Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aman eskiler 4. ayda veriyomus messela ben gayet sağlamım heheh
benim annem kırkımız bitince başlıyo mercimek çorbasına yemeklerin suyundan içiriyordu.. ben doğunca bi kavanoza 2 bal 1 tereyağını karışm yapmış her sabah 1 tatlı kaşığı yedirirmiş..

negüzell canımmmm çok güzel gidiyorsunnnnnnnnnnn
bu hafta herkes düzenli maşallahhhh güzle kilolar vereeceksinizzz

ben hamileyken tavuk gibi olmuştum sürekli uyuyordum ilk üç ay sürekli yorgun hissediyordum kendimi sonra bi enerji geldi doğurana kadar oturmadım totomun üstüne...sen maşallah 1 lere 2lere kadar ayaktasın...

hehe geçen haftaya kadar bendee tavuk gibiydm eve zor atıyordum kendimi iş yerinde 1,5 saat uyyordumDDD bu ara düzelmeye başladım:)))
o sonradan gelen enerjini neye borçlusun fısıtkDDçok merak ettim yawss

canım genişleme hemen olmaz daha kilo da almazsın sen belki bebik var diye kendin rahatsız oluyorsundur psikolojik olarak...ama kiminin iç karnı dar oluyor hemen hissedebiliyor giyme artık dar belli pantolonlar...

inş. psikolojiktir çünkü alışveriş yapmak istemiyorum hıms başka pantollar deneyeyim canım onlardada olursaaa psikolojik değildirrrr
kızzz 174 boylaa karın darlığı olurmu yawsss

ankarada karlar altında kışı çok seviyorum ohh rahatladım walla kar yağınca

benim de en sevdiğim mevsim kıştı ama bu sene nefret ettim kış mevsiminden çünkü o kadar dengesiz ki antalyanın havası dün inanmazsın tişörtle gezilecek bi hava vardı bgn de aynı öle ama yağmur bi başlıyor heryeri sel götürüyor öle havada soğumuyor fazla yapış yapış ağır bir hava oluyor bu sene kış mevsimini hiç sevmedim...şöle kar yağsa sizin oralar gibi ne güzel olurdu...

selam kızlar nasılsınız
bizim yarın günümüz va rsıra arkadaşımda temizlik yaptık
birazdand apasta börek işine girişecez bi bakıyım dedim
burda kar yağıyor sizin oralar nasıl

hehe geçen haftaya kadar bendee tavuk gibiydm eve zor atıyordum kendimi iş yerinde 1,5 saat uyyordumDDD bu ara düzelmeye başladım:)))
o sonradan gelen enerjini neye borçlusun fısıtkDDçok merak ettim yawss

bende tam olarak bilmiyorum belki de 3 ay boyunca sürekli uyuduğum için vücud depo yaptı sanırım :)))

burayada dün ilk defa yağdı.. inş tutar bu defa erimez karlarr

inş. psikolojiktir çünkü alışveriş yapmak istemiyorum hıms başka pantollar deneyeyim canım onlardada olursaaa psikolojik değildirrrr
kızzz 174 boylaa karın darlığı olurmu yawsss

bilmiyorum ki olur mu olmaz mı o pek belli olmuyormuş sanırım ben 6 ayulıktım önümde ufacık bi karın vardı kimse inanmıyordu hamile olduğuma 8 e girince karnım birden çıktı herkes şok oldu bu hangi ara oldu diye...birde şöle bişey var ilknur defne hep 2 yada 3 hafta önden gitti kilosu ve boyu hep fazlaydı doktorum çok gülerdi bu çocuk senin nerende allah aşkına diye :)))ama son ay ki karnımda inanılır gibi değildi o kadar büyümüştü ki anlatamam sana :)))
bi arkadaşım var burda 6 aylık hamile her an doğuracak gibi duruyor onun karnıda 2 aylıkken büyüdü...belli olmuyor canım boyla çok alakası yok onun iç karnın darsa göbek hemen belli ediyor kendini...çatlar matlar diyolar ondan korkma ilk bebekte pek bişi olmuyor ben de hiç çatlak yok ben birde öğrendiğim günden itibaren bebe yağı ve kakao yağı sürdüm karnıma kakao yağı çok iyi canım alıp heryerine sür..bulabilirsen kalıp şeklinde olanlar oluyor sabun gibi onu kullandım ben ne kaşıntım oldu ne de çatlağım bacaklarıma çok sürmemiştim hafifi oralarda var..o kadar da olsun artık diyorum boru değil çocuk doğurdum hihihihi

Son düzenleme:
ödem söktürücü çayı yaptım içiyorum şimdi kokusu harika ama limon tadı çok yoğun olmuş acıtmış biraz..bir daha yaptığımda limonu yarım atıcam...
bakalım işe yarıycak mı bu hafta full içmeyi düşünüyorum bundan

selam kızlar nasılsınız
bizim yarın günümüz va rsıra arkadaşımda temizlik yaptık
birazdand apasta börek işine girişecez bi bakıyım dedim
burda kar yağıyor sizin oralar nasıl

kaptancık merhaabaaaaaaaaa :)))))herhafta temizlikkk püfff çeklmezz yaaa
ben bugün evdeyim tembellik yapıyorumDDDDDD

hımsssssss bende alayım ozaman kakao yağıııı hiçbişi yapmıyorummmmmmmmm canımm yaaaaaaa dalin bebek yağını tavsiye etti arkadaş ama unutuyorum almayı
senin defnoşş pek haylazmış kızzzz neler yapmış bak sana anne karnındaa:)))))
bıdığım benimmm
benim durumumuda merak ediyorum bakalım neler olcek

bende içtim canım evet tarçın kokusu çok güzel ama limon ağır basmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…