Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yaa oyacım mala bağlamak nedemek
bu boyacı malasımı
yoksa mal-mülk anlamındaki malamı ikisnide düşünüyorumm anlayamadım hehe

hahahahah çok güldüm ya. şimdi şöyle izah edeyim şekerim;

mala bağlamak: hani böyle mal mal bön bön bakma durumu vardır etrafa. anlamaz gözlerle yani çine bilmeyen birinin çin mahallesinde arapça yol sorması gibi ahahahah

işte dün o derece yorulmuştum ki beynim o moddaydı:))))) bilmem anlatabildim mi şekerim

aslı ben yarın iş için günübirlik bursaya gidicem. ordan girebilir miyim bilmiyorum o yüzden yarın için izinli olabilir miyim? eger girebilirsem tabiki yazarım ama ortam ne olur bilmiyorum. orda uedaş bizim müşterimiz ve uzun saatler süren toplantılar olabiliyor. akşam da geç dönüyoruz istanbula eve gitmem 12 yi geçer muhtemelen.

gündüz ortam uygun olursa girerim ama olmaması durumunu düşünerek yarın izinli sayılmayı talep ediyorum

tamam canım izinlisin

ayy teşekkür edeirm şekerm ayşeyedesordum o anlattı istanbul ağzıyla konuyşur oyaa dedi nedemk olduğunu söyledi ::)))
şuanda mala bağladım cuk ladı bende

ahahahah dogrudur valla istanbul agzı olabilir bişey diyemiyorum. geçen de aslı sobayı çırptım dediğinde 5 dk düşündüm ne demek istedi diye:) kek hamurumu bu yahu dedim:) meger temizlemeye öyle demiş. bu farklılıklarımızı secviyorum ben ya. iyiki tanıdım hepinizi

eminmisin bence otlanırsın gibi geliyor o güzel kouya dayanaiblecekmisin yapmaa boşver
adet olmadığım dönemler çok iyi frenliyorum kendimi.. reglhaftasında kendimi bi afrikalı gibi hissediyorum.. mutfaktaki herşeyin elimden alınacağı hissine kapılıp hepsini midemde stok etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…