- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.901
canım kıyamam üzülmee yaaa birşekilde halledersiniz hem sizin uzn süredir bilirkteliğiniz vardı sanırımm aşarsınız neyse problem bazen öyle limonilik olaibliyor fıstıkkk düzelirsiniz
hayatın getirdigi imkansızlıklar ve baska seyler bizi çok yordu saırım
canım bneim inan hayat hiç kimse için dört dörtlük değil maalesef herkesss birşeylerle mücadele ediyorr etmeyede devam edecek gibi, inan önemli olan sağlıklı olmak gerisi birşekilde çözlüyor hallediliyorrrrrr
belki biraz mola vermek iyi gelebilirrr bazen çok fazla vakit geçirmekte insanları yıprataibliyorr özleiyn birbirnizi
özgecim nasılsın fıstıkkkımmm küçük hanım nasıllar:)
çok fazla şey çok uzun zamandır ikimiz de yıprattı. üstüne kişiliklerimiz birbirinden bazı noktalarda çok farklı bazı noktalarda çok benzer ama farklı olanlar daha zor aşılıyor yada aşılamıyor. özlemek konu değil ben onu yanındayken de özlerim o da beni. sevgisel yakınlıksal bir durum yok. ama işsizlik girdiği işte ki ben hala aynı yerdeyim onu bir takım haksız sebeplerden çıkarmış olmaları onun o kişilere diş bilemesi ve benim hala orada calışmak zorunda olmam belki de en sıkıntılı konumuz. yarın tekrar oturup konusacagız. herşeyin hayırlısı
eller14. TAKIM 238. Etap
aynalar ( 89,7 / 89,5 / 0,2 / 0,22% )
emidaf ( 66,6 /66,4 / 0,2 / 0,30% )
fiyona_07 ( 60,8 / 59,8 / 1,0 / 1,64%) yeni hedefi 50
mihracee ( 59,4 / 59,5 / -0,1 / -0,17%)
melekaysee ( 64,3 / 64,8 / -0,4 / -0,62%)
faTTa83 ( 70,2 ) izne ayrıldı.
1.73 ( 101,0 / 100,0 /1,0 / 0,99%)
hazos87 ( 60,0 / 59,5 / 0,5 / 0,83%)
pisiq ( 73,4 / 72,6 / 0,8 / 1,09%)
pinkcat87 ( 66,0 / 65,6 / 0,4 / 0,61%)
oyagibi (123,6 / 122,3 / 1,3 / 1,10%)
sergungunser ( 62,3 ) 233. Etapta izne ayrılmıştı. Diskalifiye oldu.
14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: 0,60%
evet isabetoldu bende acayip çok yyorum çok seviyorum olmadı yarın fırında yaparım ya kızartmamisabet olmuş canım :)) mücver yağlı oluyor bir de sen nasılsın bilmiyorum ama ben yapınca çok yiyorum mücveri(
senin de mi çıkmanı istiyor canım işten..fakat türkiye şartların da iş bulup girmek çok zor..eğer sende çıkmak istiyorsan işten..ben de iş bakıyorum bulunca çıkacam diyebilirsin sevgiline ama iş bulmadan işini bırakma canım çok zor çünkü işsiz kalmak..sevgilin için de çok zordur eminim..benim eşim bi ara ben ne kadar karşı çıksam da beni dinlemeyip abisiyle ortak işe girdiler..tabi yürütemediler ve 5 ay işsiz kaldı o dönem cehennem azabı gibiydi sürekli kavga ediyorduk..kadının para kazanıp erkeğin kazanamaması erkek için en büyük hakaret gibi geliyor onlara...bir an önce iş bulur inşallah...
isabet olmuş canım :)) mücver yağlı oluyor bir de sen nasılsın bilmiyorum ama ben yapınca çok yiyorum mücveri(
slm kızlar
okul aile birliği başkanı bütün öğretmenleri akşam yemeğe çağırdı 5 buçuk gibi gitcez ben şimdi banyoya giriyorum gelince görüşürüz
kızlar bu hafta galiba üçüncüyüz
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
ooo yemekler davetler iyiyimiş
oo iyimiş ya tebr,iklerrrrrkızlar bu hafta galiba üçüncüyüz
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
canım benim yaptıgımda hiç yağ olmuyor.cunku fırında yapıyorum çok lezzetli oluyor..veririm tarifi :)
kızlar ben çıkıyorum gelince görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?