Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hayatın getirdigi imkansızlıklar ve baska seyler bizi çok yordu saırım

canım bneim inan hayat hiç kimse için dört dörtlük değil maalesef herkesss birşeylerle mücadele ediyorr etmeyede devam edecek gibi, inan önemli olan sağlıklı olmak gerisi birşekilde çözlüyor hallediliyorrrrrr
belki biraz mola vermek iyi gelebilirrr bazen çok fazla vakit geçirmekte insanları yıprataibliyorr özleiyn birbirnizi

çok fazla şey çok uzun zamandır ikimiz de yıprattı. üstüne kişiliklerimiz birbirinden bazı noktalarda çok farklı bazı noktalarda çok benzer ama farklı olanlar daha zor aşılıyor yada aşılamıyor. özlemek konu değil ben onu yanındayken de özlerim o da beni. sevgisel yakınlıksal bir durum yok. ama işsizlik girdiği işte ki ben hala aynı yerdeyim onu bir takım haksız sebeplerden çıkarmış olmaları onun o kişilere diş bilemesi ve benim hala orada calışmak zorunda olmam belki de en sıkıntılı konumuz. yarın tekrar oturup konusacagız. herşeyin hayırlısı

slm kızlar

okul aile birliği başkanı bütün öğretmenleri akşam yemeğe çağırdı 5 buçuk gibi gitcez ben şimdi banyoya giriyorum gelince görüşürüz

özgecim nasılsın fıstıkkkımmm küçük hanım nasıllar:)

iyiyiz canım ben düzeldim işte ufak ufak ortalığı topluyorum defnenin de dişi çıktı işte hehehee çok mutluyuz bgn :))))
sen nasılsın asıl:))ne zaman mezun ediyoruz seni kız gitmeye hiç niyetin yok heralde :))gitmeni istediğimden değil tabiki de sen biliyosun anlıyosun beni :)))))

Son düzenleme:

senin de mi çıkmanı istiyor canım işten..fakat türkiye şartların da iş bulup girmek çok zor..eğer sende çıkmak istiyorsan işten..ben de iş bakıyorum bulunca çıkacam diyebilirsin sevgiline ama iş bulmadan işini bırakma canım çok zor çünkü işsiz kalmak..sevgilin için de çok zordur eminim..benim eşim bi ara ben ne kadar karşı çıksam da beni dinlemeyip abisiyle ortak işe girdiler..tabi yürütemediler ve 5 ay işsiz kaldı o dönem cehennem azabı gibiydi sürekli kavga ediyorduk..kadının para kazanıp erkeğin kazanamaması erkek için en büyük hakaret gibi geliyor onlara...bir an önce iş bulur inşallah...

eller
ine sağlık canım

isabet olmuş canım :)) mücver yağlı oluyor bir de sen nasılsın bilmiyorum ama ben yapınca çok yiyorum mücveri (
evet isabetoldu bende acayip çok yyorum çok seviyorum olmadı yarın fırında yaparım ya kızartmam

yok bana işten çık demez. iş bulmamı istiyor tabiki iş bulmadan çıkmam mantıklı degil. zaten o da böyle biri degil. ama tabi ister istemez rahatsız oluyor. illaki sosyal ortamlar oluyor iş yerinde ve aslında cidden kötü biyer hem dindar geçiniyorlar hem %90 ı kapalı hem de hayatımda gördüğüm en dedikoducu fitneci yer. ama iş bulmak da çok zor özellikle de benim çalıştıgım sektörde. aramızdaki kavgalar genelde altyapıdaki kötü psikolojiden. yoksa kişisel bişey yok. yani yanyana olmaktan rahatsızlık sadakatsizlik falan gibi kötü durumlar asla yok. o da işsiz ya tabi onun ezikliği de var ne bileyim ya bazen diyorum ki acaba allah kısmet mi etmiyor biz boşuna mı zorluyoruz bişeyleri. hani derler ya allah istemezse olmaz diye. bir yıldır hersey hep kötüye gitti. artık bu düşünce belirdi aklımda. pek dindar sayılmam ama bu bile geliyor artık aklıma.

yarın oturup konusucaz taşan bardaklarımızı boşaltmaya birbirimize söylemediklerimizi konusmaya çalışıcaz. bakalım.

bu arada bana yılbası hediyesi zayıflatıcı masaj kemeri almış:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…