Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın arkidişleer gününüz güzel geçsin bu yılın son günlerinde herşey mukemmel olsun:):27::32::21::21::21::21::21::21::52:
saola şekerrr sneinde günün çok güzel geçsin tüm kızçelerin günü güzel geçsin:)))
günaydın herkesee
mutlu umutlu bir gün olsun..:54::54::54::54:
ay ay ay yerim seniii bennnn:)))
iyiyim bitanem. 2 gündür akşam yemeklerini kaldırmayı başardım. çok cıkmıyorum da. bu daha iyi hissettiriyor. bu sabah tartılmamak için zor tuttum kendimi. çılgınca bir tartılma isteğim vardı acaba kilo verdim mi diye. yarım tam tamına 15 gündür diyette oluyorum. pazartesi günü gittiğimde 200 gram vermiştim ama bilmiyorum yarına bişey değişecek mi umarım değişir:)

sen nasılsın?
oyacım süpersinnnnnn nasıl sabredebiliyorsun ay ben her wc ye gittikten sonraa tartılıyorum :DD günde 3-4 defa tartıdayım haha:D sabah kalkınca akşam ev gelince gün içind enekadar farketmişim:DD akşam yatarkennnn nekadarı gitmiş yeidklerim erimişmi diyeee hehe seni gereçkten tebrik ediyorum:D
kızlarrrr sabahın 7sinde regl oldum karnımm ağrıyorrrrrrrrrrr:14::14::14::14:
geçmiş olsun:DDDD istiyorun zaten:DDDDD hehe
ben şimdi reglim diye çok çıkar mı ki kilomm pehhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
hımss bugün sabah tartıysann onu bildir fıstıkkkkkk
çocukları okula yolladım kociş nöbetten geldi..
beraber kahvaltı yaptık.
bulaşıklardan sonra yanına kıvrıldım uyuyuvermişim yeni uyandım.
ögleye yemek hazırlıyayım.ögleden sonra arkadaşa gitcez geçmiş olsuna ben ancak akşama gelirim

ohhhhh gez bakalım şekerrrr sefan olsunnnn kız akşam oğlişinee yüklendinmi bakimmm yanlış işlem faciası yoktu dimiii evdeee

saola şekerrr sneinde günün çok güzel geçsin tüm kızçelerin günü güzel geçsin:)))

ay ay ay yerim seniii bennnn:)))

oyacım süpersinnnnnn nasıl sabredebiliyorsun ay ben her wc ye gittikten sonraa tartılıyorum :DD günde 3-4 defa tartıdayım haha:D sabah kalkınca akşam ev gelince gün içind enekadar farketmişim:DD akşam yatarkennnn nekadarı gitmiş yeidklerim erimişmi diyeee hehe seni gereçkten tebrik ediyorum:D

geçmiş olsun:DDDD istiyorun zaten:DDDDD hehe

hımss bugün sabah tartıysann onu bildir fıstıkkkkkk

ohhhhh gez bakalım şekerrrr sefan olsunnnn kız akşam oğlişinee yüklendinmi bakimmm yanlış işlem faciası yoktu dimiii evdeee

ayy evet regl olunca içim rahatladı valla=)yok kız sabaha tartılırım yine belki 100 aynar hehehehhehe

ya aslında ben de tartılıyordum ilk günlerde fakat bu en son doktora gitip hiç kilo vermedimi görünce sinirim bozuldu. sadece cuamdan cumaya tartılıcam artık dedim içimden. bir de 3 haftada bir doktora gittiğimde. tabi zor oluyor insan tüm gün sağlıklı beslenince veya biraz hareket halinde olunca hemen meyvesini görmek istiyor bu da tartıya götürüyor bizi. ama bu sabah yok oya dedim tartılmayacaksın yarın sabah tartılacaksın:)

ya aslında ben de tartılıyordum ilk günlerde fakat bu en son doktora gitip hiç kilo vermedimi görünce sinirim bozuldu. sadece cuamdan cumaya tartılıcam artık dedim içimden. bir de 3 haftada bir doktora gittiğimde. tabi zor oluyor insan tüm gün sağlıklı beslenince veya biraz hareket halinde olunca hemen meyvesini görmek istiyor bu da tartıya götürüyor bizi. ama bu sabah yok oya dedim tartılmayacaksın yarın sabah tartılacaksın:)

ya evet aslında haftada bir tartılmak en güzeli...bende dayanamadım tartıldım bu sabah :(((((((((((

28 aralık msj sayımı

aynalar : işlem tamam..
pisiq : işlem tamam
melekayşe : işlem tamam..
mihrace :işlem tamam..
fatta :izinli
emidaf : işlem tamam
fiyona :işlem tamam..
1.73 : işlem tamam..
hazos :işlem tamam
oyagibi: işlem tamam
pinkcat87: işlem tamam
sergungunser izinli

kimse yok sanırım ben kitabımı okumaya gidiyorum...öpüldünüz.akşam bir hocaya yemeğe davetliyiz oraya gitcem geldikten sonra ugrarım öpüldünüz tıslarrrrrr:)

Back
X