Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bencede öyle canım

evet bol bereketli ben varım ya ondan galiba

canım yardımcım fadik yani emidaf
ama ben gibi kaptan olunca ona iş düşmüyor elini sıcak sudan soğuk suya sokturmuyorum kelebeğimiinn
hmm tabi en eski üyeler sen emidaf bide pinkcat.. taaa mart mayıs döneminden berii varsınız takımda.. kıdemliler

anladım saoool
sende mesaj numarası vermeye başlamışsın canım
he he tırstım da
ay gıcık millet ya sanki sorduk. benide eşimin kardeşinin düğününde sinir ettiler. neymiş tanıyamamışlar çok kilo almışımda daha gençmişimde ula siz işinize bakın ditceeeem olmayacak ....
korkudan mı yapıyo
he he tırstım
sanada bebeişimmmmmmmmm

bu arada
Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 2 ziyaretçi)

melekaysee,
pisiq+,
aynalar+,
emidaf,
oyagibi+,
fiyona_07,
tedis,
hazos87+

baya iyi bugunn
ay ben yine mi gözükmüyom niye gizli beni bu ya hemen görünür olup gelem ...
msj 3

kondüsyon bisikleti mi aldın. ben de bu akşam leslie yi yapıcam sonrada kosu bandımı bu hafta çok kilo vericem öyle hissediyorum. :)

yok anacım bakmazlar kendi işlerine işleri güçleri dedikodu

blackcat mesajları numaralandırman sırf 7 mesaj yazarak grevi yerine getirmeye çalışman hiç hoşuma gitmedi .. bizim içinönemliolan 7mesaj yazılması değil... bu sadece bi kuraldır.. burda olmamızın sebebi diyetimize yönelik paylaşımlarda bulunmaktırr..

kızlar hani şu ödem söktürücü elmalı karışımdan yapmıştım ya dün 1 bardak içtim bugün yine regl oldum ondan mı acaba

şaka şaka çoğunuz biliyorsunuz ben hap kullanıyorum o bazen ara kanama yapıyor bıktım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…