- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.321
sanırım bu hafta yine kilo veremicem benbu sabah dayanamadım tartıldım 123.6 çıktı yine adette su tutmuyor benim vucudum ama herhalde kiloda da ilerleme olmuyor hoş adet de olamadım ya
kızlar b arada 2 hfta önce felan anenme gitmiştim ya haniii orda annem bana bir tane kumaş pant. almış giydiğimde böyle tam oldu hani bol felan değil ama bugün sabah giydiğimde bel kısmı birazz bollaşmış daha ilk defa giydim:44::44::44::44::44::44: hayır anlamdığım şey şuu kiloda 100 yada 200 gram gidiyo ve yada tartıda veremiyo gibi gözüküyorumm ee o zman kıyafetler niye bollaşıyooo :44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
salihaaaaaaaaaa şekerimmm günaydınnnnnn
[sıze=3]günaydın sevgili arkadaşlarım. Iyiki varsınız ve dilerim gününüz şahane geçer. Hasta bebişleriniz iyileşir özlediklerinize kavuşursunuz, en çok özlediğiniz kişi çat diye gelip sürpriz yapar, bugün fazladan 400 kalori harcarsınız inşşşşaaaallllahhhh.) [/sıze]
günaydın canımmmmmmmmm annem uyandırdı sağolsun 1 saat konuştık geldim
annelerle ne kadar konussak yetmiyo valla uzak olunca pöfffff..benimkilerde gelecekler kuzenim nişanıvar diye..20 sinden önce ama bakalım tam ne zaman belli değil henüz...annem babam gelmmişlerdi arada ama kardeşimi 4 aydır görmüyorum gelsinde azcık kavga edelim heheheh..baksana senşn ne oldu hakanla aran?
hoş geldin ilkin bende dinlendim kalkıp yemek yapcemmşimdi geldim eve yorgunum kızlar bi bakıyım dedm dinlencem brz:)
sizler napıosunuz gününz nasıl gecio
valla dün mala bağlamıştım. eve gitmem 22:30 u buldu o derece yani.(
sanırım bu hafta yine kilo veremicem benbu sabah dayanamadım tartıldım 123.6 çıktı yine adette su tutmuyor benim vucudum ama herhalde kiloda da ilerleme olmuyor hoş adet de olamadım ya
hoş geldin ilkin bende dinlendim kalkıp yemek yapcemm
günaydınn kızlarrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?