Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yüzüme yaptırdım canım 2 yıl kadar oldu. ben de alexle yaptırdım ama esmer oldugum için uzun sürdü. bir de şimdi tam mevsimi yaza kalma yaptıracaksan çünkü gneşten koruman lazım
komple yaptırmak istiyorum.. iğneli lazer arasında gidip geliyordum.. kaliteli olunca lazerde iyi etki ediyormuş.. hastanede yaptırmayı düşünüyorum ya da klinik

:2: günaydın güzeller:2:
nasılsınız ben şekilde görüldügü gibi gayet kötüyüm.
ama sizide merak ettim kaç gündür ne ettiniz diye bi bakem dedim ama çok halsizim

DDDD benden çok ymeişsssin ohhhhh afiyet olsunDDD üzülmedim kendime:)))

08.01.2012 sayım

aynalar: 7+
banucan: 0 cezaya kaldı bir daha gelirse ??
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 2 tane cezaya kaldı sanırım izinli miydi bilmiyorum?
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73:izinli
fatta : izinli

Son düzenleme:
ama sizide merak ettim kaç gündür ne ettiniz diye bi bakem dedim ama çok halsizim
canım benim yaaa avatarın çok enerjik duruyorr biz seni hep öyle hatırlamak istiyoruzz hastalık ykaışmıyorrr hemencik iyileşirsin inş.:)
ay canım ya kusura kalma geç oldu biraz hayırlı olsun allah tamamına erdirsin saglıkla kucagına almayı nasip etsin...

ay ay çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim saoalsun aminnnnnnnnnnn inş. canım benim
ne kusuru estf. teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Herkese günaydın şahane bir hafta diliyorum.
oyacımm sana da şahaneee bir haftaaaaa=)

kız yok bu sefer ben yapmadım hazır hehehehe
günaydınnn canlarımm
günaydınnnnnn ilkoşş
günaydınn kızlarr
günaydın salişşş

aa niye bu kadar az yedin :)))))
ayy çok az cidden heh=)
emoşşş dinlensene yaaaaaaaaaaaaa yat uyuuuu

selam kızlar nasılsınız okuldan yazıyorum bi bakam dedim herkes yemekte
ben bugün okul çıkışı ilçeye gitcem komşunun kızına hediye alcam doğum günü var yarın haber vereyim geç gelirim bugün
sonra çok merak edersiniz bizim bu kaptan nerde başına bi iş mi geldi diye

heheheh tamam canım al bakalım hediye=))))

bu hafta çok önemli kararlar aldım ve az sonra uygulamaya başlicam...günde en azından 1 saat kpss çalişmaya karar verdim başlamam lazım artık veeeee mekik,bacak hareketleri yapmaya başlicammm...akşama yazıcam size heheheh bakalım ne kadarını yapıcammm..kız hazzır uyuyo önce kpss şimdii=))))ıykkkkkkk

kızlar selam bugünkü menümü yazayım akaşam kemer sıkayım yoksa zor

sabah
1 bardak süt

öğlen
3-4 tike tavuk göveç
2 dilim ekmek
yarım porsiyon künefe
4 çatal patlıcan salatası

ara
2 hurma
3 ceviz

akşam
yarım tabak kereviz yemeği

bende mi kpss ye girsem acaba:) sonrada atanamasam mesela daha fazla bunalıma girsem. umarım kararlarını uygularsın bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…