Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aman bir bitseydi kış hayırlısıylaa yaaa :)))
dikkat et canım kalın giyin yollarda hastalanma

canım illa kaparım ben bir yerden üstüme yoktur biliyon

hay Allahh neyse zayıfladığın için bol geliyordur o artık sanaDD bahaneyle alışveirş yaparsın

öylede en sevdiğim pantolondu ya onla rahat ediyordum neyse artık

canım illa kaparım ben bir yerden üstüme yoktur biliyon
öylede en sevdiğim pantolondu ya onla rahat ediyordum neyse artık
ay senden kıymetlimi fıstıkkkkkk sakın üzülme onun içinn
ayrıca şimdiden neden razsın bakim hastalanmayaaaaaaaaaa(

yeni geldim canım bende ne olsun sen nasılsın

ben de iim ya kızlar benim dizlerim cok agrıyo romatizma mı var acaba ya da topuklu giyiyorum hep ben ondan mı
kızlar ne oldu biliyonuz mu giderken pantolonumu yıkamıştım sobanın kurutmalığına asmıştım kurusun diye boruya değmiş yanmış çektim pantolonumu yırtıldı

oyy gitmiş pantolon yenisini alırsın senden önemli mi:)

ben de iim ya kızlar benim dizlerim cok agrıyo romatizma mı var acaba ya da topuklu giyiyorum hep ben ondan mı:)
hastalık konusundaaa ezbeer konuşma ii değil canım yaaaa fiziktedavi merkezine gitsen gii bir hkeime görünsennnn sanırım çok ii olurrr meslek hastalığıda olaiblir sürekli ayakta durmaktan dolayı((

yaaaa diğer kızçelerde gelsin yaaa nerdelerrrrrr

ilknur tenhada kıstıralım mı onları

ben de iim ya kızlar benim dizlerim cok agrıyo romatizma mı var acaba ya da topuklu giyiyorum hep ben ondan mı

oyy gitmiş pantolon yenisini alırsın senden önemli mi:)

geçmiş olsun canım topuklu ayakkabı ile ayakta duruyon ya ondan olabilir romatizma olsa soğukta ağrır genelde

hee gitti pantolon

kızlar şimdi ne oldu biliyonuz mu bizim salonun kapısı büyük ikili camlı soba yakınında sobayı gelince yaktık tekrardan sönmüştü birden çok ısındı cam çatladı

bu soba işini biz beceremiyoz ya

senin bu soba maceraların benim araba macerama benziyor hergün bir olayDDD benim trafikte hergün bir vukuatım oluyorrrrda
emre bukadar olay yaşamayı nasıl başarıyorsun ilkoş diye tebrik ediyor beni
geçmiş olsun kuzucum ya

Son düzenleme:

sadece çatlak mı kırıldı mı kötü olmuş ya bu gecelik idare etse en azından (

öyle ya malesef her gün bir sorun

sadece çatlak mı kırıldı mı kötü olmuş ya bu gecelik idare etse en azından (

çatladı canım cam kalın ya bizde kalın karton yapıştırdık cama sıcaktan daha çok etkilenmesin diye sobanın altınıda kapattık

kızlarr ben çıkıyorumm kociş birazcık küstü gönlünü alayım ben koca bebeğiminn:((( pehh
sviyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…