- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.061
walla öyle canım nasıl oluyumm bitkinnnnnn kafam karısık dersler felannn ne bilimm deprsikk bi haldeyım yıne
çiçemmmmmmmmmmmmmmm ben çıkıyorum öpüyorumm senii
hadi yaaaa..çaliş bari başka çare yok ihmal etmeeeeç...benim prenses şimdilik iyi aşı oldukta bugun=)
ya bugun kimsecikler yok burdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yine sınav haftası yine moral sıfır
nere kız hadi neyse iyi geceler
çok ağlamadı inş ateşi filan var mı cadının
bu arada şaka maka benimd e kpssye tekrardan çalişmaya başlamam lazımmm....ama nasıl hangi arada onu bilmeiyorummmmmmmmmmm..of ya bi milli piyango alsam bana çıksa bende bi özel okul açsam ne hoş olur heheh
ateşimiz çıkmadan ben fitil verdim neolur ne olmaz diye aslıcım...ama huysuzluk etmeye başlamıştı zaten.şimdi uyuyo bilemedim acaba gece uykusuna mı geçti hiç alışık değilim bu saatte uyumasınaaaaaaaa..ayy umarım gece uykusudur..eğer öyleyse uyku muz düzene girer belki azıcıkkkkk.2 saaattir uyuyor.normalde uyumaz bu kadar yarım saatte uyanırrr...
ya aslı güdüle beni kpss çalişmam için..bu sene de olmazsa bi daha girmicem valla 4. girişim olacak aptal mıyım ne hehehhe
ne biçim matematikçiysem sayı saymayı bilmiyorum...ne 4 ü 5. girişim olacak hahahah
ahh bi vakit namazımı bile kılamıyorum.. ilaçlarıım benim uyuşturmuş durumdasalihacım kızacaksın ama bencee ynalış yerlerde yanlış şeylerle uğraşıyorsunuzzzzzz işin kolayını seçiyorsunuz gibi bence bütün suçu yükü büyülere atmak nekadar doğruuuu, birkereee birşeyiiii iicee oturttunn eğer boşanmak istemiyorsannnn hiç kimsnin mükemmel olmadığını kabul edin, sizde hatalar ypamış olaiblirisniz bunu kendinize itiraf edinn düzeltmeniz gerek yerler varsa düzeltinnn, emin ol böylesi dahayokk büyü bozdurma cart cur bunlar zaman kaybıı büyü var evet ama en güzel korunma yöntemi Allaha sığınmak bol bol dua etmekk. nasıl iş bu anlamadım ben yaaa çok entersan saliha benim mantığım almıyorrrrrrD
ailem barrışmamı istiyo öyle karışıkkihakan annenle niye konuşmuyor canım ben bişey mi kaçırdım bu konuda ne diyorlar ailen şimdi
Allah beterinden korusun fıstıkımmmsağol canım ya ama dedim ya ben hissetmedim bile çocuklarda hissetmedi biri gelip demese haberimiz olmazdı hatta ebn çıktım dışarı arkadaşa tatbikat mı diye sordum
selaaammm kzılar hastaneden az önce geldim...akşam misafirim var sanırım giremem bir daha...izinli sayabilir misiniz beni:))çok öptümmmm
ah nerde
ama yarın tamam bugün koptum ama söz şu dakikadan itibaren eski irademe dönüyorum
çok hoşşş
güzel menüüü
:)) peki ödül için değerrr canımmm inş. bu hafta füzel kg verirsinnn sonrada ödüllendirirsin kendini.bende kirlletirim ama yarım ekmeğe kirletirim heheh
ay ağzından bal damlıyor heheh.
ay valla bencedeeee..ama napiyim çook seviyorum havuç portakal suyunu=)
valla yaptırdık aşımızı benim de içim cızladııı
..
ay ay ben kötü örnek olmuyorum kaptancımm onların içindee varmış kokoreç sevdasııı hatta ben çeyrek yiyin diyorum onlar elimiz kirletmeyizz diyorlar onlar beni baştan çıkarıyor aslındaa şikayetçiyimbak bak nasıl kötü örnek oluyor ya
az ye ama
afiyett olsunnn kıymalı hamurrr ne şekerrrr pide gibimisabah
1 kk kadar peynir
1 dilim ekmek
öğle
1 muz
1 dilim kek
akşam
1 tabak kıymalı hamur
yoğurt
ara
1 dilim tavuk göğsü
kızlar ben geldim nau sılsınız ben bitkin bi haldeyim bugün ofiste elektrikler yoktuu gelemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?