- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #62.261
28 yılı çöpe attım. Onur Yalazı'nın zayıflama hikayesi |
kızlar bi bakın ne kadar değişmiş adamın tipi:s benimkide böyle değişir sanırım
ateşli hatun seniii:))))evet canım ateşim fazla geliyooo
ye beni ye beniii :)))))))oy güzel anna yerim ben seniii.
:
oyacımmmm çokgüzellll mantıklı şeyler söylemişssin evli olaya gerek yokkkk aklın yolu bir dimiiiiii inş. salihacımm dikkate alır söylediklerinieşin mi senle konusmuyordu? sorununuz ne ki. ve ailler neden bu kadar müdahil. tamam onların evlatlarısınız ama sonucta artık siz de bir ailesiniz. bene vli değilim hoş fikir beyaz etmek de haddim degil ne olur beni yanlış anlama ama ilişkilerde yola çıakrak edindiğim fikir şu; eşinle yada sevgilinle arandkini ne ailene ne arkine anlatma çünkü illaki düzelir ama anlattıgın kişiler kendilerinde müdahil olma yorum yapma vs hakkı buluolar. hele de hayatınızdaki kişilerse daha fena. ailenle de konus bence karışmasınlar bu kadr.
saliahalrın durumunu bi pek çözemedikkkk fazlaaaa komplekss bir durum varrrrrr inş. hallederlerrrralla alal onların demesiyle mi ya. onlar bigün ölüp gidecek siz beraber kalacaksınız. olmuyorsa olmuyor diye bişi mi var ya bak sinirlendim:s lütfen eşini karşına alıp konusur musun herseyi. yani tüm çıplaklığıyla konusmaktan bahsediyorum. söylenmeyenleri de söylemekten ve bir karar almaktan. ama bu karar ayrılık olmamalı. hele ki bu sebepten. ha sevgi yoktur saygı yoktur. artık tahammul edemiyorsunuzdur birbirinize bitmiştir aranzıdaki hersey ok. ayrılın anasını satim. ama onlar istemiyor diye degil. ay valla sinirlendim
başka sitelerden link vermek yasak sanırım alıntı yapıncada site ismi vermek lazım sanırsam ben öyle biliyom:26:
evet ya spor şart cidden..hem zayıflayınca sarkmamamız lazım..bide biz doğum yaptımkarnı toparlamamız lazımm
evet ya bencede o zaman 500 gr daha verirdinn
dr larda söylüyo zaten elektrikli süpürge ve saç kurutma makinesini...ama o saatte elektrikli süpürge açsam nolurrr hahahah....ağlarken susuyo işe yarıyo yani ama yapmıyorum valla ben..sesi hoşlarına gidiyo bebeklerin.ama benimki uyusada 30 dk sonra cin gibi uyanıyo hehhe.şimdi bayıldı uykusuzluktannnn zatenn..kendi kendine otokoltupunda uyudu deliii
eyvah beni bunu bilmyiordum ne olacak şimdi:18:
yok bee bebişler radyosyona maruz kalınca sersem oluyorlar.. çocuğun kafasına saç kurutma makinası tutan beyin beni kızdırıyo.. ben bile tahammül edemezken bi parça bebek ne yapsın
saliahalrın durumunu bi pek çözemedikkkk fazlaaaa komplekss bir durum varrrrrr inş. hallederlerrrr
annesi oğluna sarılırken kasnak oğlum diyormuş çok güldüm yaaa
tebriklerrrrr canım çok güzel kilo vermişssin:))))))))
kilo bildirimi
geçen hafta:72.6
bu hafta:71.6
verilen kilo:net 1 kilo
daha çok vermek istiyodum
neyse haftaya
merhaba fıstıkım:))))))oyyyyy taze anniş günaydınnn
ayy olur mu hiç yaz senn bize mutlakaaaaaaaaaaaa
hazalımmmm senin bu bıdıkkkk gözümü korkutmaktakızlar bu arada berbat bi gece geçirdimmmm...3-3.30 a kadar oturduk hanım efendiyle sonra meme emdi 4 gibi uyudu...yatırduım yatağına yarım saat pışpışladım 5 te uyandı geri bu sefer babası pışpışladı5.20 de uyudu..sonra 6 da geri uyandı allahım bi sinir oldıum ki dedim uyuma yaaaaa..aldım salona gittik 7 ye kadar oturdukk.sonra mızıldandı meme emdi 7.20 de uyuduuu..salağa döndüm yemin ediyorum yaaaa.gecelerden nefret ediyorum bende normal saattlerde uyumak iistiyorum ne zaan düzelecek bu çocukk =(((((
hiçbişigörmüyorum
kilo bildirimi 58,4..........ayy çok mutluyummm.amacım 20sine kadar 58 olmaktı sanırım olicikkkk sonrada 55 kop koppp=))))
yok kız kafasına tutulur muuu.uzağında çaliştşrşnca sesi hoşuna gşdiyoo
süpersin yaaaaa tebrik tebrik harikaaaasınnçok özenmekteyim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ya kızlar ucurmuşsunuz saufaları ben neresinden başlayacam geçmişin??
tempoyaaa bak okurken yoruldumişyeri ile ev arası yüzlerce km:) evim sarıyerde aşkı memnunun çekildiği caddede işim üsküdar altunizadede.)))) sahilde yürünmüyor bu sogukta ama şunu yapabilirim havanın çok soguk yada sağanak yagıslı olmadıgı ve benim 6 da çıkabildiğim günlerde işyerinden üsküdara yürüyebilir(30 dk sürüyor) ordan motora binip beşiktaşa geçer ordan da tekrar otobüse biner sarıyere giderim.
6 da bile işten çıkınca eve gitmem 2 saat eve gidince de yorgunluk vs spor zor geliyor ama haklısın yapmak lazım artık
:))))))) çok tatlısınızzzz yaaaaa:))))yaa ilkoşum sorma hastayım diye işten izin almış gelmiş bende izin aldım o hasta diye akşama kadar okey oynadı nette sinir etti beni ben de hasta diye ilişmedim ama suyunu çıkardı yani bundan sonra vermiycem pcyi filan..kızdırdı benionun yüzünden cezaya da kaldım
merhaba fıstıkım:))))))
aslıcım bir hafta dahaa dene bakalaım dedi bu haftada buradayım hehehe takım yüzdenizidüşürüyorum ama artıkk kusuruma bakmayın kızçeler
hazalımmmm senin bu bıdıkkkk gözümü korkutmaktaDDDDDDDD
hiçbişigörmüyorumkarınca yazısıs gibi bişi bu DD
süpersin yaaaaa tebrik tebrik harikaaaasınnçok özenmekteyim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayyy hadi yaaaa vayy vicdansızzzz.ne pislik insanlar var yaaaaaaaaaaasen deilde şekerim bu şekilde uyutmaya çalışanları bazen haberlerde gösteriyorlar.. bi de en son habertürkte bakıcıların bebeğe zorla uyku hapı içirdiği videoları göstermişti.. benim bebeğim yok ama ağlamamak içinkendimi tuttum çok iğrençti.. bi izle istersen offf
kız valla değişik olarak dedim ya bi 4 gün o yazdıklarımdan yaptım spor diye..bide genelde sabahları nesfit yedimm ondan mı kii..ama bi de emzirdiğimi de unutma o da kalori harcatıyooo çünküüüü....tsk ilkoşşş.. bende merak ediyorum hazalın yöntemlerini bi anlatsa iiolur spor mu yapıyon napıyon hazall
hepimizin çenesi düştü bugün
kızzz niye uyandıroyrsun uyuyan bebişi yaaa uyusun işte negüseel ayy yaaa çok güzel bebeğin hazalkızlar ben kaçıyorum şu zilliyi uyandırayım kahvaltımı ettim kayfemi içtimm...ya akşama misafirim varrrr...bi sürü şey yapıcam daha temizlik ypicamm tey teyyyy su kızı uyandırıyımd abaşliyimmm gelirim arada görüşürüzzz
yok bee ne kardeşi yani şu an istiyeceğim son şey bile değil bi daha hamile kalmak...allah kızıma uzun ömür versin olmayanlara isteyenlere versin ben her ay düzenli adetimi göreyim mümkünse
gelicem gelicemm beni buradan alıkoyamazsınızzzzzz kapıdan kovsanız bacadan inerimalmazsın canım sen yine buraya gel hergün yaz menünü listede olmasan da biraz dikkat edersin yediklerine:))
hımssssss cici bak kendineee canımmmm sen bizeee gelişmerleri anlatmadınn sakinleşmedinmi bkaim sen dahaaaaneyse ben çıkıyorum yavruşlar işe gidecem bgn daha yeni başlıycam işe kaytardım vallababam hastaymış mecbur kayınvalideme bırakacam defnoşu hiç gidesim yok erteledikçe erteledim ama gitmem lazım artık (
görüşürüz akşama kızlar
ben de mutsuzum sanırım bu aralar. ama daha çok umutsuzum
mutsuz oldugum bir işte çalışıyorum
geçen hafta babamın öldüğünü ögrendim yıllardır görüşmüyorduk istemiyordu görüşmek annemden boşanınca beni de boşadı zihninde. intihar edip ölmüş ve başka biriyle evlenmiş meger annemle evliyken de o kadın varmış vs vs vs
sevdiğim adamın bir işi yok ve bu yüzden evlenemiyoruz ve annem hergecen gün daha fazla kasıyor
kilo sorunum en hafifi.
maddi sıkıntı içindeyim vs vs vs
bu son 1 yılda neredeyse hiç iyi bişey olmadı hayatımda....kimbilir bunda da vardır bir hayır
kahvaltımızda ballı kaymaklıkızlar merhaba menümü yazayım sonrada bensiz neler kaynatmışssınız ona bakayımm
sabah 10:30 da
1 yumurta
2 çeri domates
1 kk peynir
3 zeytir
2 dilim incecik ekmek
1 tk bal
1 tk kaymak
ara
5 kuru kayısı
2 iftarlık hurma
akşam
yarım tabak cimcik-erişte gibi bişi mantı gibi yapılıyor
salata
yatarken bir bardak süt
İst olanlara çok teklif yok ama neyseee..gel canım yapıyorummm su annnn=) hamurunu yaptım soğumasını bekliyorum yumurtalarını eklicemm..içinin kreması da hazır o da soğumayı bekliyooo ayyy canımmm kız valla ist.da olsan koşar getirirdim sanaaa hamişim benimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?