Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

banada attt

yokmu hiç eskilerden??
ya var ama göğüsleri sıkıyor hele bi tane var onu giymek istiyorum amaonun yandan fermuarı açık kalıyo memişler kapanmıyooo

hehehehe ya orası bizim bile pestilimizi cıkarıyo
aynen valla kalabalık yoruyo insanı

evet canım süper oldu yarında dışarda nöbetçiydim nasıl tutacam diye düşünüyordum bende

güzelmiş valla baktın uyumuyo doğru gezmeyee
evet aynen bundan sonra hoppp dışarııı

cadı yaaa yavaş yavaş yemeklerin tadından baktır canım kaşığın ucuyla ek gıdalara başlayınca zorlanmazsın
evet öyle yapıyorum zaten bakıyo herşeyeee

oyy kızlar bu ödem söktürücü çayımı içiyorum :120::120::120::120::120::120:
özge zararı olmaz mı emzirirken bende yapayım mı

feci gözüm korktu yaaaa. ben şimdik haftasonu giremesem böyle mi olacak
çok sert bir rejime düşmüşümde haberim yok imiş...
msj2

canım günlük 7 msj hakkını doldurmak gibi bi zorunluluk var yapmadığında cezaya kalıyorsun..ama yani 7 msj da yazılmayacak kadar zor değil bence yarım saatini bile almaz hafta sonları gir yaz sonra işine bakarsın..çok acil bişeyin olunca önceden hbr verip izin alabiliyorsun seni izinli sayıyolar o gün ve cezaya kalmıyorsun...cezaya kaldığında da üzerime düşen görevi yerine getirmedim cezalıyım yazmak zorundasın 30 kere

Günaydın şekerliklerim en sevdiğiniz oya geldi:))) bugün çok işim var önümde yığın gibi iş ama bende iş yapacak popo yok şu an itibariyle ahahahaha amaaaaan yaparım bi şekilde. yarın ve cuma günü bırsaya gidiyorum eğitim vermeye ıyyy tüm gün ayakta dur dur anlat anlat aman be neyse iki gün kafa dinlerim akşamları . misafirhanede kalacagım büyük olasılıkla eger net varsa giricem net yoksa aslıcığıma mesaj atar haber ederim sizi

hepimize şahane bir hafya olsunnnn. seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…