- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.541
göndermek mi istiyon yoksa aslı benivalla müsadeniz olursa yeni hedef belirleyip devam etmek istiyorum asıl hedefim bu değildi çünkü aöma gözüme çok gözükür diye 10 kilo ile başlamıştım .... yeni hedef 50 olacak
hıım bi dene bakayım
baştan kabul edilsin canım
gelip 1-2 gün sonra kaybolunmasın ortadan
Serpil kimdi ya?
50 mi? şaşırdım
hehehe hemen kaçıyolar di mi?
off hastaların durumuna bakılırsa bana bu gece oturmak yokk
midem acayip bozuk ya üşüttüm ya da hamileyim...
günaydın canım cumaya hep az var zaten :))) ben bgn babamlara gidecem orda kısır filan yaparlar yersem bi onu yerim abartı olarak kıslar :)
canım öle hamile kalınca hemen miğde bulanmayor merak etme en az hamileliğinin 3. haftasından sonra başlıyor....hem hamile kalman mümkün mü valla bu krizin içine bi bebek getirirsen yazık edersin bebeişine özge demişti dersin
ayy inşşşşş yükselir :)tamam canım salı belli olucak kırmızılarmı başka bişilermi
:))))) hehee özge ateşim yükseliyorrrd hahahaha:)))
nereyeeeee öylee hemencik gitmek yokkkkkk aslıda göndermezzzz seni hıhhhhhhhhhD ben bile gitmeyi düşünmüyorum yawsss
ohh şimdiden afiyet olsun valla kaçgündür bneimde canım çektiii kısırr şimdik bak:)))
heee senide 50 yapcaz
öyle valla canım
nasılsın günaydın
ay cnm bena 59 falan yeter sevmem ben 0 beden kadın hatların belirgin olacak biraz.aslında benimde hakkım 55 'tirde..mühim olan yağ bölgelerinin gitmesi.göbeksiz yan yağsız,üst bacaksız olamk:)
tamam seni 55 yapak
dur bakalım bi 59 olayımda nasıl oluyor hiç olmadım da hahahahaha
Aslıcığım ben birazdan gitcem giremeyebilirm..görüşürüzz
günaydın canım cumaya hep az var zaten :))) ben bgn babamlara gidecem orda kısır filan yaparlar yersem bi onu yerim abartı olarak kıslar :)
evet maalesef nöbetlerde öyle oluyo..canım menün güzel de çok geceye kaymış san ki nöbettemisin yine..oyy ne zor yaa gece uykusuz kalamam heralde ben
ben de katılıyorum şuan sizin hayatınızda yapılacak enson olay..canım öle hamile kalınca hemen miğde bulanmayor merak etme en az hamileliğinin 3. haftasından sonra başlıyor....hem hamile kalman mümkün mü valla bu krizin içine bi bebek getirirsen yazık edersin bebeişine özge demişti dersin
kızlar ben bgn bir daha giremiyebilirim şimdi babamların yanına gidecem kahvaltıya ordanda çıkıp gezecez akşama da yemeğe orda kalacaz...
ama 7 msj hakkımı doldurdum bgnlük işlem tamam :))))))
sankiii bu menyü yine okumuştummmDDDD hehe yada 2 gün arka rkaya kokoreç yedin hangisi
selamlar,
ben de bu yarışmalara katılmak istiyorum. beni de alır mısınız?
tamam canım salı belli olucak kırmızılarmı başka bişilermi
:))))) hehee özge ateşim yükseliyorrrd hahahaha:)))
çok ama çok güzel bir gün geçirirsin inş. şekerim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?