Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

walla öyle canım nasıl oluyumm bitkinnnnnn kafam karısık dersler felannn ne bilimm deprsikk bi haldeyım yıne

yine sınav haftası yine moral sıfır
çiçemmmmmmmmmmmmmmm ben çıkıyorum öpüyorumm senii

nere kız hadi neyse iyi geceler

hadi yaaaa..çaliş bari başka çare yok ihmal etmeeeeç...benim prenses şimdilik iyi aşı oldukta bugun=)

çok ağlamadı inş ateşi filan var mı cadının

Son düzenleme:
bu arada şaka maka benimd e kpssye tekrardan çalişmaya başlamam lazımmm....ama nasıl hangi arada onu bilmeiyorummmmmmmmmmm..of ya bi milli piyango alsam bana çıksa bende bi özel okul açsam ne hoş olur heheh

yine sınav haftası yine moral sıfır

nere kız hadi neyse iyi geceler

çok ağlamadı inş ateşi filan var mı cadının

ateşimiz çıkmadan ben fitil verdim neolur ne olmaz diye aslıcım...ama huysuzluk etmeye başlamıştı zaten.şimdi uyuyo bilemedim acaba gece uykusuna mı geçti hiç alışık değilim bu saatte uyumasınaaaaaaaa..ayy umarım gece uykusudur..eğer öyleyse uyku muz düzene girer belki azıcıkkkkk.2 saaattir uyuyor.normalde uyumaz bu kadar yarım saatte uyanırrr...

ya aslı güdüle beni kpss çalişmam için..bu sene de olmazsa bi daha girmicem valla 4. girişim olacak aptal mıyım ne hehehhe

bu arada şaka maka benimd e kpssye tekrardan çalişmaya başlamam lazımmm....ama nasıl hangi arada onu bilmeiyorummmmmmmmmmm..of ya bi milli piyango alsam bana çıksa bende bi özel okul açsam ne hoş olur heheh

canım bela bişey ya kpss ye çalışmak
allah yardımcın olsun canım
çocuk varkende çok zor

inş öyledir canım ama iğnenin etkisiyle uyuyup gece uyanmasın sonra

ya aslı güdüle beni kpss çalişmam için..bu sene de olmazsa bi daha girmicem valla 4. girişim olacak aptal mıyım ne hehehhe

canım moralini bozma önce
bende 4 defa girdim
bunun aptallıkla alakası yok canım ben artık kafayı yiyecektim her sene aynı şeyleri okuyordum ben bunu biliyorum diyorum ama yine olmuyordu artık soracak soru kalmadı sorunun soruş biçimini değiştiriyorlar saçma sapan şeyler sokuyorlar
sen tek bir kitaptan çalış çok fazla kafan karışmasın ihtiyaç ve yargı güzeldi şimdi nasıl bilmiyorum

ahh bi vakit namazımı bile kılamıyorum.. ilaçlarıım benim uyuşturmuş durumda

:)) peki ödül için değerrr canımmm inş. bu hafta füzel kg verirsinnn sonrada ödüllendirirsin kendini.
portakal suları afiyet olsun süt olsun pıt pıt yağ löp löp et olmasınDDDDDD
senin o bıdığını yerimmm annesiiiiiiiiiiiiii yerimmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…