Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ilkincim geçmiş olsun yawruşum mesajlarını 2-3 defa saydım yaa((( maalesefff 7 yi tamamlayamadım

ben düzenli olarak her ay sir ağda yaptırıyorum canımmm ama lazerde düşündümm birkaç yaptırandna olumsuzzz şeyler duydum( kukuşları yakmışlarr hep: tırs tırs oldum vazgeçtim

Kızlar merhaba..
şuanda kolumdaki serumla bitik bi vaziyette nete girdim..
çok kötü hasta olmuşum..
Bu hafta raporluyum yarın gündüze iyileşirsem girerim nete belki sizden izin istiyorummm
herkese iyi akşamlar:2::2::2::2::2::2::2::2:

ben düzenli olarak her ay sir ağda yaptırıyorum canımmm ama lazerde düşündümm birkaç yaptırandna olumsuzzz şeyler duydum( kukuşları yakmışlarr hep: tırs tırs oldum vazgeçtim
güzellik salonlarının kesinlikle para için yanlış ve yavaş tedavi uyguladıklarını söylüyorlar.. Hastane ve klinikte olanlar memnun.. Yinede bi arkadaş tavsiyesi lazım:)

canımcım çokk çokkk geçmiş olsunnnnnn bol bol bol dinlen hemencik iyileş aramızaa geri gel özlüyoruzz biz seniiii
tekrar geçmiş olsun fıstık

bu kıza nazar değdi haksızmiyim

güzellik salonlarının kesinlikle para için yanlış ve yavaş tedavi uyguladıklarını söylüyorlar.. Hastane ve klinikte olanlar memnun.. Yinede bi arkadaş tavsiyesi lazım:)

ii araştır derim şekerimDDDDD ben vazgeçtim o fasıldan şimdilik

gecmiş olsun canmm evde nasıl serum taktınız yav:S

geçmiş olsun canım ya kendine iyi bak

kızlar o kadar sıkılıyorum ki anlatamam bunalıyorum
sorun nedir diye düşünüyorum
düşünmesemde bilinçaltıma yerleşmiş bütün hücrelerime yazılmış durumda
2 hafta sonra annemin ölüm yıl dönümü düşünmesemde bedenim tepki veriyor işte boğuluyorumm

canım benim ne diyeceğimi bilemedim.. Allah mekanını cennet etsin..

aslıcım Allah sabır versinn( kıyamamam çok üzüldümmmm nasıl teselli verilir bilmiyorum ki((
ama ölüm hepimiz için varrrrr annenin yıldönümünü biizmleee paylaş olurmu bende dua etmek yasin okumak isterimm
allah rahmet eylesin

canım benim ne diyeceğimi bilemedim.. Allah mekanını cennet etsin..

amin sağol canım

amin tşk edrm canım tamam haber veririm allah razı olsun senden

kızlarr akşam yemeğinden sonra arada tatlı yiyecektim vazgeçtimm
4 tane minik mandalina yedim ohhhh süperdii

kızlar naber menümü yazıp cıkcam

kahvaltı
iki dilim ekmekle tost
3-4 zeytin
1 yumurta
1 çay kaşığı recel

ikindi
2 lahmacun
1 bardak sıkılmış portakal suyu (cokkk acıkmıstım )

akşam
1 bardak patlamış yağsız mısır

yağ olmadan nasıl patlarki mısır.. Kıskançlıktan mi patlıyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…