Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

12.01.2012 Perşembe sayım

aynalar: 7+
banucan: ayrıldı
hazoş: 7+
mihrace: 7+
melekayse:7+
fiyona: 7+
oyagibi: 7+
emidaf: 7+
pinkcat: 7+
pisiq: 7+
1.73: 7+
fatta : ayrıldı

evet canım ateşim fazla geliyooo
ateşli hatun seniii:))))
oy güzel anna yerim ben seniii.
:
ye beni ye beniii :)))))))
oyacımmmm çokgüzellll mantıklı şeyler söylemişssin evli olaya gerek yokkkk aklın yolu bir dimiiiiii inş. salihacımm dikkate alır söylediklerini
saliahalrın durumunu bi pek çözemedikkkk fazlaaaa komplekss bir durum varrrrrr inş. hallederlerrrr

yok bee bebişler radyosyona maruz kalınca sersem oluyorlar.. çocuğun kafasına saç kurutma makinası tutan beyin beni kızdırıyo.. ben bile tahammül edemezken bi parça bebek ne yapsın

yok bee bebişler radyosyona maruz kalınca sersem oluyorlar.. çocuğun kafasına saç kurutma makinası tutan beyin beni kızdırıyo.. ben bile tahammül edemezken bi parça bebek ne yapsın

yok kız kafasına tutulur muuu.uzağında çaliştşrşnca sesi hoşuna gşdiyoo

kilo bildirimi

geçen hafta:72.6

bu hafta:71.6

verilen kilo:net 1 kilo

daha çok vermek istiyodum

neyse haftaya
tebriklerrrrr canım çok güzel kilo vermişssin:))))))))
oyyyyy taze anniş günaydınnn
ayy olur mu hiç yaz senn bize mutlakaaaaaaaaaaaa
merhaba fıstıkım:))))))
aslıcım bir hafta dahaa dene bakalaım dedi bu haftada buradayım hehehe takım yüzdenizidüşürüyorum ama artıkk kusuruma bakmayın kızçeler
hazalımmmm senin bu bıdıkkkk gözümü korkutmaktaDDDDDDDD

hiçbişigörmüyorum karınca yazısıs gibi bişi buDD

kilo bildirimi 58,4..........ayy çok mutluyummm.amacım 20sine kadar 58 olmaktı sanırım olicikkkk sonrada 55 kop koppp=))))

süpersin yaaaaa tebrik tebrik harikaaaasınnçok özenmekteyim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

yok kız kafasına tutulur muuu.uzağında çaliştşrşnca sesi hoşuna gşdiyoo

sen deilde şekerim bu şekilde uyutmaya çalışanları bazen haberlerde gösteriyorlar.. bi de en son habertürkte bakıcıların bebeğe zorla uyku hapı içirdiği videoları göstermişti.. benim bebeğim yok ama ağlamamak içinkendimi tuttum çok iğrençti.. bi izle istersen offf

tempoyaaa bak okurken yoruldumDD evimle iş arası arabayla 10-15 dkDD 6 km D çevre yolu olmazsa çok rahat yürünür ama şu şartlarda imkansızzD
:))))))) çok tatlısınızzzz yaaaaa:))))

ay sen korkma benim ki çatlak azcıkk huysuz biraz hehehhe.insallah seninki yaramaz olmaz hehehhehe...sağol canımmm teşekkürlerrrr

ayyy hadi yaaaa vayy vicdansızzzz.ne pislik insanlar var yaaaaaaaaaaa

tsk ilkoşşş.. bende merak ediyorum hazalın yöntemlerini bi anlatsa iiolur spor mu yapıyon napıyon hazall
kız valla değişik olarak dedim ya bi 4 gün o yazdıklarımdan yaptım spor diye..bide genelde sabahları nesfit yedimm ondan mı kii..ama bi de emzirdiğimi de unutma o da kalori harcatıyooo çünküüüü....

kızzz niye uyandıroyrsun uyuyan bebişi yaaa uyusun işte negüseel ayy yaaa çok güzel bebeğin hazal maşallah onaaa
yok bee ne kardeşi yani şu an istiyeceğim son şey bile değil bi daha hamile kalmak...allah kızıma uzun ömür versin olmayanlara isteyenlere versin ben her ay düzenli adetimi göreyim mümkünse
DDDDDDD hehehe :)))) ay çok hoşssun vallaa:))
almazsın canım sen yine buraya gel hergün yaz menünü listede olmasan da biraz dikkat edersin yediklerine:))
gelicem gelicemm beni buradan alıkoyamazsınızzzzzz kapıdan kovsanız bacadan inerimDDDD
hımssssss cici bak kendineee canımmmm sen bizeee gelişmerleri anlatmadınn sakinleşmedinmi bkaim sen dahaaaa

ben de mutsuzum sanırım bu aralar. ama daha çok umutsuzum

bebişim reglin etkisi cokkk fazla oluyor.2-3 gun sonra daha ii hissedeceksin kendini

senin canın cok sıkılmış canım benim...ne olursa olsun hayırlısını dile..herkes yaptıgından sorumlu ama bize bıraktıkları izler geçmiyor
kahvaltımızda ballı kaymaklı

İst olanlara çok teklif yok ama neyseee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…