Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayşeee benim mayıstaki günümün menüsü ne oldu şimdiden düşünmeye başladım

temizlik yapmam lazımmmmmmmm...kız uyanık artık peşimde onu da götürcem süpürgeyle birlikte hehehehehhee

oyun olur onada fena mı

kızlar bu arada dün arkadaşımla dışarı çıktık kuzenimin nişanı için bir iki elbise denedim..çok kötü durmadılar bi mutlu oldum ki ayın 20sine kadar 58 olmalıyımmmmmmmmmmmmmmm

olursun inş canım

ahh cnaım bizimde okulda yok hamileyim yok emziriyorum yok formatörüm diye diye hoca kalmadı bu hafta 2 gün nöbet tutcam hemd eüst üste bir yarın bir çarşamba bende bunu düşünüyorum kara kara

inşallah canım ya biraz sıkıldım biraz özlem arttı

al ebndeden o kadar canım ya

İlkinciğim ne güzel gözlerin var maşallah topikteki kıslar birbirinden güzel tu tu tu tu

evet öyle nazar değmesin
ama en güzeli benim

Napcan Aslı acemilik işte hehehehe..kaç aylık ayol unuttumki ben solemişti hazal ama :)

yanlış hatırlamıyorsam 3-4 aylık değil miydi cadı

ya saliha ya gece çayı var bu zillinin içinde melisada var ama banamısın demiyor hiç bi işe yaramyor=(((((((((
bide yağla masaj yapıyorlar çocuğun rahatlaması için videolarına bi bak istersen.. ya da gaz problemivardır.. bariz bi rahatsızlığı yoksa çocuğun karnı tok altı temizse tekihtimal gaz sancısı var

bugün regl bitti ve sonunda iştahım kapandı.... öğlen uyandım temizlik yaptım bugün... yemeğimi yaparken bi rezene yapim dedim.. içine biraz reçel koyarak içtim hakikaten işe yarıyormuş...

bugün regl bitti ve sonunda iştahım kapandı.... öğlen uyandım temizlik yaptım bugün... yemeğimi yaparken bi rezene yapim dedim.. içine biraz reçel koyarak içtim hakikaten işe yarıyormuş...

ya cnaım rezeneyi nasıl içiyonuz anoson kokuyo resmen ya evde bir kokuyo sorma sanki çilingir sofrası kurduk

İlkinciğim ne güzel gözlerin var maşallah topikteki kıslar birbirinden güzel tu tu tu tu
teşekkür ederim cnm:))) o senin güzelliğin
ahh cnaım bizimde okulda yok hamileyim yok emziriyorum yok formatörüm diye diye hoca kalmadı bu hafta 2 gün nöbet tutcam hemd eüst üste bir yarın bir çarşamba bende bunu düşünüyorum kara kara

off off kolay gelsin sana cnm
ama en güzeli benim

bence de cnm en güzel kaptan:)

sabah
yarım dilim ekmek
1 lokma peynir

öğle
8-9 çubuk kraker
1 bardak çay

akşam
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
biber
1 bardak çay
avuç içi kadar katmer

allah kolaylık versin cnaım ya zor gerçekten konuşamıyorki söylesin şunum var diye

cadılığındanda yapabilir bak

süper canım tebrik ederim

daha erken değil mi diş için :44::44::44::44:
ay bencede cadılığından...ne zor şey bebek bakmakkkk..diş için erken 6. ayda falan çıkıyorrr

Napcan Aslı acemilik işte hehehehe..kaç aylık ayol unuttumki ben solemişti hazal ama :)
4,5 aylık olduu=)))))

bide yağla masaj yapıyorlar çocuğun rahatlaması için videolarına bi bak istersen.. ya da gaz problemivardır.. bariz bi rahatsızlığı yoksa çocuğun karnı tok altı temizse tekihtimal gaz sancısı var

ay yağla maşajda yaptık önceleri yok anam benimkine bişey etki etmiyorrrrr

güzel bi menüü

Günaydın Arkidişlerimmmmmmmm yılın ilk pazartesisi güzel geçsin inşşşşşş

yani menünde abartılacak bişi yok zaten..
süpersin arkadaşım yaaaa

kızlar bu arada dün arkadaşımla dışarı çıktık kuzenimin nişanı için bir iki elbise denedim..çok kötü durmadılar bi mutlu oldum ki ayın 20sine kadar 58 olmalıyımmmmmmmmmmmmmmm

olursun canım ben inanıyorum..
ben de bugün 2 yıl önceki formamı giydim..
başka servislerden geldiler nasıl zayıfladın diye..
bende yagçöz içtim dedim

canım pozitif bak spor yaptım say artık

sabah
yarım dilim ekmek
1 lokma peynir

öğle
8-9 çubuk kraker
1 bardak çay

akşam
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
biber
1 bardak çay
avuç içi kadar katmer

aslı meyve nerde:44::44:
akşama elma dogra yada ayva üzerine tarçın harika oluyo

kahvaltı:
1 kk peynir
1 yumurta beyazı

ögle:
1 kase cacık
1 porsiyon kuru fasulye

ara:
1 çatalcık yaş pasta

akşam:
1 tabak acı biber
1,5 kase topalak yemegi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…