Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

20 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam
mihrace :işlem tamam
fatta :işlem tamam
emidaf :işlem tamam
fiyona :işlem tamam
1.73 : işlem tamam
hazos :işlem tamam
pinkcat izinli
sergungunser izinli

hoşbulduk hazalım buralardayım akşamları uyuzzz amcam neti vermiyooooo :47::47::47::47::47: p.c yoktu net vardı p.c var şimdi de net yok kafayı yicemm :47::47::47::47::47:
sabahları felan geliyorum buraya yıl sonu yaa canım bizim dosyalar felan derkenn inan bitik bi halde oluyorum gün içindee:50::50::50::50::50::50::50::50:
amcana deki benim bir arkadaşım var adanalıııııııııııııııııııııııııııı Allahın adamııı sana selamıııııııııııııııııııııı varrrrr o anlarr :)

selam ayşe naber?ben daha iiyim hastaneye gitmedim daha...hem halim yoktu kalkmaya hem de dışarısı çok soğuk ve yağmurluydu...yanlız anladığım bişey var kesinlikle soğuk çok olumsuz etkiliyo...bu sabah daha iim çok şükür...sen ne alemdesin?
canım yaaa çok geçmiş olsunnnn ne olurrr ihmal etmee hemen dr aa gitttt bizee güzel haberler ver şekerimmmm allah şifa versin
ayrıyeten dünkü menüm:
dün niyetliydim
iftarda:5 yemek kaşığı taze fasulye,1 dilim ekmek,2bardak ayran
yemekten 2 saat sonra 3 yemek kaşığı pilav,6 parça kuş başı haşlanmış et,bol salata
gece yarım ayva,yarım elma
afiyet olsun canımmmmm
senin boyundaki biri için çok ama bana ideal oluyor canım ben senin gibi boylu poslu değilim kız ufacık tefeciğim :)))
ben snei yerimmmmmmm ufacık tefecikliğinide yerim şekerimmmmm ayyyyyyy ama ben yinede 36 çok zayıf gibi yaaa 37:D de anlaşalım

wallaa canım yaa bugün başlıyoruz işte bakalımm inş.. çok acımazz iğneee yaparkenn:18::18::18::18::18::18:
hainn drr acıtmasınnnn canını yaaaaaaa döverim heee:D
kızlar menümü yazıyorum bgnü kapattım artık :))
sabah 1 adet poğaca
3 çatal patatesli yumurta
3 adet zeytin
2 fincan çay şekersiz
1çay kaşığı ayva reçeli
ara 1 adet mandalina
öğlen 1 adet biber dolması 2 yk yoğurt ekmek yok
ara 1 dilim peynir 1 dilim kepekli ekmek
akşam 1 kepçe yoğurtlu çorba
süpersinn özgecimm bayıldımmmmm ayılamıyorum:DDDD

bu arada arkidişler demin yazarkene net gitti ardından da şimşekler çakmaya başladı sanırsam hava durumundan dolayı neim gitti...şimcik girdim yazdım yazımı....
bu arada bi değişiklik yapiim didim veeee misafir çağırdım daha doğrusu o zorla kendini davet ettridi:))))neyse hazırlıklarım bitti nihayetinde ve de serbestim:)))şimdi bi giyinip süslenmem kaldı sonra da rahatım:))
ben artıkın çıkıyım dostlar..bu arada menü acayip kabarık bu misafirler ağır misafirler kayınpederin ahbapları...ev ikramla doldu taştı hakkaten:)))nasıl sek sek oynaya oynana kaçcem bilmiyorum:))ii akşamlar herkeşlere:54:
hayatım menünü çok merak ediyorum bukadar zengin hazırlıktan nasıl sıyrılacaksın:D kolay gele hehe

kahvaltı:
1 yumurta beyazı
1dilim kepek ekmegi

ara:
2 kuru incir

ögle:
1 porsiyon tavuk göğsü sote

ara:
2 y.k. Keşkül
1/2 ayva

akşam:
1 kase yogurt
1 porsiyon tavuk sote

gece .
1 elma yemegi düşünüyorum..
afiyet olsun canımmm sabah dışında hiç ekmek yokkk süpersin yaaa vallaa ben çok utanıyorum menülerimi yazarkennnn

sabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek

ara
1 kepçe çorba
2 kaşık patatesli tavuk
salata
1 dilim ekmek

ara
mandalina

akşam
1 tost
2 bardak çay
afiyett olsunn fıstıkkkkkkkkkkkk çok güzellll

Ya tost degilde ben kokoreç yiyecektim haftasonu neden hatırlatmadınız unutmuşum işte...:63::63::63::63:
hehe ben sana hatırlatırım şekerr ay yenilerde yedim çok güzeldii tavsiyee etmem:DD yersenden şeker benim gibi yap ekmeğin için aldırrr:DDDD
kızlar nasılsınız benim şu an moralim sıfır oldu resmen kayınvalidemi aradım ağlıyordu...sabah ben bi salaklık yaptım kadına bişey söledim hala ağlıyor ayy özürdileye dileye bi hal kaldım nasıl yaptım ben böle bi salaklığı yaa kendime çok kızgınım..aslında yapmazdım da ben de gaza geldim bi an eltimin dolduruşuna geldim...
şöle özetliyim katınvalidemin kendi annesi bunları dolandırdı kendi öz kızını düşünün..annemin küçük kız kardeşinin eşiyle yani annesi eniştesi ve kızkardeşi bunların yerlerini sattırıp kayınbabama da bi senet imzalttırıp paraları alıp ortadan kaybolmuşlar annemin evine ipotek geldi bunlar yüzünden ve evi satıldı kadın ortada kaldı sonra benim eşim abisiyle birlikte ev aldılar annesine sokakta kalmasınlar kiraya çıkmasınlar diye...ama kayınvalidem üzüntüden hastalandı günlerce evde yatıı serumlarla yaşadı annesi gelip görmedi beni unuttular diye intaharbile etti bu kadın...
ve bunca yıldan sonra annesi ortaya çıktı oda atamadı annesi sonuçta ama ben bu sabah salak gibi ağzıma ne gelirse saydırdım defolsun gitsin dedim benden uzak dursun dedim ne çabuk unuttunuz yapılanları dedim bana ne oluyorsa yaa başka bi olay daha var asıl kayınvalidemi üzen ama uzatmıycam...biraz daha karışık durum ama sonuç sölememem gereken bişeyi söledim kadın hala ağlıyor kötüde olsa annesi yaa o kadar pişmanım ki içim içimi yiyor yarın olsa da gidip gönlünü alsam diye bekliyorum :((((

kuzucummmm keşke söylemeseymişin daha iyi olurmuş ama olmuş artık üzülmeee aslında odaa farkındadırda gerçekler insana ağır gelir kendinin istiraf edemediği şeylerii duymak etkilemiştirr seninlee alakalı diildir üzülmee kayınvalidenn anlarr seni.
ya inanan var inanmayan var ama çok muska yaptırıyor kaynanam yazdan beri 4 tane bozdurduk
salihacım kızacaksın ama bencee ynalış yerlerde yanlış şeylerle uğraşıyorsunuzzzzzz işin kolayını seçiyorsunuz gibi bence bütün suçu yükü büyülere atmak nekadar doğruuuu, birkereee birşeyiiii iicee oturttunn eğer boşanmak istemiyorsannnn hiç kimsnin mükemmel olmadığını kabul edin, sizde hatalar ypamış olaiblirisniz bunu kendinize itiraf edinn düzeltmeniz gerek yerler varsa düzeltinnn, emin ol böylesi dahayokk büyü bozdurma cart cur bunlar zaman kaybıı büyü var evet ama en güzel korunma yöntemi Allaha sığınmak bol bol dua etmekk.
dün abim bana saat 8 de ankaraya ineceklerini söylemişti... bende sabah 7.30 da uyandım annemler aradılar biz geldik dediler.. meğer 6 da gelmişler... 1.5 saat parkta beklemişler:D hakanın kahvaltısını hazırladım.. ona birşey demeden çıktım... eve 3 dakika bi mesafede bekliyordu annemler... ben çıkarken balkondan baktı.. benn hiç bakmadan gittim.. annemleri aldım dönerken başka yoldan getireyim dedim ama yine hakanla karşılaştık:))) abimle slmlaştı... tabi annemle konuşmuyo.. biz eve geldik kahvltı hazırladım annemde abimde sadece çay içti.. akşam geldi abim.. hakan odaya girip abime slm verdi... abim dışarı çıktı.. 5 dk sonra hakanda dışarı çıktı.. şimdi abim eve geldi hakan hala dışarda...

nasıl iş bu anlamadım ben yaaa çok entersan saliha benim mantığım almıyorrrrrr :DD

Back
X