size kısaca kilo maceramı yazayım bildim bileli kilo problemim var çocukken çok şişmandım ailemin yemek alışkanlığından kaynaklı sanırım
lisede 65 civarı idim tabii boy 150 falan yani yine çok tombuldum kilo problemi psikolojimide çok etkiledi çocukluktan beri insanların kilomla alay etmesi imalar sen bunu yapamazsın çünkü şişmansın gibi söylemler anlatmakla bitmez neyse lise de ani bir şokla işe başladım ekmeği hayatımdan çıkardı şekeri ve tereyağını
öğlenleri çok hafif akşamları ekmeksiz yemeklerle falan ama bu süreç 2-3 yıl sürdü tam büyüme çağında belkide kötülük ettim kendime
sözün özü üniversitede artık 50 li kilolardaydım hatta 52 gördüm tabi boyum 157 falan onuda söyleyeyim
e sonra okul bitti evlendik veeeee süpriz 76 kilo...
hayatım kilo vermeye çalışarak geçti diyebilirim hatta bu konuda prof ünvanı alabilirim bu konudaki her ilaç diyet rejim spor aleti konusunda uzmanım istediğinizi sorun deneyimlerimi anlatırım
şuan hedefim önüme 6 aylık bir süreç koyuyorum 60 kiloya inmek ve sonrasında tabii bunu korumak
hergün ne yediğimi ve ne yaptığımı yazmaya çalışacağım umarım bu sefer başarırım 42 bedeni geçtim 44 bedene dayandım ama ben 38 istiyorum yeniden ...
neyse memurum erzurum dayım. kasımdan beri 70-79 topiğinin aktif üyesiyim. her cuma orayada bildirimde bulunuyom ama o topik yarışmaya dahil değil yarışmaya da girersem daha gaza gelirim dedim. geçen hafta içi 9 takımı denedim ancak paylaşım olayı çokçok az ben yoğun bir yer istiyorum. orada listeye henüz girmediğim için sorun olmaz sanırım...
hergün nete girerim ama haftasonu malum çalışan bayanın ev kadınlığı günleri olduğundan çok müsait olmuyorum ner için ama fırsat buldukça girerim yine de.listeleri yazmaya çalışırım...
kasım ayında 3 kilo verdim ancak aralık boyu tıkandım ve hiç veremedim. moralim çok bozuldu 10 gün ara verdim diyete ve tabii 1 kilo aldım. geçen hafta tekrar diyete başladım biraz sonra 70-79 a yaptığım bildirimi buraya da yazarım. istekliyim azimliyim tek sorun stres altındayken amaçsız nedensiz tıkınmalarım onlar zaten mahvediyor diyetimi. o sebeple bu gruplarda olmak istiyorum
5 gündür hergn jullianın 30 günde zayıfla dvd si var onu yapıyorum daha önce de leslii ile yürüyordum ama bu kadın çok daha iyi. 20 dk da pestilinizi çıkarıyor herkese tavsiye ederim. zaten bol bol anlatacam bu hanımı :) puf daha ne yazam aklıma birşey gelmiyo. önce hedefim 55 di ama onu 60 a çıkardım niye derseniz 55 benim için çok zor daha mantıklı hedefler koyam dedim. hele 60 olalım 55 e de ineriz di mi