Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

özgecik merhabaaaa:D
sen yazıyorsun bende sana cevap yetiştiriyorum:Dhahaha

hahahaa ben de sana yetiştim canım :) iyiyim canım defne uyuyordu o uyurken gireyim dediydim ama şimdi uyandı ve bana bakıp ıhlamaya başladı :))
kız ilkoş bgn sağlık ocağına gittim defnenin aylık kilosuna boyuna bakıtmaya yeni doğmuş bebişler vardı ayy bi özledim defnenin bebikliğini anlatamam.o bakışları mıkıl mıkıl sesleri o kadar başka ki keşke dedim ilkoş yakınımda olsaydı onun bebikini severdik doğunca dedim neyse artık resimlerini gösterirsin bize :)

hahahaa ben de sana yetiştim canım :) iyiyim canım defne uyuyordu o uyurken gireyim dediydim ama şimdi uyandı ve bana bakıp ıhlamaya başladı :))
kız ilkoş bgn sağlık ocağına gittim defnenin aylık kilosuna boyuna bakıtmaya yeni doğmuş bebişler vardı ayy bi özledim defnenin bebikliğini anlatamam.o bakışları mıkıl mıkıl sesleri o kadar başka ki keşke dedim ilkoş yakınımda olsaydı onun bebikini severdik doğunca dedim neyse artık resimlerini gösterirsin bize :)
yerimm ben onu bneim içinde mıncıkla öp olurmu çok çocuk sevesim varrr:DDDD
:)kız senin bıdıktaa daha minicik yawssss okadar farkediyormu şekerimmmmmm
inş. kısmet olurda görüşrüz olmadı kamera açarım ben sana:DDDD defne ablalık yapar bıdığa

ben de öleydim hele varya hamileliğin son günleri bitmiyordu..şimdi 8 aylık oldu ne çabuk geçmiş günler diyorum...

özgecik bişi sorucam şimdi ben resmen gün sayıyoyrum bugün 6+1 iz:DDDD nezamandan sonra bırakacğaım bu faslı yawss:D

benim kilo verme işi hayal oldu:D artık
koruyaiblirsme ne mutlu bana:D

canım ilk 2 iyi hiç almasan olur ama ondan sonra ki 2 ay 500 gr alman lazım sonraki aylarda 1 er kilo alman lazım o kiloları sonra vermen kolay önemli olan emzirme dönemi..sen doğurur doğurmaz geri dön aramıza :))))

canım ilk 2 iyi hiç almasan olur ama ondan sonra ki 2 ay 500 gr alman lazım sonraki aylarda 1 er kilo alman lazım o kiloları sonra vermen kolay önemli olan emzirme dönemi..sen doğurur doğurmaz geri dön aramıza :))))

:))))))) inş. ddiğin gibi olurrrr fıstıkk:D
hımsssss doğurana kadar burdayım:D doğurur doğurmazda burdayım:D

:))))))) inş. ddiğin gibi olurrrr fıstıkk:D
hımsssss doğurana kadar burdayım:D doğurur doğurmazda burdayım:D

kızlar gidemedim
zil çalmasına 10 dk kala bir kar bastırdı her yer bembeyaz oldu tipide var şimdi gidip yolda kalmakta var vazgeçtim

bu arada salihacım aslıcım hoş geldinizzzz:D bugün çenem düşük:Dherkese laf yetiştiriyorum:D kesin 100 bulur saysanız

Back
X