- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.921
kızlar bu hafta galiba üçüncüyüz
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
çok fazla şey çok uzun zamandır ikimiz de yıprattı. üstüne kişiliklerimiz birbirinden bazı noktalarda çok farklı bazı noktalarda çok benzer ama farklı olanlar daha zor aşılıyor yada aşılamıyor. özlemek konu değil ben onu yanındayken de özlerim o da beni. sevgisel yakınlıksal bir durum yok. ama işsizlik girdiği işte ki ben hala aynı yerdeyim onu bir takım haksız sebeplerden çıkarmış olmaları onun o kişilere diş bilemesi ve benim hala orada calışmak zorunda olmam belki de en sıkıntılı konumuz. yarın tekrar oturup konusacagız. herşeyin hayırlısı
iyiyiz canım ben düzeldim işte ufak ufak ortalığı topluyorum defnenin de dişi çıktı işte hehehee çok mutluyuz bgn :))))
sen nasılsın asıl:))ne zaman mezun ediyoruz seni kız gitmeye hiç niyetin yok heralde :))gitmeni istediğimden değil tabiki de sen biliyosun anlıyosun beni :)))))
yok bana işten çık demez. iş bulmamı istiyor tabiki iş bulmadan çıkmam mantıklı degil. zaten o da böyle biri degil. ama tabi ister istemez rahatsız oluyor. illaki sosyal ortamlar oluyor iş yerinde ve aslında cidden kötü biyer hem dindar geçiniyorlar hem %90 ı kapalı hem de hayatımda gördüğüm en dedikoducu fitneci yer. ama iş bulmak da çok zor özellikle de benim çalıştıgım sektörde. aramızdaki kavgalar genelde altyapıdaki kötü psikolojiden. yoksa kişisel bişey yok. yani yanyana olmaktan rahatsızlık sadakatsizlik falan gibi kötü durumlar asla yok. o da işsiz ya tabi onun ezikliği de varne bileyim ya bazen diyorum ki acaba allah kısmet mi etmiyor biz boşuna mı zorluyoruz bişeyleri. hani derler ya allah istemezse olmaz diye. bir yıldır hersey hep kötüye gitti. artık bu düşünce belirdi aklımda. pek dindar sayılmam ama bu bile geliyor artık aklıma.
yarın oturup konusucaz taşan bardaklarımızı boşaltmaya birbirimize söylemediklerimizi konusmaya çalışıcaz. bakalım.
bu arada bana yılbası hediyesi zayıflatıcı masaj kemeri almış:)))
kızlar bu hafta galiba üçüncüyüz
kilo veren herkesi tebrik ediyorum
oy oy fadikim merhabaaaa napıyorsunkuzucum karşılaşamıyoruz artıkkızlarrrrrrrr ben geldim napıyosunuzz bakimmmmmm
kızlar dünnn birden çıktımm iyi akşamla diyemeden ama annemm geldi o yuzden aceleyle çıktımm
dün benim epilasyon randevum vardı nişntaşında iştee oraya gittik sonra beraber yemek yedikk ve teyzoşuma geldik sohbet felaN DERKEN ben uyuya klamışım sabahta işten izin almıştım 1-2 saat annemle teyzemle kahvaltı yapayım diyee ve sonra işe geldimm annemi yolculadım ben yarın gidicem allah izin verirse bugün evde işlerim var yarın kadın gelecek temzılık için bende çamaşırları felan ayarlıyım diye gidemedim bugünnn hoıuyyyy bukadar baya uzun oldu ama dün ve bugünün özeti
Menum:
08:00 beyaz peynir domates ve salatalıklı sandviç şekersiz çay
10:30 yeşil çay
12:00 yayla çorbası, et tantuni, ayran
akşam da salata yicem.
sabah 1 fincan şekersiz çay
2 dilim kepek ekmeğine 1 kk beyaz peynir,1 dilim jambon,1 yaprak marullu sandviç
ara yok
öğlen 2 kepçe tarhana çorbası
ara 1 adet muz
akşam 1 kase marul salatası 1 dilim kepek ekmeği
ara yarım elma yerim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?