- 19 Ekim 2009
- 11.217
- 749
- 413
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #61.381
güzellik salonlarının kesinlikle para için yanlış ve yavaş tedavi uyguladıklarını söylüyorlar.. Hastane ve klinikte olanlar memnun.. Yinede bi arkadaş tavsiyesi lazım:)ben düzenli olarak her ay sir ağda yaptırıyorum canımmm ama lazerde düşündümm birkaç yaptırandna olumsuzzz şeyler duydum( kukuşları yakmışlarr hep: tırs tırs oldum vazgeçtim
Kızlar merhaba..
şuanda kolumdaki serumla bitik bi vaziyette nete girdim..
çok kötü hasta olmuşum..
Bu hafta raporluyum yarın gündüze iyileşirsem girerim nete belki sizden izin istiyorummm
herkese iyi akşamlar:2::2::2::2::2::2::2::2:
bu kıza nazar değdi haksızmiyimKızlar merhaba..şuanda kolumdaki serumla bitik bi vaziyette nete girdim..çok kötü hasta olmuşum..Bu hafta raporluyum yarın gündüze iyileşirsem girerim nete belki sizden izin istiyorummmherkese iyi akşamlar:2::2::2::2::2::2::2::2:
ilkincim geçmiş olsun yawruşum mesajlarını 2-3 defa saydım yaa((( maalesefff 7 yi tamamlayamadım
güzellik salonlarının kesinlikle para için yanlış ve yavaş tedavi uyguladıklarını söylüyorlar.. Hastane ve klinikte olanlar memnun.. Yinede bi arkadaş tavsiyesi lazım:)
Kızlar merhaba..
çok kötü hasta olmuşum..
Bu hafta raporluyum yarın gündüze iyileşirsem girerim nete belki sizden izin istiyorummm
1 senedir araştırıyorum.. Memnun olmayanların hepsi güzellik salonlarından.. benim ev hastaneye çok yakın o yüzden araştırmayı hızlandırdım:)ii araştır derim şekerimDDDDD ben vazgeçtim o fasıldan şimdilik
Kızlar merhaba..
çok kötü hasta olmuşum..
canım benim ne diyeceğimi bilemedim.. Allah mekanını cennet etsin..kızlar o kadar sıkılıyorum ki anlatamam bunalıyorumsorun nedir diye düşünüyorumdüşünmesemde bilinçaltıma yerleşmiş bütün hücrelerime yazılmış durumda2 hafta sonra annemin ölüm yıl dönümü düşünmesemde bedenim tepki veriyor işte boğuluyorumm
aslıcım Allah sabır versinnkızlar o kadar sıkılıyorum ki anlatamam bunalıyorum
sorun nedir diye düşünüyorum
düşünmesemde bilinçaltıma yerleşmiş bütün hücrelerime yazılmış durumda
2 hafta sonra annemin ölüm yıl dönümü düşünmesemde bedenim tepki veriyor işte boğuluyorumm
canım benim ne diyeceğimi bilemedim.. Allah mekanını cennet etsin..
aslıcım Allah sabır versinn( kıyamamam çok üzüldümmmm nasıl teselli verilir bilmiyorum ki ((
ama ölüm hepimiz için varrrrr annenin yıldönümünü biizmleee paylaş olurmu bende dua etmek yasin okumak isterimm
allah rahmet eylesin
yağ olmadan nasıl patlarki mısır.. Kıskançlıktan mi patlıyor acabakızlar naber menümü yazıp cıkcamkahvaltıiki dilim ekmekle tost3-4 zeytin1 yumurta1 çay kaşığı recelikindi2 lahmacun1 bardak sıkılmış portakal suyu (cokkk acıkmıstım )akşam 1 bardak patlamış yağsız mısır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?