- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.241
canım onu takım kaptanımız aslıyla yani aynalar ile konusacaksın..akşamüstü girer..kızlar boş yeriniz var mı takım arayanlar kısmında 14 takıma bekleriz diye yazmışınız bende takım arıyomda...
birde kurallarınız neler...
canım onu takım kaptanımız aslıyla yani aynalar ile konusacaksın..akşamüstü girer..
tbb hazalcım çok iyi kilo vermissin spor yapıyormuydun.. aslında buhafta egzersiz yapıyodun onun etkisimiacep14. TAKIM 239. Etap aynalar ( 89,5 / 89,1 / 0,4 / 0,45% ) emidaf ( 66,4 / 66,4 / 0,0 / 0,00% ) fiyona_07 ( 59,8 / 59,6 / 0,2 / 0,33%) mihracee ( 59,5 / 59,5 / 0,0 / 0,00%) melekaysee ( 64,8 / 64,5 / 0,3 / 0,46%) 1.73 ( 100,0 / 99,8 / 0,2/ 0,20%) hazos87 ( 59,5 / 58,4 / 1,1 / 1,85%) pisiq ( 72,6 / 71,6 / 1,0 / 1,38%) pinkcat87 ( 65,6 / / / %) oyagibi (122,3 / 124,0 / - 1,7 / -1,39%) faTTa83 ( 70,2 / 69,2 / 0,5 / 0,71% ) 238. Etapta izne ayrılmıştı kilosu ikiye bölündü. Kendi isteği ile takımdan ayrıldı. 14.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: %Kızlar ilkin bildirim yapmadı Perşembe akşamları yapıyordu dün notları girerken unuttu galiba Bu hafta genel listeleri de ben hazırlıyorum okuldan sonra listemizi yayınlayacam ilkin inş gelir söyler kilosunu
eve 1 saat uzaklıkta arabadan inip yürüyüş yapsan oooooo çok rahat kilo verirsin tabii diyeti aksatmadanişyeri ile ev arası yüzlerce km:) evim sarıyerde aşkı memnunun çekildiği caddede işim üsküdar altunizadede.)))) sahilde yürünmüyor bu sogukta ama şunu yapabilirim havanın çok soguk yada sağanak yagıslı olmadıgı ve benim 6 da çıkabildiğim günlerde işyerinden üsküdara yürüyebilir(30 dk sürüyor) ordan motora binip beşiktaşa geçer ordan da tekrar otobüse biner sarıyere giderim. 6 da bile işten çıkınca eve gitmem 2 saat eve gidince de yorgunluk vs spor zor geliyor ama haklısın yapmak lazım artık
allah allah ben 5 çocuk yapmayı düşünüyorum.. tabi şimdi değil..yok bee ne kardeşi yani şu an istiyeceğim son şey bile değil bi daha hamile kalmak...allah kızıma uzun ömür versin olmayanlara isteyenlere versin ben her ay düzenli adetimi göreyim mümkünse
kızlar boş yeriniz var mı takım arayanlar kısmında 14 takıma bekleriz diye yazmışınız bende takım arıyomda...
evet canım bu hafta başlamıştım debelenme hareketlerine sanırım onun etkisi olduu ama aslında 4 gün yaptım işe yeradı demek ki yoksa az yemedim haniii..bi de belkide sabahları genelde nesfit yedim ondan mı ki acepppptbb hazalcım çok iyi kilo vermissin spor yapıyormuydun.. aslında buhafta egzersiz yapıyodun onun etkisimiacep
aallah allah ben 5 çocuk yapmayı düşünüyorum.. tabi şimdi değil..
evet canım bu hafta başlamıştım debelenme hareketlerine sanırım onun etkisi olduu ama aslında 4 gün yaptım işe yeradı demek ki yoksa az yemedim haniii..bi de belkide sabahları genelde nesfit yedim ondan mı ki acepppp
a
neyyyyy 5 çocuk muuu amaninnnnnnnnnnnnnnnnnnn tırs tırssssssssss
maşallah canım iyi vermişsin yine ben de oda yok baksana gram gram gidecek benden heralde artık
kız sen nediyosun ışıkları 11 de söndürüyoruzzz yok anam inat benimki bi de düşün bak gece 11 de de yıkadık yani mayışması lazım yok cingöz gibi benimkiiii..ne yapsak kar etmiyoo bu cadıyaaaa
kızlar boş yeriniz var mı takım arayanlar kısmında 14 takıma bekleriz diye yazmışınız bende takım arıyomda...
28 yılı çöpe attım. Onur Yalazı'nın zayıflama hikayesi |
kızlar bi bakın ne kadar değişmiş adamın tipi:s benimkide böyle değişir sanırım
bide türk kahvesi iç şekersiz o da metabolizmayı hızlandırıyo hemde kalorisizz...bana drum yanındaki hemşire demişti zayıflatıyo diye
evet ya spor şart cidden..hem zayıflayınca sarkmamamız lazım..bide biz doğum yaptımkarnı toparlamamız lazımmyok arkadaş farz oldu spor.
evet ya bencede o zaman 500 gr daha verirdinnbu hafta ilk günler kaçamaksız gitti ama salı yarım tabak mantı çarşamba akşam 1 tabak makarna yedim dün yarım tabakpilav yedimgündüzleri hiç yiyemiyordum neredeyse 1 tabak lahana yiyerek geçiştiriyordum.. yinede kilo verdim.. mantı pilav makarnada olmasaydı yarım kilo daha verirdim haftaya inş
dr larda söylüyo zaten elektrikli süpürge ve saç kurutma makinesini...ama o saatte elektrikli süpürge açsam nolurrr hahahah....ağlarken susuyo işe yarıyo yani ama yapmıyorum valla ben..sesi hoşlarına gidiyo bebeklerin.ama benimki uyusada 30 dk sonra cin gibi uyanıyo hehhe.şimdi bayıldı uykusuzluktannnn zatenn..kendi kendine otokoltupunda uyudu deliiigece banyosağlıklı olsunda uyumasın internetten bi araştır bakalım nasıl uyutuyor anneler.. çocuğun odasında elektrikli süpürge çalıştırarak çocuğunuuyutanlar hatta bebeğin kafasına saç kurutma makinasını tutarak bebeğini uyutmaya çalışan beyinlerde var
uçururuz bizzz şekerimmmkızlar neyapmışssınız yaaa sayfalar uçmuşDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?