Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum:

sabah yok 11 e kadar uyudum

öglen 2 dilim uno denge light ekmek 1 kk kadar beyaz peynir 4 zeytin(yeşil) 1 rafadan yumurta

sonra yattım uyudum

akşam haşlanmış brokoli salatası ve el büyüklüğünde kırmızı et

tab
ikide farkettim heheh 52 çüş dedimm

alla alla kıskançççlarr

bak ilk tarifi bende sölemiştim burda annem de yaptı diye işe yaramıştııı

ya sular yok diye yemek yapamadım zaten kocişte eniştem ve kuzenlerle yemeğe gitti erkek erkeğe bende kendime yapamicam valla yemek atıştırcam saçma sapan şeyler artıkk=)))))birazdan sporumu yapicimmmm..hatta hemen yapicimmm

aslı bu arada akşam gitmiyorum ben halamlara burdayım yni...hava soğuk bebiki dişari çikarmak istemedim

yemeğimi yedim çayım demleniyor. birazdan da doktorun tarifini yapıyorum. 1.5 litreyi hemen içemeyeceğime göre bir şişeye koyarım soguk da içerim tadı kötü olur sanırım

bizde bugün çubuk tarçın aldık bu tarif için ve yapıyoruz şuan ama karanfili unutmuşuz

bizde bugün çubuk tarçın aldık bu tarif için ve yapıyoruz şuan ama karanfili unutmuşuz

aslıcım hangisini yapıyorsunuz. maydanozlu mısır püsküllü olanı mı elmalı limonlu olanı mı ben elmalı limonluyu yapıyorum şu an
yaprak yeşil çay ve rezene çayı da aldım. şu cam bardaklar oluyor hani içinde metal süzgeci falan olan hani kahve de demleniyor içinde bildin mi onlardan alıcam sanırım yeşil çayım içn yani evdeyken demelemk kolay da iş yerinde demlik yok

elmalı limonlu olandan canım ondan yapıyoruz

bide aktardan kendisinin yaptığı bir çay aldım bakalım ya zayıflayacaz ya ölcez

elmalı limonlu olandan canım ondan yapıyoruz

bide aktardan kendisinin yaptığı bir çay aldım bakalım ya zayıflayacaz ya ölcez

bana da o mısır püsküllü karışıma eklemem için avokado yaprağı da verdi. o da işe yarıyormus birazdan bakıcam webden avokado yaprağı ne işe yarıyormus diye

hakkaten ya zayıflarken ölcez heyt be bu yolda ölemk var dönmek yok yürrüyelim arkadaşlar ahahahaha

en önde ben yürüyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…