunnnnnnnnn

haklısın da ne bilyim ben bizim arabayı kullanamam ki:( otomatik vitese alışkınım bununla ist trafiğine çıkamam yaaa

aynen valla herşey üstüste stres topu gibiyim hehehe

hoşgeldin fadik ya sen nerelerdesin bi varsın bi yoksunnnnnnnnn

hoşbulduk hazalım buralardayım akşamları uyuzzz amcam neti vermiyooooo :47::47::47::47::47: p.c yoktu net vardı p.c var şimdi de net yok kafayı yicemm :47::47::47::47::47:
sabahları felan geliyorum buraya yıl sonu yaa canım bizim dosyalar felan derkenn inan bitik bi halde oluyorum gün içindee:50::50::50::50::50::50::50::50:

ya kızlarr fatoşdan haber varmı geçmişe bi bakimm deidmm hastaymışş aradım duymadı heralde yada hastane de felansa çokk merak ediyorum haberi olan varsa bana sölesin olurmu kızlar

selam ayşe naber?ben daha iiyim hastaneye gitmedim daha...hem halim yoktu kalkmaya hem de dışarısı çok soğuk ve yağmurluydu...yanlız anladığım bişey var kesinlikle soğuk çok olumsuz etkiliyo...bu sabah daha iim çok şükür...sen ne alemdesin?

bak ne güzel farkındasın boşuna üzme tatlı canını herşeyin hayırlısıı fıstıkk

ozaman hayat felsemizz yapalım:) 1 tanesini yapsak bile yeter hehe

maşallahh güzelim bu ne şe böyleee Allah arttrısınn neşeni
olarrr hangisini seçelimm şeeker?
yerim ben snein tatlı cadınıı anneciğinidee üzermiş şimdiden babanın üzerine salıyor kız senii:)) yarınnnn arkadaşlarıyla buluşacağı zaman yine seni kullacak :D alıştırmalara başlamış hehe

ayşem yaaa senin gibi pozitif bir insanaaa hiç böylee olumsuzluklar ykaışmıyorrr yaaa vallaa bişiler yapmak lazım feministliğnii atalım senin

pehhhhh:)) sen birdaha bence kocişinee kızmaa sana yaramıyorrrrrr

hımsss fatmam sen bu ara çok güzel gidiyorsunn daha önce böyle ddeğildin fıstık tebrikeler afiyet olsun içli köfteler kızartma değilse bence gayet hoş

peymacun nedir şeker ilk defa duydum:)
çok çok güzel afiyet olsun

wayyyy anneye bakkk kızzzzzz tebriklerrr anneciğineee

hehe nedne kızdın peki kocaya bebiş emmiyor diyemi:DDD
evet canım yanlız spor yapmıyorum bi de bu hafta eremiycem gibi geliyor bana...acayip bi açlık var herşeyin tadına bakıyorum 1 ısırık fazla dil ama biriktirince epey fazla oluyor zannımca....
gelelim peymacuna lahmacunun peynirlisi kıyması yok onun yerine lor peynirle yapıyolar...ben çok seviyorum...istanbulda hacıoğlu var orda satılıyor genelde yolun düşerse bi tadına bak bence...
ay fatmam panik yapmaaa canım benim ama hemen bir dr agörünn
böbreklerde bir sıkıntı olabilirr gibi:((((((( geliyorrrr

canım bugün gitmedim...en önemli nedenlerinde b,iri de devlet hastanesinde eltim doktor olarak çalışıyor bugün de izinli..yarın beraber gideriz ben sana yardımcı olurum didi o da biraz frenledi beni açıkcası...

bugün müdür derse geldi dinledi gitti
kız aslı sdersin sonunda soru sorsaydın müdüre bakalım anlamışş mı anlamamış mı:)))hee hee heee
ayy kızlar bugün evimde temizlk vardı ay mis mis olmuşşş canım evim güzel evim benim
vitrinlerim,dolap içleri,kapılar,halılar,koltuklar,camlarrr silinmiş ütülerrr yapılmışş ay ayyyyy nevresimlerimide değiştirdim temiz temiz ohhhhhhhhh:D
haydi gelin misafirim olun temiz evde ağırlayim siz hehe

ayy yok kız iice kirlensin sonra geliriz...şimdi yazık o eve:)))

bugün hepsiyle konuştumda fikirleri sürekli değişiyor.. Bi boşan bi boşanma.. Yarın hiç taviz vermicem.. Hakan çok istiyorsa ikna etsin.. Annemler pek istekli değil boşanmam için.. Onlar tam onay vermedikten sonra boşanmam.. Sonuçta onların yanına gidicem nihayetinde..
canım yaa o mantıkla olacak bi iş dil boşanma..sonuçta onlara uyup kararından dönersen onlar tekrar memlekete gittiğinde yine yanlız kalıcaksın...canım çok ama çok ii düşünmen gereken bi süreçtesin..yanlız başına ayağa kalkman gerekecek bir .çok noktada..buna hazırlıklı olman lazım..diğer türlü de yanlız başına mücadele etmen gerekecek..çünklü ailen uzakta ve en fazla otobüse atlar 2 gün sonra senin yanına varırlar...yani her durumda yanlızsın..ona göre iice düşünüp hareket etmek belki daha ii..bir de şu yönü var bu kadar olumsuz laflar düündün kouştun eşin hakkında hatta biz de burda olumsuz yorumlar yaptık..böle bi insnaın koynuna tekrar girebilecekmisin hiç birşey olmamış gibi?kusura bakma açık ve net yazdım ama benim bu konudaki fikrim bu...Allah yardımcın olsun....
hehe ay ne bilim hep aklımdan tek bir isim geçtii şimdiye kadar:D ELİF AZRA yani bir oğlişim olursa afallar kalırım:DDD kiki
hoş benimksi doğmamış çocuğa don bişçmek oldu yaa hehe
ayyy süper isimmiş..hayırlısı ile bi an önce kucağına yavrunu almayı nasip etsin ALlah
diyette ilk bi kaç gün ekmeği kestim.. Kız birgün akşam yatarken bi çarpıntı bi kulak çınlamasi.. Dedim ben ölüyom.. Kalktım biraz ekmek yedim yattım.. Inş sabaha sağ salim kalkarım dedim.. Inme iniyordu sandım:) :)
ha haa haaa süpersin yaa ekmeksizlikten nöbet geçrimiş bu hatun:)))

kızlar ben geldim arkadaşım vardı yeni gitti off bgn işe başladım :43::43::43:
oyy oyy izni de bitermiş:((neyse buna da şükür ena zından bi işin var....
Yarın doğum günüm ah böyle mi kutlucaktim.. Duygu sömürüsü kiki :)
canım doğum günün kutlu olsun biz kutlarız bu gününü...ALlah sana huzurlu ve rahat hissedebileceğin bir yol yaratsın şu süreçte....
ayyyy sinir oldum net gitti gelmek bilmedi :50::50::50:

müdür not veriyor ya ondan

banada gönder :27:

bend ehep ev temiz olunca allaha dua ederim misafir gelecekse ev böyleyken gelsin diye :52:

hayırlısı olsun canım

güle güle canım

ayy ben mi fenayım neyim:))ya ben ev hep orta halliyken misafir çağırıyorum ondan sonra d abi güzel temizlik yapıyorum eve..ve öle temiz bırakıyorum ....çok gıcıkım yani:)))

sanaaaaa yarınnnn pastaaa yemek serbestttttttttttttttttt senin şerefine bizde yiyelimmmii:DDDDDDD
yok yaf bizi neden araya kattın...eşeğin aklına karpız kabuğu soktun şimcik:))
ayy asli kızacak hep yemekten bahsediyoruz dürümler revaniler kurabiyeler sanki kilo almaya çalışıyoruz :) :)
hee yaa aynı kilo almak istiyenlerin topiği...arada bi göz atın..sinir olmamak elde diil inanın:))he hee hee
deli etti beni dersi bıraktı sırayı silgi ile silip silgi tozu topladı :47::47::47::47:
hadi yaa :))yine yaptı yapacağını desene:)))
bu hafta acayip kilo veriyorum.. Şeker içerikli şeyleri yemiyorum.. Beyaz ekmekte yemedim bu hafta.. Hakan diyet yaptığımı anladı 1 haftadir hep çavdar esmer yiyorum.. 71.8 bile gördüm akşam üzeri :) gündüz birşeY yememiştim.. Yok anacım zayıflıyorum resmen:)
ayy yok yaa ben bu hafta veremiycem zannımcam..beyaz ekmek yedim hep....
ayy okadarda yazıkkkk bizee yaa şey yapalımm sevdiğimiz çok para verip aldığımız ama içine giremediğimizz bir kıyafeti için baskı yapalım kendimizee içine girmeye çalışalımm:D ama çok geçmiş zaman olmasın şöyle 2-3 kg vermeylee halledebilecğeimiz bişi olsaa
evet evet yapalım..birazdan dolabın karşısında geçip güzel bi gömlek deniycem olmasına az kalan..ve hep oan göre motive etcem kendimi:))

19 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam
pisiq : işlem tamam
melekayşe :
mihrace :işlem tamam
fatta :işlem tamam
emidaf :işlem tamam
fiyona :işlem tamam
1.73 : işlem tamam
hazos :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli
ellerine sağlık cnaım...
herkese iyi geceler bebkler bu hafta benden böyle olcak yarım yamalak sizlerle fazla ilgilenemiyorum..
öptüm sizi kocaman

:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

yok canım yoğunluk olunca olcek o kadar...kolay gelsin..

ya kızlarr fatoşdan haber varmı geçmişe bi bakimm deidmm hastaymışş aradım duymadı heralde yada hastane de felansa çokk merak ediyorum haberi olan varsa bana sölesin olurmu kızlar

canımcım telde konuştuk merak etme beni kuşummm.
bu arada site sinir etti beni..1,5 saattir anca 15 sayfayı bitirebildim..acayip ağır...

ayrıyeten dünkü menüm:
dün niyetliydim
iftarda:5 yemek kaşığı taze fasulye,1 dilim ekmek,2bardak ayran
yemekten 2 saat sonra 3 yemek kaşığı pilav,6 parça kuş başı haşlanmış et,bol salata
gece yarım ayva,yarım elma

selam ayşe naber?ben daha iiyim hastaneye gitmedim daha...hem halim yoktu kalkmaya hem de dışarısı çok soğuk ve yağmurluydu...yanlız anladığım bişey var kesinlikle soğuk çok olumsuz etkiliyo...bu sabah daha iim çok şükür...sen ne alemdesin?

iyiym cnm cok sukur aman baktır naolur nolmaz ihmale gelmez grip gibi bişi değilki

Back
X