- Konu Sahibi Pinarbartu
- #61.461
canım defneciğin düzelmesine çok sevindimmmm geçmiş olsun yavruşa bu arada :))) afiyeet olsun canım aslıcık hepimizn kulaklarını çeksee iyiydirDDDD
bilhassa benimm cozuttum![]()
sen artık torpillisin canım :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım defneciğin düzelmesine çok sevindimmmm geçmiş olsun yavruşa bu arada :))) afiyeet olsun canım aslıcık hepimizn kulaklarını çeksee iyiydirDDDD
bilhassa benimm cozuttum![]()
özgecik merhabaaaa
sen yazıyorsun bende sana cevap yetiştiriyorumhahaha
sen artık torpillisin canım :)))
canım bneim inş. tatlı olurum acı ekşi bişi olmam
ama inan dört gözle bekliyorum o günleri desem yeridirgeçmek bilmiyor vakitttt
7,5 ay var ya
![]()
yerimm ben onu bneim içinde mıncıkla öp olurmu çok çocuk sevesim varrrhahahaa ben de sana yetiştim canım :) iyiyim canım defne uyuyordu o uyurken gireyim dediydim ama şimdi uyandı ve bana bakıp ıhlamaya başladı :))
kız ilkoş bgn sağlık ocağına gittim defnenin aylık kilosuna boyuna bakıtmaya yeni doğmuş bebişler vardı ayy bi özledim defnenin bebikliğini anlatamam.o bakışları mıkıl mıkıl sesleri o kadar başka ki keşke dedim ilkoş yakınımda olsaydı onun bebikini severdik doğunca dedim neyse artık resimlerini gösterirsin bize :)
ben de öleydim hele varya hamileliğin son günleri bitmiyordu..şimdi 8 aylık oldu ne çabuk geçmiş günler diyorum...
benim kilo verme işi hayal olduartık
koruyaiblirsme ne mutlu bana![]()
özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 izDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss
![]()
canım ilk 2 iyi hiç almasan olur ama ondan sonra ki 2 ay 500 gr alman lazım sonraki aylarda 1 er kilo alman lazım o kiloları sonra vermen kolay önemli olan emzirme dönemi..sen doğurur doğurmaz geri dön aramıza :))))
canım ilk 2 iyi hiç almasan olur ama ondan sonra ki 2 ay 500 gr alman lazım sonraki aylarda 1 er kilo alman lazım o kiloları sonra vermen kolay önemli olan emzirme dönemi..sen doğurur doğurmaz geri dön aramıza :))))
o bitmiyor canım son aya kadar devam ediyor sayma olayı :)) ama 20. haftadan sonra biraz daha azalıyor çünkü hareketlerini hissetmeye başlıyorsun :)))
ilkoşum ben defneye muz yedirecem gelirim yine canım öpüyorum seni :)) hamile![]()
ben yaptırmadım ama benim arkadaşlar yaptırmış iğneli epilasyonu çok felaket acıyormuş:18::18:bende hatta koltuk altı için düşünmüştüm kurtulmak içi ama çok acıdı diyince vaz geçtim![]()
kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim
okuldaaa mahsur mu kaldın şekerrr yoksaaa kıyamam
bu arada salihacım aslıcım hoş geldinizzzzbugün çenem düşük
herkese laf yetiştiriyorum
kesin 100 bulur saysanız
okulda kalmadım canım ama okuldan eve gelene kadar kardan adam oldum
iyiki sayılmıyor yoksa yanmıştı ayşe