- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.081
kızlar sabah kahvaltım 1 tane açma
öğle yemeğimdee hiçç sölemeyimm yaaaa
ama napimm yedim işte
1 tane patso
azz yedim sütlü tatlı yedimmmm börek falan yemedim birde el yapimi minicik 2 ısırıklık baklava yedim
dün gece ne oldu ki misafir mi vardı
çok güzel moralini bozup kaçamak yapmasan canım dahada rahat olacak
bak bak nasıl kötü örnek oluyor ya
yaw haftası filan yok şu andan itibaren başlıyon alla alla
:)))))) ayy aslıcığım valla hiç isteğim yok yaaama yine de 400 gr vermişim :)))) bgn dayanamadım bi bakıyım dediydim :))
güne gitsem ne olurdu acaba :))) akşam yemedim artık çok yediğim için :)))platesimi yaptım da bisiklete binesim gelmedi yine yaa offfffsüper
az ye ama
görün siz
güzel bir karar
o öğlen ne öyleeeeeeee
sanki güne gittin
ateşimiz çıkmadan ben fitil verdim neolur ne olmaz diye aslıcım...ama huysuzluk etmeye başlamıştı zaten.şimdi uyuyo bilemedim acaba gece uykusuna mı geçti hiç alışık değilim bu saatte uyumasınaaaaaaaa..ayy umarım gece uykusudur..eğer öyleyse uyku muz düzene girer belki azıcıkkkkk.2 saaattir uyuyor.normalde uyumaz bu kadar yarım saatte uyanırrr...
ailem barrışmamı istiyo öyle karışıkki
gunaydın özgeciğim naber?
ii cnm işte 400 gr neye uzuluyosun
fatmam merhabaaa günaydın canımmselamm kızlarr..güne pek de ekyifli başlamadım.....bizimkinin iş sorunu herşeyimizi etkilemeye başladı.smmm sınavlarını verdi ama bi türlü sevemedi şu muhasebeyi..kpss düşünüyo ama o zamana kadar da bi iş alzım getirisi olması açısından..sanırsam net üzerinden iş ilanlarına bakmak da düzeltmedi oalyı..dün gece oturduk her önümüze gelen işe başvurduk...destek konusunu çok mu abarttım acaba...bu kadar yanında olduğumu bilmesi bana ii hissettiriyo aa bazen de tek başına karar almasımı lazım die düşünüyorum sabahtan beri?bi de 2 gün arka arkaya m,saf,r,m vardı geçen hafta da 2 gün artık ev hamur işi vs şeylerle doldu taştı bu hafta(sanırım bende de hayır yok bu hafta..bi de şu sistit denen olay vücutta su topluyo rahat wcye gidememekten..aldım gibi geliyo ama biliyorum ya ((siz de ne var ne yok?
kızlaaaarrrrrrr süper bişi olduuuuu..eski kotlarım olduu tabi eskisi gibi değil ama en azından düğme kapandıııııı:) zamkk gibi ama düğmenin kapanması bile bişey di miii
sağol canım ya ama dedim ya ben hissetmedim bile çocuklarda hissetmedi biri gelip demese haberimiz olmazdı hatta ebn çıktım dışarı arkadaşa tatbikat mı diye sordum
bende kirlletirim ama yarım ekmeğe kirletirim heheh
ay ağzından bal damlıyor heheh.
ay valla bencedeeee..ama napiyim çook seviyorum havuç portakal suyunu=)
valla yaptırdık aşımızı benim de içim cızladııı
oh ohhh bencede sadece sütlü tatlı yeee
aynen canım bende 36 ya geri döneceğimmmm..şu an 38 falanımdır heralde...sen kotu kaç bedeb giyiyorsun özgişş
aynen o da fındığa sütt=))))))))))
ay inşallahhhh
ilk aşıda hiç sesi çıkmadıı..ikincide kıyameti koparttı ama sustu hemen sonra dışarı çıktık gezdik sesi çıkmadı..eve gelince mızıldandı biraz.şimdi de uyudu bakalım uyanınca ne olacak=)
öğlene kadar yediklerin biraz hamur işi olmuşş..ama gündüz yakmışsındır onları yaaaa.bi de spor yaparsan süper olucakkk
anammm allah korusun yaaaaaaa
ne dedi doktor fatmaaaaa
cidden kopmuşsun emoşşş bana mı benziyorsun ne hehehhe...
fatmam merhabaaa günaydın canımm
bende smmm yim daha önce konusu geçtimi bilemiyorummm, ben ymm ile bilirkte çalışıyorum denetim yapıyorumm ne yalan söyleyim muhasebeden bende çok haz almıyorum kayıt kürek işlerini sevmiyorum ama denetimi çok seviyorum çok zevkli eşine tavsite ederim mesleğimizzzzz açısından çok güzle gleişmelere varrrrrr, smmm lere denetim yetkisi verildi türmob bağımsız denetçi,tfrs, ttk eğitimlerine başlayacakk iki gün önce oadalaraa bildirdi başvurularvarrr 26 aralık-8 ocaka rasındaninternetttn, kpsss yi boşversinn çok tatlı paralar kazanma dönemineee girdik, her şirketin bir bağımsız denetçisi olma mecburiyeti geldiDDDD
hehe
yaa cnaım denetim işinden haberi var ama ona bile yaklaşmıyor anlamadım nede?bi de tutturmuş ortak olcakmış bi ablamız var burda..onun ofisi ayrı..gelsin bizim ofise ortak olsun burada onunla beraber çalışalım dio...ama sorun şu ki:1-biraz fazla konuşuyı.eşim işi bitince çıkcak dışarı gezcek,ben de iş yapmak yerine onu dinlemek zorunda kalcam..ve de özel bana ait bi düzen var ofisimde o yerle bir olcek..2 çocuğu var,kayınpederi var falan onlar da arada uğruyolar ofise...ben de açıkcası bu rahatımı durup dururken bozmak istemiyorum...
2-bunlar bi araya geldiklerinde farketmeden hep kendi mesleklerinden konuşuyolar ve ben de dinlemek zorunda kalıyorum ve çok bunalıyorum açıkcası...
yoksa kişilik olarak vs güvenim tam ve kefil olabileceğim biri abla....
bahsettim şimdi senin söledikelrinden..bakarız dedi yarım ağız(neyse artık ben de çok zorlamıycam
ay canım maşallah sanaa ne güzel bir enerjiii bu böyleeeeeee
inş.güzel geçmiştirr akşamınnnnn
ayy sorma sezonun son misafirleriydi hakkaten yoruldum yaf..ama bi önceki gün çok ikram arttı..onlarla bi daha uğraşmıyım die de çağırdım açıkcası ve de evi üstten bi süpürdüm nasılsa dağılacak diee..yanlız anladım ki çocuklu bayanların hepsini bi arada davet etmemek gerekiyomuş:)))4 çocuk baya bi savaş alanına döndü..bi de sana hazır bulmuşken bişey danışımmm hatta bütün kzıalra..ya ben çocukların klozeti kullanmalarını istemiyorum ve klozeti iptal etmek istiyorum...ne yapabilirim sizce?dünkü banyonun halini anlatmak istemiyorum hakikaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?