- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.201
evet cnm oylede yenir ama haşla limonlu tuzlu suda kararmaması için..10 dak. falan yeter..fazla pişince vitamini kacıyor.birde suyunu atma makarna yada pilava ya da yemeğe koy..ben dun enginar haşladım suyu duruyo bugun kullanacam yemege..
temizlik yapmam lazımmmmmmmm...kız uyanık artık peşimde onu da götürcem süpürgeyle birlikte hehehehehhee
kızlar bu arada dün arkadaşımla dışarı çıktık kuzenimin nişanı için bir iki elbise denedim..çok kötü durmadılar bi mutlu oldum ki ayın 20sine kadar 58 olmalıyımmmmmmmmmmmmmmm
kızlar napıosunuz şimdi geldim okuldan öyle yorgunum ki hem kat nöbetçiliği hem kütüphane nöbetçiliği verdiler bgn diğer hocalar gelmediği için..ikiye bölündüm resmen bir orda bir burda.üstüne derse gir hiç oturmadım
koca bir aminnnnnnnnnnn
inşallah canım ya biraz sıkıldım biraz özlem arttı
İlkinciğim ne güzel gözlerin var maşallah topikteki kıslar birbirinden güzel tu tu tu tu
Napcan Aslı acemilik işte hehehehe..kaç aylık ayol unuttumki ben solemişti hazal ama :)
bide yağla masaj yapıyorlar çocuğun rahatlaması için videolarına bi bak istersen.. ya da gaz problemivardır.. bariz bi rahatsızlığı yoksa çocuğun karnı tok altı temizse tekihtimal gaz sancısı varya saliha ya gece çayı var bu zillinin içinde melisada var ama banamısın demiyor hiç bi işe yaramyor=(((((((((
bugün regl bitti ve sonunda iştahım kapandı.... öğlen uyandım temizlik yaptım bugün... yemeğimi yaparken bi rezene yapim dedim.. içine biraz reçel koyarak içtim hakikaten işe yarıyormuş...
acıktım daha yemek yemedm
teşekkür ederim cnm:))) o senin güzelliğinİlkinciğim ne güzel gözlerin var maşallah topikteki kıslar birbirinden güzel tu tu tu tu
ahh cnaım bizimde okulda yok hamileyim yok emziriyorum yok formatörüm diye diye hoca kalmadı bu hafta 2 gün nöbet tutcam hemd eüst üste bir yarın bir çarşamba bende bunu düşünüyorum kara kara
ama en güzeli benim
off off kolay gelsin sana cnm
bence de cnm en güzel kaptan:)
ben yediiimmm sende ye kendine gel
ay bencede cadılığından...ne zor şey bebek bakmakkkk..diş için erken 6. ayda falan çıkıyorrrallah kolaylık versin cnaım ya zor gerçekten konuşamıyorki söylesin şunum var diye
cadılığındanda yapabilir bak
süper canım tebrik ederim
daha erken değil mi diş için :44::44::44::44:
4,5 aylık olduu=)))))Napcan Aslı acemilik işte hehehehe..kaç aylık ayol unuttumki ben solemişti hazal ama :)
bide yağla masaj yapıyorlar çocuğun rahatlaması için videolarına bi bak istersen.. ya da gaz problemivardır.. bariz bi rahatsızlığı yoksa çocuğun karnı tok altı temizse tekihtimal gaz sancısı var
ayy canım katmer istediii şimdi yaaaaaaaaaaaaasabah
yarım dilim ekmek
1 lokma peynir
öğle
8-9 çubuk kraker
1 bardak çay
akşam
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
biber
1 bardak çay
avuç içi kadar katmer
güzel bi menüühemen menümüdee yazıyorummmm
sabah=öğlen
2 bardak süt
1 dilim ekmek
1 domates
yarım salatalık
1 kk peynir
1 çay kaşığı bal
1 yumurtaa
ara
3 ceviz
akşam
2 kepçe çorbaa
1 tabak kadar brokoli karnıbahar havuç haşlama
ara
1 kase mısır patlağı
ara bir muzDD
Günaydın Arkidişlerimmmmmmmm yılın ilk pazartesisi güzel geçsin inşşşşşş
ayy canım katmer istediii şimdi yaaaaaaaaaaaaa
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek
1kk peynir
omlet
2 zeytin
1 tk reçel
öğlen
1 dilim pasta(arkadaşımla dışarı çıktık=))))))
akşam
1 tane paçanga böreği(pasta yedim diye sözde az yicektim yani hafif ama olan bu=((()
ara
1 kivi
1 avuç kuruyemiş
bu aradaaaa az önce tartıldım 59,7 çıktımmmmmmmmmmmmmmm yaşasınnn 50leri gördüm hahayyyyyyyyyyy
kızlar bu arada dün arkadaşımla dışarı çıktık kuzenimin nişanı için bir iki elbise denedim..çok kötü durmadılar bi mutlu oldum ki ayın 20sine kadar 58 olmalıyımmmmmmmmmmmmmmm
kızlar napıosunuz şimdi geldim okuldan öyle yorgunum ki hem kat nöbetçiliği hem kütüphane nöbetçiliği verdiler bgn diğer hocalar gelmediği için..ikiye bölündüm resmen bir orda bir burda.üstüne derse gir hiç oturmadım
sabah
yarım dilim ekmek
1 lokma peynir
öğle
8-9 çubuk kraker
1 bardak çay
akşam
1 kk kadar peynir
2 zeytin
domates
biber
1 bardak çay
avuç içi kadar katmer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?