- Konu Sahibi Pinarbartu
- #59.541
soba yanıyo ama ısıtmıyo içeriyi acaba borular mı doldu ki![]()
dolsa tüterdi kız..gündüz yanmayınca geç ısınır..önceden bizimde öyle olurduç..nöbetçi oldugumuz günün ertesi ögleye kadar ısıtamazdık odayı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
soba yanıyo ama ısıtmıyo içeriyi acaba borular mı doldu ki![]()
ben demleneni ni değil de mikserden iyice ezilene kadar geçip içine limon sıkıp içilenini biliyorum süper ödem attırıyormuş ben emzirdiğim için yapamıyorum çünkü maydanozun fazlası süt kesebiliyormuş ama 1 yudum içmiştim mükkemmel tadı vardı...şaşırmıştım tadı çirkin olur sanıyordum çünkü
kız ben çöp çatanmıyım..
ben kendime zor buldum..
gölcük depreminde görevli gittigim yalovadan buldum
iyiyim canım eve erken geldim bgn kaçış yaptım yine :))) iki gündür çok çalışıyorum yoruldum bee o kadar yorulmuşum ki kiloma azım açık kaldı sabah artık üşümekten mi sitresten mi şimdiden 700 gr vermişim :)))
yap canım kendini zorlamadan yavaş yavaş yapabilirsin ama ben senin yerinde yürüyüş yapardım![]()
hoşgeldin kuzucmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırdır kim gerdi snei fıstık
Toplam 7 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 0 ziyaretçi)
fiyona_07, 1.73, mihracee+, oyagibi, aynalar+, emidaf, pisiq+
vaaayyy kızlar hepiniz burdasınız maşallah maşallah
nasılsınız bakiiim
35 dk platesimi hyaptım geldim fıstıklar:) bi de geçmiş yapiim bakim ne kaynatmışsınız
hehehe buda güzeldi aslıcımm:)))))))
ben sence meslektaş bull seni en iyi o anlarr aynı kafadan olursunuzzzzzzzz ortak yönlerinizde çok olur:) hem çevrenide essss geçmemiş olursun kızzz değerlendirrr bak çevrendikleriii boş boş bakma alıcı gözüyle bak![]()
aynen canım bende bişiler yemektense içiyorum yani anlıyacagın içiciyim ben
kız 57 ye ne kaldı allah aşkına herşey sabırla olur.sen istedigin kiloya inersin canım..
..
dolsa tüterdi kız..gündüz yanmayınca geç ısınır..önceden bizimde öyle olurduç..nöbetçi oldugumuz günün ertesi ögleye kadar ısıtamazdık odayı..
bişey itraf edeyim mi ben bi ara öleydim.7 yıl profösyonel olarak halk oyunları oynadım ve kaç kiloydum biliyormusunuz 43 sürekli kilo almaya çalışıyordum bi türlü alamıyordum...
şimdi düşünüyorumda komik geliyor :)))))
insan vicudu değişiyor gerçekten de gerçi ben hamile kalmak için içtiğim haplar yüzünden kilo almıştım ondan önce en fazla kilom 57 idi off off özledim o günleri :)))))))))))))
hehee hedefine ulaştın kasmana gerek yok ağır sporlarlaaatamam bende öyle yapayım mademseeeee
DDD öğlen çıktım yürüyeyim diyee buz gibydi yaaaaa
one ki sen bir de hamile kalınca gör herkes kadın doğumcu kesiliyor canım başına ben sinir olurdum artık şimdi doğurdum herkes çocuk doktoru oldu branş değişti :))))
ayy canım canım zaten açık kapılarımmmmm gel sen gel bannaaa:))))
kaçsın kaçsın aslı kulaklarını çeker onun:))))
:hımsssss aslıya iyi gelirdi yawssssss,
ben 11 senedir kütahydayım 1 defa gittimDDD hamama havuza gitmiştimte hamama 1 gittim çokta beğendimm ama tırsıyorum çünküyaram vardı mikrop kaparım diyeeee uzun zamandır biryere gitmiyorum
DDDD
siz benim yeirme gidin kızlarr
allah yazdıysa bozsun iş hayatı aynı ev aynı istyemiyorum farklı ortam olsun
ben çıkıyorum kızlar..
iyi akşamlar
ben de ilkokulda 45 kiloydum ahahahaha
aslı sen bekar mısın? bekarsan yusuf kim? bu gibi sorular var şu an aklımda.)
bgn 45 dk da eliptik yapmayı düşünüyorum inşallah defne hanım izin verirse :))))))))))))
kızlar ben çıkıyorumm seviyorum hepinizzzzz görüşürzzzzzz bir akşam sefasındaDDD
iyi akşamalr canım
süpersin canım ya![]()