- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #60.861
Günaydın kızlar nasılsınız??
günaydın diyecegim ama bu saatte kimse yokkiii:97::97::97:
ve grip oldumm..:2::2::2:
şu saat oldu ve ben hala dolanıyorum ortalıkta.......:99::99:
Kilom 122.3 nasıl oldu ben de bilmiyorum
evet tartı bana 59.5 dediii
kilomm 59.8
ama aşırı su kaybı yaşıdım şimdi bu kilo gerçek kilo mu bilemiyorum inşallah değişmez
aslı menüleri yorumlarken puan versek nasıl olur.. puanlama 5 üzerinden olsun... menün çok güzel 4 puan meeselaaa
hay maşallah sana:) hayatım snein bünyeee haftanın son günü metabolizmayı hızlandırıyorDDDD kiki hehehe tebirkler
geçen hafta:73.4 buhafta 72.6 yanii 800gr(((((((((
bildirim yapıyorum
100
dünkü menümm gün içerisinde rezene içiyomm sadece akşam var 1 kase salata biraz yoğurt 2 patates köftesi 1 dilim tahin
canımyaaaaa ilkdefa zayıfladığına sevinemedim hastalık yüzünden olması kötü
niye acaba :)) az ye dicem ama artık kilon da iyi yane...az yeme canım artık sağlıklı ve kilo yapmıyacak şeyler ye :)
kiki herkese menün çok güzel demek sıkıyo.. puanlama olsa herkes daha çok dikkat ederay salihacımmm valla hergün orjinal bir fikirle geliyorsun çok yaşa emi:))
Günaydın kızlar nasılsınız??
kilo bildirimi 64.8
1 aydır nerdeyse 1.5 kilo vermişimdeli ne üzülüyorsun 800 gr az mı çok iyi vermişsin canım bravo...öle her moralin bozulunca da yemeğe saldırma artık tutacaksın kendini ama açta kalmıyacaksın canım....
günaydın ilkoşşşşş...100 grdqan bişi olmaz yaaaa
kızlar ben kaçıyorum bebişi uyandırcam uyuyası tuttu zillinin acıkmıştır hehehe görüşürüzzz
ben biraz üzgünüm... ama inşallah daha iyi olurum. sen nasılsın
:)) aynen şekerim.. menüme yazmayı unuttum 2 avuç patlamış mısır yemiştim 100 grm 478 kaloriymişafiyet olsun salihacımmm tartı günü diyeeeeeee yemedin dimi yaramaz kedi seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?