kızlar nasılsınız benim şu an moralim sıfır oldu resmen kayınvalidemi aradım ağlıyordu...sabah ben bi salaklık yaptım kadına bişey söledim hala ağlıyor ayy özürdileye dileye bi hal kaldım nasıl yaptım ben böle bi salaklığı yaa kendime çok kızgınım..aslında yapmazdım da ben de gaza geldim bi an eltimin dolduruşuna geldim...
şöle özetliyim katınvalidemin kendi annesi bunları dolandırdı kendi öz kızını düşünün..annemin küçük kız kardeşinin eşiyle yani annesi eniştesi ve kızkardeşi bunların yerlerini sattırıp kayınbabama da bi senet imzalttırıp paraları alıp ortadan kaybolmuşlar annemin evine ipotek geldi bunlar yüzünden ve evi satıldı kadın ortada kaldı sonra benim eşim abisiyle birlikte ev aldılar annesine sokakta kalmasınlar kiraya çıkmasınlar diye...ama kayınvalidem üzüntüden hastalandı günlerce evde yatıı serumlarla yaşadı annesi gelip görmedi beni unuttular diye intaharbile etti bu kadın...
ve bunca yıldan sonra annesi ortaya çıktı oda atamadı annesi sonuçta ama ben bu sabah salak gibi ağzıma ne gelirse saydırdım defolsun gitsin dedim benden uzak dursun dedim ne çabuk unuttunuz yapılanları dedim bana ne oluyorsa yaa başka bi olay daha var asıl kayınvalidemi üzen ama uzatmıycam...biraz daha karışık durum ama sonuç sölememem gereken bişeyi söledim kadın hala ağlıyor kötüde olsa annesi yaa o kadar pişmanım ki içim içimi yiyor yarın olsa da gidip gönlünü alsam diye bekliyorum

(((