- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #63.061
feci gözüm korktu yaaaa. ben şimdik haftasonu giremesem böyle mi olacak
çok sert bir rejime düşmüşümde haberim yok imiş...
msj2
ya var ama göğüsleri sıkıyor hele bi tane var onu giymek istiyorum amaonun yandan fermuarı açık kalıyo memişler kapanmıyooo
aynen valla kalabalık yoruyo insanı
evet aynen bundan sonra hoppp dışarııı
evet öyle yapıyorum zaten bakıyo herşeyeee
özge zararı olmaz mı emzirirken bende yapayım mı
Günaydın şekerliklerim en sevdiğiniz oya geldi:))) bugün çok işim var önümde yığın gibi iş ama bende iş yapacak popo yok şu an itibariyle ahahahaha amaaaaan yaparım bi şekilde. yarın ve cuma günü bırsaya gidiyorum eğitim vermeye ıyyy tüm gün ayakta dur dur anlat anlat aman be neyse iki gün kafa dinlerim akşamları . misafirhanede kalacagım büyük olasılıkla eger net varsa giricem net yoksa aslıcığıma mesaj atar haber ederim sizi
hepimize şahane bir hafya olsunnnn. seviyorum siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
korkudan mı yapıyosende mesaj numarası vermeye başlamışsın canım
dün bisikletimde geldişu bacaklarımın inceldiğini görürsem böyle olurum heralde
Günaydın şekerliklerim en sevdiğiniz oya geldi:))) bugün çok işim var önümde yığın gibi iş ama bende iş yapacak popo yok şu an itibariyle ahahahaha amaaaaan yaparım bi şekilde. yarın ve cuma günü bırsaya gidiyorum eğitim vermeye ıyyy tüm gün ayakta dur dur anlat anlat aman be neyse iki gün kafa dinlerim akşamları . misafirhanede kalacagım büyük olasılıkla eger net varsa giricem net yoksa aslıcığıma mesaj atar haber ederim sizi
biz kırmızı yazamıyoruz sadece kaptan ve muammallı yardımcısı kullanır bu rengi.. :26::26::26::26:Günaydın şekerliklerim en sevdiğiniz oya geldi:))) bugün çok işim var önümde yığın gibi iş ama bende iş yapacak popo yok şu an itibariyle ahahahaha amaaaaan yaparım bi şekilde. yarın ve cuma günü bırsaya gidiyorum eğitim vermeye ıyyy tüm gün ayakta dur dur anlat anlat aman be neyse iki gün kafa dinlerim akşamları . misafirhanede kalacagım büyük olasılıkla eger net varsa giricem net yoksa aslıcığıma mesaj atar haber ederim sizi
bu arada dün nişan çok keyifliydi fotolarımı yakında face den takip edersiniz. gerçi kadraja sıgmadım ama oldugu kadar artık. yegenimin düğününde bu fotolarla onları yanyana koyup before after yapıcam ahahaha
yanıma bi kapalı teyze geldi sen oya mısın diye bizzat benim dedim. ahaha hiç değişmemişsin hala komiksin dedi bana:s meger çocukken beraber oynar mışız kadını tövbe tanımıyorum:S bide malum patavatsızım ya dedim kusura bakma da ben seni tanımadım. normaldir herkes sen gibi genç kalmıyo anacım hiç değişmemiş yüzün dedi:) tombikliktendir dedim kırışıklar görünmüyor. ahahahah
ama tabi beni uzun zamandır görmediği için ay sen daha da şişkolaşmışın(tbi kelime bu değil ama alt yazısı bu) diyenler oldu öffff bi susun dicektim ya. işte zayıflayınca bunlardan da kurtulucaaaam
ceza almamız reytingleri arttırdı.. çok sansasyonel bi takımız derrrrrmişimbu arada
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
melekaysee,
pisiq+,
aynalar+,
emidaf,
oyagibi+,
fiyona_07,
tedis,
hazos87+
baya iyi bugunn
korkudan mı yapıyo
sanada bebeişimmmmmmmmm
bu arada
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)
melekaysee,
pisiq+,
aynalar+,
emidaf,
oyagibi+,
fiyona_07,
tedis,
hazos87+
baya iyi bugunn
biz kırmızı yazamıyoruz sadece kaptan ve muammallı yardımcısı kullanır bu rengi.. :26::26::26::26:
inş canımmm sağlıkla verir kilolarınıinş canım o günlerde gelecek ve sen onlara havanı atacaksın hııhh giyeceksin
bencede öyle canım
evet bol bereketli ben varım ya ondan galiba
canım yardımcım fadik yani emidaf
ama ben gibi kaptan olunca ona iş düşmüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorum kelebeğimiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?