Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooo neler neler vamrışş menüde ohhh şeker kaç kişilik bu:DDD bizimi davet ediyorsun yoksaaa:)))
mercimek köfte:D yada çiğköftee,arnavut ciğerii sumaklı soğan salatasıyla servisss
mantarrr salatası yada sotesi

iki kişilik hehe azar azar yapıcamm...dediklerini de düşüncem hehee.gel şekerim beklerimm

kızlar nPıosnz ben şimdi yemek hazırlıorm.ızgara tavuk var menüde bir de yoğurtlu havuç salatası

kızlar hemen menümü yazıp çıkacam defne uyumuşkan eliptik bisiklete de bineyim :)))
sabah aç karan 1 fincan yeşil çay
1 adet haşlanmış yumurta
ara 2 fincan yeşil çay
öğlen yarım tabak ıspanak yemeği
ara 1 bardak tarçın çubuklu süt
akşam 1 tabak patates salatası
ara 1 adet elma yerim bol ılık su içerim

ay süper ama defne ye süt olmuycak diye üzülüyom canımmm

ay bugünkü menümle gurur duyuyorum valla..

kahvaltı:
2 orta boy elma

ögle:
1 kase lahana çorba
1 kase yogurt

ara:
2 fincan orta türk kahvesi

akşama:(yemegi düşündüklerim)
1 kase çorba
1 kase yogurt
yanına galeta olabilirde olmayabilirde

ara:elma yada ayva

hatta akşam ki elmayı ikişndi yedim..
aferim bana:46::46::46::46::46::46:

ay süper ama defne ye süt olmuycak diye üzülüyom canımmm

sütüm de herangi bi değişiklik olmuyor herkes bunu sölüyor zayıfladığımı gören bebeğinin sütüne ne olacak diyor ama hala yeteri kadar var yoksa gece uyuyamazdı....buraya ilk başladığımda diyet filan yapmıyordum hayet öğünlü yiyordum ama sağlıklı besleniyordum...defnoş ek gıdalara başlayınca eskisi kadar emmez oldu zaten karnı doyduğu için memeyi çok istemiyor...eskiden günde 30 kere emiyorsa artık 10 kere fiilan anca emiyor rahatladım ama böle olunca tam anlamıyla kesilisin de istemiyorum çünkü çok seviyorum defneyi emzirmeyi

kızlar 25 dk eliptik 35 dk da plates yaptım bgn dün de 35 dk plates yapmıştım sadece şimdi duşumu aldım tarçın çubuklu yeşil çayımı yudumluyorum şu an :)))

Back
X