Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben demleneni ni değil de mikserden iyice ezilene kadar geçip içine limon sıkıp içilenini biliyorum süper ödem attırıyormuş ben emzirdiğim için yapamıyorum çünkü maydanozun fazlası süt kesebiliyormuş ama 1 yudum içmiştim mükkemmel tadı vardı...şaşırmıştım tadı çirkin olur sanıyordum çünkü

ben bir kere denedimde midemi deliyordum nerdeyse 1 limon sıkmıştım ondan mı acaba

kız ben çöp çatanmıyım..
ben kendime zor buldum..
gölcük depreminde görevli gittigim yalovadan buldum

:14::14::14::14::14:

iyiyim canım eve erken geldim bgn kaçış yaptım yine :))) iki gündür çok çalışıyorum yoruldum bee o kadar yorulmuşum ki kiloma azım açık kaldı sabah artık üşümekten mi sitresten mi şimdiden 700 gr vermişim :)))

gün içindeki değişikliklere inanma canım

hoşgeldin kuzucmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırdır kim gerdi snei fıstık

işee canımmmm :47::47::47::47::47::47::47:

Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
fiyona_07, 1.73, mihracee+, oyagibi, aynalar+, emidaf, pisiq+
vaaayyy kızlar hepiniz burdasınız maşallah maşallah:nazar::nazar::nazar:
nasılsınız bakiiim

35 dk platesimi hyaptım geldim fıstıklar:) bi de geçmiş yapiim bakim ne kaynatmışsınız

maşallhhhh sanaaa wlaaaaaa:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hehehe buda güzeldi aslıcımm:)))))))
ben sence meslektaş bull seni en iyi o anlarr aynı kafadan olursunuzzzzzzzz ortak yönlerinizde çok olur:) hem çevrenide essss geçmemiş olursun kızzz değerlendirrr bak çevrendikleriii boş boş bakma alıcı gözüyle bak:D

allah yazdıysa bozsun iş hayatı aynı ev aynı istyemiyorum farklı ortam olsun

aynen canım bende bişiler yemektense içiyorum yani anlıyacagın içiciyim ben:9:

kız 57 ye ne kaldı allah aşkına herşey sabırla olur.sen istedigin kiloya inersin canım..
..

iniyorum zaten şurda bişi kalmadı da hiç yediklerim den kestiğimi hatırlamam eskiden minicik bi midem vardı hemen doyardım zaten..yaa bir de eskiden sevmediğim bi sürü yiyecek vardı şimdi her şeyi seviyorum :))) ama ben sigara içiyordum tabi bir de onun etkisi vardı...

bişey itraf edeyim mi ben bi ara öleydim.7 yıl profösyonel olarak halk oyunları oynadım ve kaç kiloydum biliyormusunuz 43 sürekli kilo almaya çalışıyordum bi türlü alamıyordum...
şimdi düşünüyorumda komik geliyor :)))))
insan vicudu değişiyor gerçekten de gerçi ben hamile kalmak için içtiğim haplar yüzünden kilo almıştım ondan önce en fazla kilom 57 idi off off özledim o günleri :)))))))))))))

ben de ilkokulda 45 kiloydum ahahahaha

hehee hedefine ulaştın kasmana gerek yok ağır sporlarlaaa:D tamam bende öyle yapayım mademseeeee :DDDD öğlen çıktım yürüyeyim diyee buz gibydi yaaaaa

kız sizin oralarda yürüyüşte yapılmaz soğuktan..tabi canım kasma sen kendini ben sana hep diyorum sen bebik istiyorsun ters hareketler yapma diye ne olur ne olmaz dimi kuzu :)

ayy canım canım zaten açık kapılarımmmmm gel sen gel bannaaa:))))
kaçsın kaçsın aslı kulaklarını çeker onun:))))

:hımsssss aslıya iyi gelirdi yawssssss,
ben 11 senedir kütahydayım 1 defa gittim:DDDD hamama havuza gitmiştimte hamama 1 gittim çokta beğendimm ama tırsıyorum çünküyaram vardı mikrop kaparım diyeeee uzun zamandır biryere gitmiyorum:DDDDD
siz benim yeirme gidin kızlarr

geliiiyorummmmmmmmmmm heytttt tutmayın benii:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:

kızlar hemen menümü yazıp çıkacam defne uyumuşkan eliptik bisiklete de bineyim :)))
sabah aç karan 1 fincan yeşil çay
1 adet haşlanmış yumurta
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen yarım tabak ıspanak yemeği
ara 1 bardak tarçın çubuklu süt
akşam 1 tabak patates salatası
ara 1 adet elma yerim bol ılık su içerim

Back
X