- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #58.521
tamam canım salı belli olucak kırmızılarmı başka bişilermibravoooooyine de kendini çok zorlama istersen :))) malum sebepten ötürü :)))))
göndermek mi istiyon yoksa aslı benivalla müsadeniz olursa yeni hedef belirleyip devam etmek istiyorum asıl hedefim bu değildi çünkü aöma gözüme çok gözükür diye 10 kilo ile başlamıştım .... yeni hedef 50 olacak
allah sağlık versin canım hasta olup her yerim ağrıyacaksa 70-80 yaşı görmekde iyi olmaz yani
ben şimdiki halime bakarak yaşlılığım pek rahat geçmez kanımca
kadınların her şeyi doruğunda yaşadığı bir yaş mıdır bilmiyorum 30 yaşını daha ben alt basamaktan bile başlamadım ki ne doruğu
:)))))) offf deme çokmu vahim durumdayımooh ohhh çok sevindim ne göndermesi
şimdi ilknuru ikna ederim ilknur aslında çok kilolu değil mi bi 10 kilo verse daha iyi olur kanımca
inş. canım sen başladınmı devamını getiriyorsun kuzucumbu hafta böle gider inşallah bol sporlu sağlıklı bi şekilde
hımsss canım bneimmm Allah sağlıklı ömürler versin bence heryaşon ayrı bir güzelliği varrr Allah nasip etsinde yaşayalım sevdiklerimizle güzel günler görelimm, diğer türlü biz istemesekteee gelecek zaten belli yaşlarah ah ben bitirmek üzeriyim 30 lu yaşları.............
ama inanın 35 li yaşlar falan daha güzel kadın kadın oldugunun farkına varıyo
:))))) ay ay canımm inş. yaşacağın günler yaşadıklarının bin katı güzelliğinde olurrrrrr fıstıkhıımmm ben daha varamadım farkına
hakaten uçarımmmm :)))) ben almayim kalsınnnkız o boyda ilknur 10 kilo verir se ne olurvalla üflesek uçar
şekerrrr sen iste yeterki ben gitmem ama 10 kg çok beeee kocamm isyanlara geçerbanane ben 50 olmadan kimse gidemez iğne ipliğe döndürecem sizi
gelsin bakalım aramıza:)))sehraa diye birine mesaj attım takıma almak için
inş gelir kurallarıda yazıyorum ki kabul edip gelsinler ama gözleri korkuyo herkesin
Bu karışımla Bir Ayda 8 kilo Vermeniz Mümkün..!!!
kızlar şöyle bişey buldum biyerde denemeye bugün itibariyle başlıyorum kalan 4 kilomu vermem lazım varmı benimle beraber başlıcak olan bakalım gerçekten faydalımı..
60.8le bugün başlıyorum ,,birazdan kaynatmaya başlıcam az evvel aldım geldim malzemeleri,,çok heycanlıyım,,takıldı gitmiyo kilom belki biraz olsun gider,,1 ayda 5 kilo versem yine iyi,,bide eşimle iddaya girdik 15 ocakta 57 olmam gerek,,1 haftam geçti ve ben bugün 400gr ekside çıktımhadi bakalım,,bu karışım faydası olur inşallah
işte mükemmel karışım
Bir Ayda 8 kilo vermek için uygulanması gereken diyet listesi..
diyet tarifimiz bir karışımdan oluşuyor.. Bu karışımı uygularken normalde yediğiniz yemek miktarında küçük bir azaltma yapınız..
Mesela öğle yemeğinde yediğiniz yemek miktarı toplamda 300 gramsa bunu 200 grama indirerek uygulayın. . yani üçte bir oranında azaltın..
diyet listemizdeki malzemeleri bir attardan kolaylıkla temin edebilirsiniz..
Malzemeler:
* 3 litre su
* 3 adet büyük boy elma
* 1 adet limon
* 5 adet top karabiber
* 5 adet karanfil
* 1 büyük boy tarçın (çubuk tarçın olması gerekiyor.)
diyet,
Tarif: yukardaki malzemeleri doğrayıp karıştırdıktan sonra kaynatıyoruz.. ve her öğünden sonra (sabah- öğlen- akşam)2 su bardağı içiyoruz..
bu tarifimizi uygularken normalde yediğiniz yemek miktarını 3te 1 oranında azaltmayı unutmuyoruz..
yukardaki tarifi bi okuyun kızlar..ben yarına malzemeleri toplayıp yapcam bakam nolcakkk
kahvaltı:
5 adet etiform
1kk peynir
ögle:
çeyrek kokoreç(aslında yarımdı ama içleri köşeye sıkıştırdım yedim
akşam
1 porsiyon ıspanak (yogurtlu)
ara:
3 etiform
2 galeta
1 kk peynir
gece:
elma
kızz aydın menderes ooo :))))evet canım annemle geziyoruz..yarında adnan menderesin cenazesine gitcezz
midem acayip bozuk ya üşüttüm ya da hamileyim...
sabah
1 lokma peynir ve ekmek
öğle
4-5 çizi
akşam
tavuk
4 kaşık pilav
domates
biber
yarım bardak kola
yok durmuyo midem ben çıkıyorum kızlar yarın görüşelimmmm.
ohh şimdiden afiyet olsun valla kaçgündür bneimde canım çektiii kısırr şimdik bak:)))günaydın canım cumaya hep az var zaten :))) ben bgn babamlara gidecem orda kısır filan yaparlar yersem bi onu yerim abartı olarak kıslar :)
canım öle hamile kalınca hemen miğde bulanmayor merak etme en az hamileliğinin 3. haftasından sonra başlıyor....hem hamile kalman mümkün mü valla bu krizin içine bi bebek getirirsen yazık edersin bebeişine özge demişti dersin
kızlar ben bgn bir daha giremiyebilirim şimdi babamların yanına gidecem kahvaltıya ordanda çıkıp gezecez akşama da yemeğe orda kalacaz...
ama 7 msj hakkımı doldurdum bgnlük işlem tamam :))))))
günaydın güzellerrr
cumaya az kaldı kızlar hiç unutmayın.......................
hayat otuzundan sonra başlarmış dört gözle şubatı bekliyorum
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
17-23 aralık geçmiş olabilir mi?veeeeee bu haftaki şanslı talihlilerimiz
GÜNLÜK MESAJ SAYIMI
hazos87*** 24-30 aralık
DEVAM ÇİZELGESİ
melekaysee ***17-23 aralık
kolay gelsin kızlar
sağol canım sende öyle
canım ilkin pc siparişi vermiş netten en geç pazartesiye gelir dedi o zaman geri dönecek
serpil 3 ocağa kadar izin istemişti bende tamam demiştim
bu tarihlere kadar bekleyecem bu tarihlerden sonra bakacaz
demek senin için hayat güzel canım ne güzel
valla ben artık güzel bişeyler bekliyorum hayattan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?