• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menum:

sabah yok 11 e kadar uyudum

öglen 2 dilim uno denge light ekmek 1 kk kadar beyaz peynir 4 zeytin(yeşil) 1 rafadan yumurta

sonra yattım uyudum

akşam haşlanmış brokoli salatası ve el büyüklüğünde kırmızı et

ya düzelttim ama hemen farkettiniz 5 leblebi.
hayır bide özellikle miktarlara dikkat edin dedim ya:9::9:

ay bizimde 2 gündür sular yoktu depo var ama makinalar çalışmıyo bugün sabahtan beri çamaşır makinası,bulaşık makinası yoruldular yazıkk
tab
ikide farkettim heheh 52 çüş dedimm

ben çıkıyorum güzeller
küçük oglum gece boyu ateş ve öksürükten uyuyamadı.
şimdi sızdı kaldı
kocişimde büyük oglumu dersaneden almaya gitti yemek yiyecegiz şimdi .
onlara fırında tavuk bana pırasa:56:
alt komşumuzun eşi geldi şimdi eşimle kaloriferlere bakmaya.
bana çok zayıflamışın verme artık diyo..:12::12::12:
ya abi dedim ben daha yeni 100 kilo oldum.:9::9::9:
ama biraz bekle aynı kilodada vücudun alışsın diyooo:21::21::21:

alla alla kıskançççlarr

selam kızlar ben rüzgarı yedim geldim
biraz kendime geleyim gelirim

hazal mesaj atmış elektrik yokmuş bide misafirliğe gitme durumları varmış gelemezsem izinli olayım diyor

geldi tatlım elektrikler ama şimdi de sular yokk pofffffffffffffffff

Doktorumdan gelen mail. telefon edip kilo aldığımı ve halbuki diyetimi hiç bozmadıgımı söyleyip cinnet geçirince bana mail atmış:1: sizinle paylaşıyorum.

Sevgili Oyacım bak bu tarifi uygula. İçindeki tarçın ve karabiber seni korkutmasın tadı acı mı olur diye çok güzel bir aroması var ben hastalarıma önermeden önce denedim. bu tariften sabah ve akşam olacak şekilde 2 bardak içeceksin.
İçindeki tarçın şeker ihtiyacını da ortadan kaldıran bir baharat. çubuk olanını kullan. Soğuk da içebilirsin.
4 e bölünmüş bir elma 4 e bölünmüş bir limon, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, bir kabuk tarçın, 6-7 adet karanfil, 3 litre su.
Kısık ateşte 1,5 litre kalana kadar kaynatıp süzülmeli. Yaklaşık 2,5 saat kadar kaynatacaksın. tenceredeki su yarı yarıya azalana kadar.
Limonları ve karabiberleri ezme tadı kötü oluyor o zaman. Ezmeye de gerek yok zaten, o kadar süre kaynarken özdeşleşiyor hepsi. İstediğ kadar içebilirsin ama sabah ve akşam özellikle içmeni istiyorum. işe yarayacak. tokluk hissi verecek ve şekerinin düşmesini engelleeycek.

ayrıca aşağıdaki tarifi de uygulayacaksın.
Yarım demet maydanoz, bir tutam mısır püskülü,bir tutam kiraz sapı,ikiye bölünmüş 1 limonu, 1 çubuk tarçın ve 3-4 tane karanfili 3 litre akdar su ile kaynat. soğutup iç. 3 büyük fincan kadar iç günde. yanında şişeye koyup işe getir.
bak ilk tarifi bende sölemiştim burda annem de yaptı diye işe yaramıştııı

ya sular yok diye yemek yapamadım zaten kocişte eniştem ve kuzenlerle yemeğe gitti erkek erkeğe bende kendime yapamicam valla yemek atıştırcam saçma sapan şeyler artıkk=)))))birazdan sporumu yapicimmmm..hatta hemen yapicimmm

yemeğimi yedim çayım demleniyor. birazdan da doktorun tarifini yapıyorum. 1.5 litreyi hemen içemeyeceğime göre bir şişeye koyarım soguk da içerim tadı kötü olur sanırım

Doktorumdan gelen mail. telefon edip kilo aldığımı ve halbuki diyetimi hiç bozmadıgımı söyleyip cinnet geçirince bana mail atmış:1: sizinle paylaşıyorum.

Sevgili Oyacım bak bu tarifi uygula. İçindeki tarçın ve karabiber seni korkutmasın tadı acı mı olur diye çok güzel bir aroması var ben hastalarıma önermeden önce denedim. bu tariften sabah ve akşam olacak şekilde 2 bardak içeceksin.
İçindeki tarçın şeker ihtiyacını da ortadan kaldıran bir baharat. çubuk olanını kullan. Soğuk da içebilirsin.
4 e bölünmüş bir elma 4 e bölünmüş bir limon, 1 tatlı kaşığı tane karabiber, bir kabuk tarçın, 6-7 adet karanfil, 3 litre su.
Kısık ateşte 1,5 litre kalana kadar kaynatıp süzülmeli. Yaklaşık 2,5 saat kadar kaynatacaksın. tenceredeki su yarı yarıya azalana kadar.
Limonları ve karabiberleri ezme tadı kötü oluyor o zaman. Ezmeye de gerek yok zaten, o kadar süre kaynarken özdeşleşiyor hepsi. İstediğ kadar içebilirsin ama sabah ve akşam özellikle içmeni istiyorum. işe yarayacak. tokluk hissi verecek ve şekerinin düşmesini engelleeycek.

ayrıca aşağıdaki tarifi de uygulayacaksın.
Yarım demet maydanoz, bir tutam mısır püskülü,bir tutam kiraz sapı,ikiye bölünmüş 1 limonu, 1 çubuk tarçın ve 3-4 tane karanfili 3 litre akdar su ile kaynat. soğutup iç. 3 büyük fincan kadar iç günde. yanında şişeye koyup işe getir.

bizde bugün çubuk tarçın aldık bu tarif için ve yapıyoruz şuan ama karanfili unutmuşuz :50::50::50::50::50:

bizde bugün çubuk tarçın aldık bu tarif için ve yapıyoruz şuan ama karanfili unutmuşuz :50::50::50::50::50:

aslıcım hangisini yapıyorsunuz. maydanozlu mısır püsküllü olanı mı elmalı limonlu olanı mı ben elmalı limonluyu yapıyorum şu an
yaprak yeşil çay ve rezene çayı da aldım. şu cam bardaklar oluyor hani içinde metal süzgeci falan olan hani kahve de demleniyor içinde bildin mi onlardan alıcam sanırım yeşil çayım içn yani evdeyken demelemk kolay da iş yerinde demlik yok

aslıcım hangisini yapıyorsunuz. maydanozlu mısır püsküllü olanı mı elmalı limonlu olanı mı ben elmalı limonluyu yapıyorum şu an
yaprak yeşil çay ve rezene çayı da aldım. şu cam bardaklar oluyor hani içinde metal süzgeci falan olan hani kahve de demleniyor içinde bildin mi onlardan alıcam sanırım yeşil çayım içn yani evdeyken demelemk kolay da iş yerinde demlik yok

elmalı limonlu olandan canım ondan yapıyoruz

bide aktardan kendisinin yaptığı bir çay aldım bakalım ya zayıflayacaz ya ölcez :52::52::52::52:

elmalı limonlu olandan canım ondan yapıyoruz

bide aktardan kendisinin yaptığı bir çay aldım bakalım ya zayıflayacaz ya ölcez :52::52::52::52:

bana da o mısır püsküllü karışıma eklemem için avokado yaprağı da verdi. o da işe yarıyormus birazdan bakıcam webden avokado yaprağı ne işe yarıyormus diye

hakkaten ya zayıflarken ölcez heyt be bu yolda ölemk var dönmek yok yürrüyelim arkadaşlar ahahahaha:52::52::52:

bana da o mısır püsküllü karışıma eklemem için avokado yaprağı da verdi. o da işe yarıyormus birazdan bakıcam webden avokado yaprağı ne işe yarıyormus diye

hakkaten ya zayıflarken ölcez heyt be bu yolda ölemk var dönmek yok yürrüyelim arkadaşlar ahahahaha:52::52::52:

en önde ben yürüyorummmmm :72::72::72::72::72::72::72::72:

Back
X