- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.181
peki yıkadıktan sonra haşlayacak mıyım
iğrenç bi gece geçirdim ya kız çok mız mız ne yapacağım bilemiyorum 3,5 da uyudu o zmana kadar hep ağlama mızıldanma önceden bu kadar kötü değildi ya ne yapacağımı şaşirdim..sinirlerim geriliyor offff tanrım yaaaaaaaaaaa
evet cnm oylede yenir ama haşla limonlu tuzlu suda kararmaması için..10 dak. falan yeter..fazla pişince vitamini kacıyor.birde suyunu atma makarna yada pilava ya da yemeğe koy..ben dun enginar haşladım suyu duruyo bugun kullanacam yemege..
melisa çayını öneriyorlar.. Hem bebeğe hemde kendin iç.. Yatıştırıcı özelliği var.. Rahat uyku için ve sinirleri rahatlamak için kullanılıyoriğrenç bi gece geçirdim ya kız çok mız mız ne yapacağım bilemiyorum 3,5 da uyudu o zmana kadar hep ağlama mızıldanma önceden bu kadar kötü değildi ya ne yapacağımı şaşirdim..sinirlerim geriliyor offff tanrım yaaaaaaaaaaa
yok kız diş falan çıkardığı...huysuzzz cadııcanım ya llah kolaylık versinn...dişlerimi cıkıyo ondan mı acep:26:
ay ben ne anlarım okuyup üflemekten;=)))))))))))canım yaaa hazalcım çok sıkıntıolunca bebişi bir okusan üflesen netten araştırsana güzel dualar var bebişee okumak için felak -nas-ayelekursiyi bir oku mutlaka
yetişsem ne olacak kız senin boyun var benim 164cükkkwayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süpersin hazall banaa çok fenaaa yetiştinn kzucum:)))) tebrik edeirm brabooooooooo
afiyet olsun menünde ufak kaçamkalr var ama gayet güzel
sağol oyacımmmgeçmiş olsun canım
ya saliha ya gece çayı var bu zillinin içinde melisada var ama banamısın demiyor hiç bi işe yaramyor=(((((((((melisa çayını öneriyorlar.. Hem bebeğe hemde kendin iç.. Yatıştırıcı özelliği var.. Rahat uyku için ve sinirleri rahatlamak için kullanılıyor
ayyy zaten ders değil nöbet yoruyor insanıııııkızlar napıosunuz şimdi geldim okuldan öyle yorgunum ki hem kat nöbetçiliği hem kütüphane nöbetçiliği verdiler bgn diğer hocalar gelmediği için..ikiye bölündüm resmen bir orda bir burda.üstüne derse gir hiç oturmadım
selam kızlar nasılsınız
ben yeni geldim toplantı yaptık
6-7-8. sınıfta olupta dört işlem bilmeyenlere ders verecekmişiz
bakalım hayırlısı
bugün nerdeyse bişey yemedim
ben bi üzerimi değiştirip yemke hazırlayım
gelirim sonra canlarım
ay kolay gelsin valla kabus bişeyyyyyy koca çocuklara toplama çıkarma öğretmekkk
kızlarr bugün saatlerdirr dışarıdayım yawssssss yoruldum ama cezaya kalmamak için hemencik girdimmm
kıyamam aslıcım sana yaaaa hay Allahh
2012 hemencik sana süprizler yapmışşşşş
neyseeee çzömüşssünüzzz sorunu şekerrrrr geçmiş olsun
Günaydın Arkidişlerimmmmmmmm yılın ilk pazartesisi güzel geçsin inşşşşşş
59.200 vayy süper
az kaldı diyosun he :)
1 parçacık ısırıp nefsini körletseydin.benimde reglimin3. günü bende öyleydim 3-5 gün önce doyma duygusu kayboluyor.aman dikkatt
bende gün sayıyorum Aslıcığım
benimde yaklaşıyo yaaa :18::18::18::18::18:
çabuk biter inş canım gelirsin 20 ocak cuma
iğrenç bi gece geçirdim ya kız çok mız mız ne yapacağım bilemiyorum 3,5 da uyudu o zmana kadar hep ağlama mızıldanma önceden bu kadar kötü değildi ya ne yapacağımı şaşirdim..sinirlerim geriliyor offff tanrım yaaaaaaaaaaa
ay bilemiyorum ilkoş ya anlayamadık bi türlüü nesi olduğunu gaz gibi değil aç da değil sütüm var aynı yani öncesiyle şaştık kaldık yaaaaaa..iyi bakalım nedenlerini affettim
bu aradaaaa az önce tartıldım 59,7 çıktımmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnn 50leri gördüm hahayyyyyyyyyyy
canım ya llah kolaylık versinn...dişlerimi cıkıyo ondan mı acep:26:
kızlar napıosunuz şimdi geldim okuldan öyle yorgunum ki hem kat nöbetçiliği hem kütüphane nöbetçiliği verdiler bgn diğer hocalar gelmediği için..ikiye bölündüm resmen bir orda bir burda.üstüne derse gir hiç oturmadım
allah kolaylık versin cnaım ya zor gerçekten konuşamıyorki söylesin şunum var diye
cadılığındanda yapabilir bak
süper canım tebrik ederim
daha erken değil mi diş için :44::44::44::44:
sağol canım
amin inş diyelim ama sıradan bir gündü işte
darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?