- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.221
aslı meyve nerde:44::44:
akşama elma dogra yada ayva üzerine tarçın harika oluyo
kahvaltı:
1 kk peynir
1 yumurta beyazı
ögle:
1 kase cacık
1 porsiyon kuru fasulye
ara:
1 çatalcık yaş pasta
akşam:
1 tabak acı biber
1,5 kase topalak yemegi
kestane düşünüyom portakalda yiyebilirim canım
bir tabak acıbiber mi kız miden delinecek allah korusun
yok kız ama acı çok fena bagırsaklarımı çalıştırıyo..
ben ekmeksiz yiyemem acıyı bende severim
ayşeee benim mayıstaki günümün menüsü ne oldu şimdiden düşünmeye başladım
oyun olur onada fena mı
olursun inş canım
ahh cnaım bizimde okulda yok hamileyim yok emziriyorum yok formatörüm diye diye hoca kalmadı bu hafta 2 gün nöbet tutcam hemd eüst üste bir yarın bir çarşamba bende bunu düşünüyorum kara kara
nasılsın canım nasıl gidiyor
reca ederimteşekkür ederim cnm:))) o senin güzelliğin
off off kolay gelsin sana cnm
bence de cnm en güzel kaptan:)
maşallah fısıtkıma Allah uzun ömür versin..ay bencede cadılığından...ne zor şey bebek bakmakkkk..diş için erken 6. ayda falan çıkıyorrr
4,5 aylık olduu=)))))
ay yağla maşajda yaptık önceleri yok anam benimkine bişey etki etmiyorrrrr
bi düşünelim ama mayısa daha var sanki :):)
İyi valla cok sukurrrr..sen?
kızlar ben çıkıyom iyi akşamlar belki geceye gelirim belim çok agrıyo bugün..yakı yapıştırdım.spor yapamıycam herhalde
iyi geceler kızlarr
biber yerine rezene iç kızz bağırsakları çalıştırıyokahvaltı: 1 kk peynir 1 yumurta beyazı ögle: 1 kase cacık 1 porsiyon kuru fasulye ara: 1 çatalcık yaş pasta akşam: 1 tabak acı biber 1,5 kase topalak yemegi
afiyet olsun canımmm güzel olmuşselammm kızlarr menümü yazıyorum sonrada sayım yapacağım2 günlük pehh:)) sabah 1 yumurta 1 bardak süt 1 domates 1 kk peynir 1 dilim ekmek öğlen 1 porsiyon iskende (ekmeğini az koydurdum) 1 bardak komposto ara 2 iftarlık hurma akşam 1 dilim somon başığı 1 tabak çorba 1 tatlı kaşığı tahin pekmezz şimdide sodaaa yaaaa kızlarrrrrrr kocam ısrar etti çokkk hemdeee
afiyet olsun canımm bayılıyom senin menülerine kıııızsabah yarım dilim ekmek 1 lokma peynir öğle 8-9 çubuk kraker 1 bardak çay akşam 1 kk kadar peynir 2 zeytin domates biber 1 bardak çay avuç içi kadar katmer
tarçın attım.. bide bir bardağın içine bir tatlı kaşığı reçelkoydum.. bi kaç bardağı reçelle içtim.. sonra alışıyorsun zaten kokusu gelmiyo.. şimdi reçelsiz içiyorum. bi kaç bardak reçelle iç alışya cnaım rezeneyi nasıl içiyonuz anoson kokuyo resmen ya evde bir kokuyo sorma sanki çilingir sofrası kurduk
hazos87;22445067 ay ben ne anlarım okuyup üflemekten;=))))))))))) yetişsem ne olacak kız senin boyun var benim 164cükkk (((([/QUOTE .!.:kzz açacaksın bir kitap okuyacaksın:)) nettende bulaiblirsinD
paraylamı hıh
kızlar bu arada dün arkadaşımla dışarı çıktık kuzenimin nişanı için bir iki elbise denedim..çok kötü durmadılar bi mutlu oldum ki ayın 20sine kadar 58 olmalıyımmmmmmmmmmmmmmm
wayyy ıslık ıslıkkk:)
şeker nerelerdesin yawsss görüşemiyoruzz artık ilkincimm pek giremiyorsunkızlar napıosunuz şimdi geldim okuldan öyle yorgunum ki hem kat nöbetçiliği hem kütüphane nöbetçiliği verdiler bgn diğer hocalar gelmediği için..ikiye bölündüm resmen bir orda bir burda.üstüne derse gir hiç oturmadım
kolay gelsin fıstıkkkkselam kızlar nasılsınız
ben yeni geldim toplantı yaptık
6-7-8. sınıfta olupta dört işlem bilmeyenlere ders verecekmişiz
bakalım hayırlısı
bugün nerdeyse bişey yemedim
ben bi üzerimi değiştirip yemke hazırlayım
gelirim sonra canlarım
hayırdır ne yaptın dışarda
sağol canım hee yapar bana güzel(!) sürprizler
zaten biletede para çıkmadı sadece amorti yırtamadık gitti
31.12.2011 sayımı oyagibi işlem tamam aynalar işlem tamam hazo87 işlem tamam pisiq işlem tamam melekayşe işlem tamam mihracee işlem tamam fiyona işlem tamam .1.73 hiç paylaşım yok pinkcat87 hiç paylaşım yok emidaf hiç paylaşım yok fatta izinli sergungunser izinli
ellerine sağlıkkk01.01.2012 sayıımı 31.12.2011 sayımı oyagibi işlem tamam aynalar işlem tamam hazo87 işlem tamam pisiq işlem tamam melekayşe işlem tamam mihracee işlem tamam fiyona işlem tamam .1.73 işlem tamam pinkcat87 işlem tamam emidaf hiç paylaşım yok fatta izinli sergungunser izinli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?