Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

canımcımm ben kaçıyorumm sanırım 7 yi doldurdum:DDDDDDDDDD sen işlem tamam diyee kaydet beni:D
hehe 6 da kaldıysammmmmmmmm sen 7 sayy ben yarın tamamalarımm

sabah
1 dilim ekmek
omlet
5 tane zeytin
sirkeli su

ara
2 tane ceviz

öğlen
yarım kase yulaf ezmesi ve süt

ara
1 havuç

akşam
1 kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek

ara
1 ince dilim kek
yarım dilim ekmekle azcık kaşar çok acıktım da;=)

Son düzenleme:
dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişler:D hakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...

alla all annenle neden konuşmuyor her ne kadar konusmasa da bi hoşgeldin denmez mi yawwwwwwwwww..anamm bi de eve gelmiyorrrr ayıp yahuuu misafir gelmiş usulen de olsa gelmesi lazımdıııııııı

ah ahhh bugune kadar hiç kilo derdim olmamişti ne güzel 54 55 kiloydum...o zamanlar yarım kokoreç yerdim üzerine de çeyrek daha yerdimmm hey gidi günlerrrrrrrrrrrrrrrr:56:

tanrım 50 li kiloları ne zaman göriciiiiiiiimmmmmmmmmm..bi 59.9 olsammmm daha da hırslanıcam yaaaaaaaaaaaaaaa..bu hafta 60.5 olsam haftaya görürü müyüm kiiiiiiiiiiiiii

dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişler:D hakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...

bu kadar sorun varken adama kahvaltımı hazırlıyosun bu cok tezat geldi???

ya bu arada gecenin 12sindekoca bardak havuç portakal suyu içtim koçiş sıktıı..anammm çok kalorili midir aceppp..7 8 havuç 3 portakal

Back
X