- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.041
neeeetttim kıııııııııııızzzzzzzzzzzsalihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa beni oraya getirme
toplu yazdım mesajları gönderirken aralarında 30 saniye engeline takılanlar oluyuuuuuurrrrr9 dan 12 ye 12den 16 ya geçmişsin arada ki sayıları naptın kızz
neeeetttim kıııııııııııızzzzzzzzzzz
aynen aynen hakan diyom artık insan yüzü görmek istiyorumgit canım git insan arasına karış sosyalleş bi meşgalen olsun hem hobi gibi bişiler kafanıda dolu tutar fazla yemek düşünmezsin
neeeetttim kıııııııııııızzzzzzzzzzz
toplu yazdım mesajları gönderirken aralarında 30 saniye engeline takılanlar oluyuuuuuurrrrr
ya var ama göğüsleri sıkıyor hele bi tane var onu giymek istiyorum amaonun yandan fermuarı açık kalıyo memişler kapanmıyooobanada attt
yokmu hiç eskilerden??
aynen valla kalabalık yoruyo insanıhehehehe ya orası bizim bile pestilimizi cıkarıyo
evet aynen bundan sonra hoppp dışarıııevet canım süper oldu yarında dışarda nöbetçiydim nasıl tutacam diye düşünüyordum bende
güzelmiş valla baktın uyumuyo doğru gezmeyee
evet öyle yapıyorum zaten bakıyo herşeyeeecadı yaaa yavaş yavaş yemeklerin tadından baktır canım kaşığın ucuyla ek gıdalara başlayınca zorlanmazsın
özge zararı olmaz mı emzirirken bende yapayım mıoyy kızlar bu ödem söktürücü çayımı içiyorum :120::120::120::120::120::120:
30........üzerime düşen görevi yapmadım cezalıyım
görevimi yapmadım ve cezaya kaldım
aradaki sayıları yapmıycan sandık canım atlıya atlıya yapıyorsun diye yazdı :)) sende naptın be öle karışık kuruşuk öldürecen sen beni saliha :)))
feci gözüm korktu yaaaa. ben şimdik haftasonu giremesem böyle mi olacak
çok sert bir rejime düşmüşümde haberim yok imiş...
msj2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?